• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah:
1bardak mandalina suyu
1kaşarlı tost ekmeğin içi alınmış
4fındık

ara: yarım kutu sade süt

öğle:
1kutu sade süt
2dilim gong

Bende buyuk bse yapmak istemiyorum ama bizd3 kalabaligiz 20 25 kisi oluruz cocuklarla heralde.

Ben de dikkat edurm kimyasala dedign gbi arap sabunu kullaniyrm yer solerken oda parfumu fln kullanmiyrm kesinlikle yumusatici sadece carsaflarda fln kullanyrm ruzgarink8ler haric bide brn dogal sabunlardan almatm ruzgar dogdugnda onu rendeleyp yikadm camasirlarini ama smdi normal drterjanla yikiyorm bu etimatik nasil cikariymu lekeleri fln beyazlara takintm var bnm sakiz gibi olcak beyazlari nasil yapiyo
bor kullanılarak yapılıyor etimatik artık büyük marketlerde var çıkıyor çok güzel onu bize kullanıyorum kuzey ve bana hala dalan roxy toz sabun kullanıyorum ondada kimyasal yok ve yumuşacık

sabah:
1bardak mandalina suyu
1kaşarlı tost ekmeğin içi alınmış
4fındık

ara: yarım kutu sade süt

öğle:
1kutu sade süt
2dilim gong
Sutcuuuuuu :D okulda gayet iyi idare ediyorsun tatlım ne cahillik ben senin yasında patates ekmek rus salatası döner filan yerdim sonra oldum işte patates gibi :(

Evet ben çok yerdim tek avabtajim yurumekti tabi ve bekarsin tak kulaklığı yağmurda caburda yuru çocuk yokki usur diye kortugun benim yediğini başkası yese nolurdu bilmem ama sadece sabah bile 5km yururdum ise gitmeden servise kapının önünden binmezdim geçtiği halde

@erigim yani genç mi demeliydim. Bende emekli olayım param olsun şehirden uzakta bir yerde ineğinle tavuğumla yaşarım da bu yaşta olmuyor.

Benim büyük kardeşim (kız) çok haylazdı. Hoppalayla büyüdü. Bizde bindik yürütece. Allaha şükür birşeyciğimiz yok. Yani anneler kendi çocukları söz konusu olunca biraz fazlaca hassas olabiliyor bence. Yok efendim kundağa sarmayın falan. Bizim sülalede kundaksız büyüyen çocuk yok. Çocuk doğduğu zaman tuzlu suyla, tahinle, nohut suyuyla, yoğurtla yıkanır. Eskilerin bir bildikleri var muhakkak. Böylece çocuk hiç isilik vs. Olmaz. Büyüyünce daha az kıllı olur. Ne bende ne annemde ne babannemde çok kıl yok. Hele annem ve babannemde hiç yok. Ayda yılda çıkarsa koparıyorlar. Yumoş konusunda bende hiç kullanmam zehirlenmek için para ödemeye gerek yok. Beni kaşındırıyor zaten.

Anneler ve kuzulariii....biz 11 aylik olduk emekleme tirmanma kirma disleme hepsi varrr aktifiz bizde dolplari kilitledk tv yide monte etcz sanrm benm oglusumunda prizlere ve kablolara meraki varr:KK57:prizleri kapadk kablolari elden geldgnce yok edyrz yurutec bende kullnmdm @erigim ile aybi fikirdeydim ama doktrm kendsi soledi 9. Aydan snra kullnmya bsslyn dye ben yinede kullnmdm ama bi iki hafta once arkdasmn yurutecni aldm denedm ama hic sevmedii hatta korktu biraz sanrm amdi ara ara oyun oynasn diye feln koyuyrm cok fazla desteklemiyrm ama bilmem cokda karsi degikim..oglummm da yuryne calsmalarbda koltklardan tutnp tum odayi dolaniyo nerdeyse..
Kizlar bakn konu can tanelermzden aclmsken size bi sey dansaym fikri olan herkstende bekliyoruum ben Allah nasip ederse ogluma dogum gunu yapmk istyrm ama ole abartli bi sey degil ki zaten ne ben ne esim cook sevmiyoz kutlma tarzi seyleru ama ilk yasimiz ya ole heves..sukur vesilemzn ilk yasi artik bi yasi olck ins..ole..ayy duygusala bagladim:KK61:sizce neler yapablrm evde? Ani olrk kalablcek?hos sevimli?ole:21:
Kablolarla mı oynuyor. Mühendis, mucit falan mı olcak yoksa seninki? :KK70:

@erigim yani genç mi demeliydim. Bende emekli olayım param olsun şehirden uzakta bir yerde ineğinle tavuğumla yaşarım da bu yaşta olmuyor.

Benim büyük kardeşim (kız) çok haylazdı. Hoppalayla büyüdü. Bizde bindik yürütece. Allaha şükür birşeyciğimiz yok. Yani anneler kendi çocukları söz konusu olunca biraz fazlaca hassas olabiliyor bence. Yok efendim kundağa sarmayın falan. Bizim sülalede kundaksız büyüyen çocuk yok. Çocuk doğduğu zaman tuzlu suyla, tahinle, nohut suyuyla, yoğurtla yıkanır. Eskilerin bir bildikleri var muhakkak. Böylece çocuk hiç isilik vs. Olmaz. Büyüyünce daha az kıllı olur. Ne bende ne annemde ne babannemde çok kıl yok. Hele annem ve babannemde hiç yok. Ayda yılda çıkarsa koparıyorlar. Yumoş konusunda bende hiç kullanmam zehirlenmek için para ödemeye gerek yok. Beni kaşındırıyor zaten.
Nohut suyuyla flnvyikandigini olkvdefa duydum
Bende yari kundakcyaptim ruzgari oyle daha iyi uyuyodu cunku

Slm :KK49:
Yazılanları okudum ama yazacak birsey bulamadım :KK53:
akşam çorba dan vazgeçtim madem iki dilim ekmek kadarmış başka birşey yemek daha mantıklı.

Sabah
bi bardak ayran
3 yk asure

ogle
az yagda minci (cokelek artik nasil b8liyosaniz :) )
Domates
cay

aksam
3 yk bulgur plavi
4 kofte
bi kase yogurt
su yarim ltre anca olnustr
bacak kalca karin egzerszi yapicam 20 dkk

Kablolarla mı oynuyor. Mühendis, mucit falan mı olcak yoksa seninki? :KK70:
Yok canim bence amac isirik:KK70:sert ya eline dolayip isirmya calsyor Allah korusun ama bilemedimki ablasi gelecegin muciti de olablrrr bilinmezzz:KK66::KK66:

Selam Kizlar Buraya geliyorum gidiyorum ama kimse mwnulwrimi sormuyor :63:. iyiden iyiye unuttunuz beni :KK12: neyse ben yazayim bariiiii o_O

Sabah kepwkli sandivic ekmegi, domates salata taze biber azcik kasar cay
Oglen bi tabak kuru fasulye, yogurt, brokoli, 1 kepce mercimek corba
Aksam 2 parca karnabahar, 2 tane kadinbudu kofte, yogurt, salata

Sutcuuuuuu :KK70: okulda gayet iyi idare ediyorsun tatlım ne cahillik ben senin yasında patates ekmek rus salatası döner filan yerdim sonra oldum işte patates gibi :KK43:

kötü hissediyorum kendimi onları yiyince akşam yemeğim yoğurtlu makarnaydı bir kase yedim sıkı bir diyette değil yaptığım yaşam tarzı şeklinde ama yine de kötü hissettim :(

Selam Kizlar Buraya geliyorum gidiyorum ama kimse mwnulwrimi sormuyor :63:. iyiden iyiye unuttunuz beni :KK12: neyse ben yazayim bariiiii o_O

Sabah kepwkli sandivic ekmegi, domates salata taze biber azcik kasar cay
Oglen bi tabak kuru fasulye, yogurt, brokoli, 1 kepce mercimek corba
Aksam 2 parca karnabahar, 2 tane kadinbudu kofte, yogurt, salata

Gören hamile sanmaz ki sen ayni diyete devam :nazar::KK200::KK60:

Dünkü menüm

Sabah; kepekli sandivic ekmeği domates salata zeytin az kasar cay
Öğlen 1 kepçe domates corba , döner, azcik tursu, salata
Ara 1 tane halley (çok canim istedi, önceden canin istese de yemezdim ama artik yiyiyorum canim çok cekmesin diye)
Aksam 2 kepçe çorba 1 tane haslanmis but
Ara yarim armut

Esim basimda dolaniyor rejim bitti ye ye diye. Utanmasa zorla agzima tikacak yemekleri zor kaciyirum :KK70::KK70:
Her goren beni solmussun derya diyor. Acaba hamilelikten mi oyle gozukuyorum. Bugun kv de sen bi doktora git cok solgun vw yorgun gozukuyorsun diyor:KK64:henuz kimse bilmiyor ya gebeligi bende bisey diyemiyorym.

@kimyaher1508 ayy derya ablacım. Sen menü yazmıyorsan muhakkak bir bildiğin vardır diye sormadım ben. Hem zaten hamilelik diyeti hakkındada bir bilgim yok. Seni unuturmuyuz hiç. :KK19:

masalimsii masalimsii tatlim doğum günün kutlu olsunnn nice mutlu senelere insaallahhh:))

Teşekkür ederim canımmm :)

Ohh ne güzel ben kuzeyi emzirmeye girmiştim sonrasını hatırlamıyorum en son eşim ustunu örterken birşeyler söylüyordu :KK70:

:KK70:

:KK50:

Çikolatayı girmesi ben pasta kaçamağı atamıştım ve yok tebrik ederim canim

Yok canım uzun yazınca arada kaynayabiliyor
Her girdiğinde ufak tefek yaz herkes okur baj :KK70: hepimiz bi bağ kurduk ayırımcılık olmaz:KK19:

Pasta yemek yok
Güzel bir akşam yemeği yeter :)
Alkol almakta yok doğum günü seyisine
günaydın bu ne enerji sabah sabah kuzey biraz daha uyusun diye gözünün içine bakıyorum o saatlerde :eek:

Evet pasta yemedim ☺️

Sabah
1 active yoğurt
Ara bir süt
Ara bir elma
Öğle
Bir Kefir
Mısırlı ton balığı
Aksam
1 dilim ekmek le 2 kaşık yoğurt yedim sonrasında yemek yiyecektim aslında ama canım istemedi. Midem kazinirsa meyve yerim artık
Gece yatmadan da süt yoğurt kürünu yapacağım .

Kızlar yoğundum hiç giremedim, çok uykum var , gözlerim ağrıyor :(

Menümü yazıp kaçıyorum uykuya

Sabah: 2 tane form
Öğlen: brokoli çorba, 1 kepçe kuru fasulye, yoğurt, salata
Akşam: pırasa, yarım dilim tb ekmeği
Akşam annemle yürüyüşe çıktık, vanilyalı dondurma yedik.

Dün tartıldığımda 61,5 tum. Cumaya kadar hedefim 61 olmak.

Back
X