Sabah yulafla birlikte yogurtu karistir hatta uyanir uyanmaz sirkeli su veya limonlu ilk su ic 2 baedak butun vucudun uyansin dayanabilirsen buzlu su ic bunu bana doktorum onerdi sabah ac karnina icilen buzlu su metabolizmayi şok a ugratiyormus sen denedinmi dersen bir kere denedim faranjit olurum diye korkttum aciksasi ben uyanir uyanmaz sirkeli suyla vucudu toksinlerden arindiriyorum yaz geliyor buzlu su yaz aylarinda etkili olur daha sonra filtre kahve iciyorum icine bir cay kasigi hindustan cevizi yagi ekliuorumki enerjim cogalsin diye saglikli yag grubu cunku hindistancevizi yagi bu benim metabolizmayiharekete gecirmemi sagliyor bu arada bu siylediklerimin hepsi doktor onayli canim kafama gore hic hareket etmedim ben kahvaltida yumurtanin uzerine aci pul biber döküyorum aciyi cok sevmeye badladim bu surecte yumurta yemezsem eger yulafli yogurdun icine biraz toz zerdacal koyuyorum birazda az zeytinyagi bunu yiyorum zerdacal sevmezsen yulaf ve yogurtda olur birlikte bu bagirsaklarimida duzene girmesini sagladi benim diyete basladigimda kronik kabizdim ben cok afedersin cok cektim diyet baslarinda bu karisimi kullan dedii doktor hersabah abartmiyorum fuzenli wc aliskanligi kazandim bagirsagi duzgun calisan insanin metavolizmasi calisirdemisti dokto ordanhatirliyorum