Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvenin delisiyim,yulafi alayim ya,dahaonce kullanıyordum.
Aciyi da severim,cogaltayim o halde.
Tahlil neye baktirmaliyim sence.
Tiroidde filan sorun cikmamisti.
Insulin direnci filan baktirmismiydim hatirlayamadim,
Hepsine baktir en onemlisi insulin direnci o dusukse maalesef metobolizma calismaz seker instantina baktir butuntahlillerimu yaptirmak istiyirum de canim yaparlar d vitaminin dusuksede metabolizma calismaz bunlardan biri cikarsa zatendiktor ilacverir

Hepsine baktir en onemlisi insulin direnci o dusukse maalesef metobolizma calismaz seker instantina baktir butuntahlillerimu yaptirmak istiyirum de canim yaparlar d vitaminin dusuksede metabolizma calismaz bunlardan biri cikarsa zatendiktor ilacverir
Hormonlarin bakilsin ki biran once sorun varsada çözülür

Kahvenin delisiyim,yulafi alayim ya,dahaonce kullanıyordum.
Aciyi da severim,cogaltayim o halde.
Tahlil neye baktirmaliyim sence.
Tiroidde filan sorun cikmamisti.
Insulin direnci filan baktirmismiydim hatirlayamadim,
Sabah yulafla birlikte yogurtu karistir hatta uyanir uyanmaz sirkeli su veya limonlu ilk su ic 2 baedak butun vucudun uyansin dayanabilirsen buzlu su ic bunu bana doktorum onerdi sabah ac karnina icilen buzlu su metabolizmayi şok a ugratiyormus sen denedinmi dersen bir kere denedim faranjit olurum diye korkttum aciksasi ben uyanir uyanmaz sirkeli suyla vucudu toksinlerden arindiriyorum yaz geliyor buzlu su yaz aylarinda etkili olur daha sonra filtre kahve iciyorum icine bir cay kasigi hindustan cevizi yagi ekliuorumki enerjim cogalsin diye saglikli yag grubu cunku hindistancevizi yagi bu benim metabolizmayiharekete gecirmemi sagliyor bu arada bu siylediklerimin hepsi doktor onayli canim kafama gore hic hareket etmedim ben kahvaltida yumurtanin uzerine aci pul biber döküyorum aciyi cok sevmeye badladim bu surecte yumurta yemezsem eger yulafli yogurdun icine biraz toz zerdacal koyuyorum birazda az zeytinyagi bunu yiyorum zerdacal sevmezsen yulaf ve yogurtda olur birlikte bu bagirsaklarimida duzene girmesini sagladi benim diyete basladigimda kronik kabizdim ben cok afedersin cok cektim diyet baslarinda bu karisimi kullan dedii doktor hersabah abartmiyorum fuzenli wc aliskanligi kazandim bagirsagi duzgun calisan insanin metavolizmasi calisirdemisti dokto ordanhatirliyorum

Tebrik ederim kızlar bu haftada üçüncü olmuşsunuz başarılarınız daim olsun bir an önce mezun olup hayat boyu istediğiniz kiloda kalmanızı dilerim
:KK200: Sizden de tavsiyeler almak isteriz,106dan 67ye yolculuk super masallah :9::9:

Dahiliye bakar mi bunlara,unide yapiliyorsa universite hastanesi o kadar yogun ki burada.
Devlet hastanesi oldukca sakin.
Orada olsa baktiririm .
D vitaminim dusuk ve demir eksikligim var ciddi boyutta.
Tedavideydim,
Bosladim biraz acikcasi.
Ama heryerde onume cikiyor iste..

İyi akşamlar hanımlar
Menüyü yazayım unutmadan

Sahur yok

İftar
Etli kabak yemeği
Patates salatası
2 bardak meyve suyu
Bir parça pide çok değildi

Spor yok
Su 1,5 lt
Aaaaaaa,benim kabagim vardi yaaa :eek:
Kabak deyince hatirladim:D
Cok guzel menun canim,1 lesliecikte yapmis olsan tadindan yenmezdi.
Hadi yapalim,yaptik yazalim sonra da 😍

L beden mukemmel bence de.
Insallah gireriz.
Ben terlemiyorum,keske terlesem belki kilo vermem hizlanir.
3 mil leslie yaptim,onda bile yok.
Sadece gobegime strec sarmistim,is yaparken onda terlemisti karnim.
Devam etsem belki ise yarar.
Bende üşenmesem saracam bence gayet ise yarıyor bravo oruçlu oruçlu 3 mile yapiosun. Ben yemek bile yapasim olmuyor kolum kalkmiyo

Bende üşenmesem saracam bence gayet ise yarıyor bravo oruçlu oruçlu 3 mile yapiosun. Ben yemek bile yapasim olmuyor kolum kalkmiyo
Sabah 2 mil yaptim,hemen kalkinca.
Acikmamis oluyor insan.
Ama valla cok aciyor insani.
Simdi de 1 mil yapasim var,mutfaga gidiyorum,sakin ortamda yapayim

Sabah yulafla birlikte yogurtu karistir hatta uyanir uyanmaz sirkeli su veya limonlu ilk su ic 2 baedak butun vucudun uyansin dayanabilirsen buzlu su ic bunu bana doktorum onerdi sabah ac karnina icilen buzlu su metabolizmayi şok a ugratiyormus sen denedinmi dersen bir kere denedim faranjit olurum diye korkttum aciksasi ben uyanir uyanmaz sirkeli suyla vucudu toksinlerden arindiriyorum yaz geliyor buzlu su yaz aylarinda etkili olur daha sonra filtre kahve iciyorum icine bir cay kasigi hindustan cevizi yagi ekliuorumki enerjim cogalsin diye saglikli yag grubu cunku hindistancevizi yagi bu benim metabolizmayiharekete gecirmemi sagliyor bu arada bu siylediklerimin hepsi doktor onayli canim kafama gore hic hareket etmedim ben kahvaltida yumurtanin uzerine aci pul biber döküyorum aciyi cok sevmeye badladim bu surecte yumurta yemezsem eger yulafli yogurdun icine biraz toz zerdacal koyuyorum birazda az zeytinyagi bunu yiyorum zerdacal sevmezsen yulaf ve yogurtda olur birlikte bu bagirsaklarimida duzene girmesini sagladi benim diyete basladigimda kronik kabizdim ben cok afedersin cok cektim diyet baslarinda bu karisimi kullan dedii doktor hersabah abartmiyorum fuzenli wc aliskanligi kazandim bagirsagi duzgun calisan insanin metavolizmasi calisirdemisti dokto ordanhatirliyorum
Harikasin.
Sabah kalkinca maden suyu limon 2 kasik yogurt karisimi iciyordum.
Sindirimimi cok iyi duzenledi.
Degil buzlu soguk su bile sevmiyorum,ilik icersem cok icebiliyorum ancak.
Yulafi pisiriyormusun?
Guzel yazmissin uygulayacagim.

Simdi de iftarda iciyorum madensuyu karisimini,arada maydanoz limon yapiyorum blendirda.
Kayisi ve kiraz sapi cayi da iciyorum her gece

Sabah kahvaltisi:
Yesillik salatasi
Yulafli yoğurt

Ara öğün
Badem Sütlü nescafe

Öğle:
Corba
Salata

Ara öğün
1 karabugdayli pirinc patlağı
Yogurt yesil elma kirmizibiber karabiber zerdacalli altin yogurt kürü

Aksam
Ayran
Salata
Corba

Su 3.5 litre

Spor

Yarimsaat yürüyüş 30×3 90
Leslie 45 dakika 45×3 135

Tum gun :yesilcay 3 fincan
Turk kahvesi 3 fincan
Espresso
Kirazsapi cayi 1fincan

Harikasin.
Sabah kalkinca maden suyu limon 2 kasik yogurt karisimi iciyordum.
Sindirimimi cok iyi duzenledi.
Degil buzlu soguk su bile sevmiyorum,ilik icersem cok icebiliyorum ancak.
Yulafi pisiriyormusun?
Guzel yazmissin uygulayacagim.
Yulafi pisirmisiyorum canim ben glutensiz yulaf kullaniyorum ince o zaten fakat yulaf lapasi yapinca pisiyomus yulaf hic denemedim acikcasi yulafi pisirmeyi haa yalan olmasin bir kere denedim yulafi elma puresiyle pisirdim icine kuru meyveler atmustim sevemedim ben pisirme olarak

Yulafi pisirmisiyorum canim ben glutensiz yulaf kullaniyorum ince o zaten fakat yulaf lapasi yapinca pisiyomus yulaf hic denemedim acikcasi yulafi pisirmeyi haa yalan olmasin bir kere denedim yulafi elma puresiyle pisirdim icine kuru meyveler atmustim sevemedim ben pisirme olarak
Bir alayim bakalim,aktarda bulunuyormuydu yulaf,nereden aliyordum onu bile unutmusum.

Dahiliye bakar mi bunlara,unide yapiliyorsa universite hastanesi o kadar yogun ki burada.
Orada olsa baktiririm .
Tedavideydim,
Bosladim biraz acikcasi.
Saglik ocaginda ucretsiz ben tahlilerimi saglik ocaginda yaptiriyoruz cok onemli bisey olursa ozel hastaneye gidiyorum devlet hastanesine sabahgirersin ertesi gune hatta 2 gun sonraya bile sonuc veriyolar hiiic ugrasamam bengit gel sip sap olucak isim oyuzdensaglik ocaginda sabah veriyorum kani ogleden sonra cikiyor bazen ozel hastanede veriyorum kanimi sabah veriyorum 2 saat sonraya sonuc cikiyor

Bir alayim bakalim,aktarda bulunuyormuydu yulaf,nereden aliyordum onu bile unutmusum.
Markette yulaflar var ya markette ondan alabilirsin cesit cesit hazirmeyveli musliyulaflar bile var ama ben internetten aliyorum gluten kullanmadigim icin marketlerde glutensiz yulaf satilmiyor maalesef .normal yulaf her markette var

Orada olsa baktiririm .
Tedavideydim,
Bosladim biraz acikcasi.
D vitamini vedemireksikligi onemli aman ihmal etme canim vucudu ayakta tutan onlar ben d vitamin kapsülü aldim aylarca ictim duzeldi coksukur bu tahlilerimde bisey cikmadi o seni halsiz eder metabolizmani durdurur aman deyim ihmal etme

D vitamini vedemireksikligi onemli aman ihmal etme canim vucudu ayakta tutan onlar ben d vitamin kapsülü aldim aylarca ictim duzeldi coksukur bu tahlilerimde bisey cikmadi o seni halsiz eder metabolizmani durdurur aman deyim ihmal etme
Sagol canim,siraya koyayim bari

Back
X