• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bizi. Burda tavuklar disarda geziyo ama oimse yumurtasini satmiyo canim e haliyle tavuk oluncada marketlee bakkallar organik yumurta getirmiyo herkesin tavugi var diye
Ayy gülmekten öldüm. Benimde karataydan vazgeçme sebebim. Öğrenciyim yani öyle herşeyin organiğini nerden buluyum. Hem çok pahalı zaten yemeklerimi kendim bile pişirmiyorum. Karatay daha uygulanılabilir birşeyler söylesin. O dedikleri ancak onun yaşına gelince uygulanır.

Ben de karatayı ara öğünsüz olduğu için yapamıyorum. Yıllardır diyet endüstrisinin içerisinde bulunduğumdan ve ömrüm diyetle geçtiğinden hep çantamda beslenme çantası gibi, ara öğünler elmalar kuru kayısılar oldu.Karatay ise ara öğün yapmayın diyor ben de alışkanlıktan vazgeçemiyorum.Kitapta bunu leptin hormonu açıklamasıyla anlatıyor. Belki mantıklı olabilir 4-5 saatte tek öğün yemek ama diyetisyenlerin savunduğu ara öğün yapıp ana öğünde çok yemeyi engellmek aç kalmamak ve metabolizmayı canlı tutmak.Hangisi daha doğru bilmiyorum.

Ayy gülmekten öldüm. Benimde karataydan vazgeçme sebebim. Öğrenciyim yani öyle herşeyin organiğini nerden buluyum. Hem çok pahalı zaten yemeklerimi kendim bile pişirmiyorum. Karatay daha uygulanılabilir birşeyler söylesin. O dedikleri ancak onun yaşına gelince uygulanır.
:-)

Ya karatay yapamiyom ben patates yasak o yasak bu yasak serbes gezen tavuk yumurtasi nerden bulcam beno_O normal diyete devam etmeye karar verdm
:D :D
Affiyet bal olsun kabaklari rende seklinde ocakda 1-2 dakka cevirip üstune yogurt koyup salatami oluyor ? Ya kabizlik tam anlaminda gecmedi tmm buyuk bir salatada yemedim :KK43: is yerinde can SIKiCi seyler oldu..bende keyifsuzim 1-2 gündur sessiz modda dolaniyorum ara sira burda:cry: ama konsolosluk gidip geleyim bir yuruyuse cikar toparlarim kendimi :KK73:
Hayırdır ne oldu Cansu
Bizi. Burda tavuklar disarda geziyo ama oimse yumurtasini satmiyo canim e haliyle tavuk oluncada marketlee bakkallar organik yumurta getirmiyo herkesin tavugi var diye
AA sen nerede oturuyordun ki herkesin tavuğu var sende alsana tavuk ben çok severim imkânın olsa tavuk keçi ekme biçme ohh ohhh

Kızlar ne durumdasin bakıyim 4e yenilmiycez dimi olmaz yanı sanimiza yakışmaz :KK12:
Ya çocuklu olanlar sizin çocuklarda çizgi filmlerdeki devler gibimi davranıyorlar :D
Benimki küçük olduğu için mi böyle
Arabayla bi oynayisi var en olmadı ustune oturuyor bilerek :KK46: eltinin 4yasindaki kızı devirip ustune çıkıyor benimle de öyle oynuyor bu erkeklerde kabalık genetik:eek:

Kızlar ne durumdasin bakıyim 4e yenilmiycez dimi olmaz yanı sanimiza yakışmaz :KK12:
Ya çocuklu olanlar sizin çocuklarda çizgi filmlerdeki devler gibimi davranıyorlar :KK70:
Benimki küçük olduğu için mi böyle
Arabayla bi oynayisi var en olmadı ustune oturuyor bilerek :KK46: eltinin 4yasindaki kızı devirip ustune çıkıyor benimle de öyle oynuyor bu erkeklerde kabalık genetik:eek:
Canim brnimki daha oyle oynayamiyo desteksiz oturamiyo daha arabann ustine fln oturamaz yani :))

Bugünkü Menüm
Sabah:
1 dlm ekmek,1 yumurta,dom-salatalık-maydonoz,1 kk light peynir,4 tuzsuz zeytin
Ara: yeşil elma
Öğlen:karnabahar,tavuk
Ara: iş yerine yarım armut getirdim 3 bucuk gibi onu yiyeceğim. Şimdi öğle arası evde taze demleyip getirdiğim tarçın ve zencefilli yeşilçay içiyorum.Ağzım hiç boş durmuyor yani katı-sıvı:)
Bu şekilde bir süre her gün düzenli yeşilçay içeceğim,bakalım faydası olacak mı.Bir de sporu kesin artırmam lazım tartıda hiç oynama yokmuş gibi hissediyorum biraz moralim düşük bu yuzden.Öğle arası eve gidip geldim yemeğe oturmadan önce 15 dk hafif tempo koştum koşubandında. Akşam da aynı şekilde spor yapacağım. Ekmeği de sadece kahvaltıda yiyeceğim 1 dilim.İnşallah cuma gününe iyi bir sonuç çıkar Allahım sen utandırma:)
img1445337029225.webp

Canim brnimki daha oyle oynayamiyo desteksiz oturamiyo daha arabann ustine fln oturamaz yani :))
Kaç aylikti rüzgar bey
Kuzey biraz hızlı 6.dışı çıktı iki alt 4ust
6.ayda emeklemeye başladı emeklemeyle beraber oturmaya şimdi sadece yürümek kaldı mümkünse biraz geç yurusun ben bu halde peşinde oluyorum bu yururse naparim bilmem

Bugünkü Menüm
Sabah:
1 dlm ekmek,1 yumurta,dom-salatalık-maydonoz,1 kk light peynir,4 tuzsuz zeytin
Ara: yeşil elma
Öğlen:karnabahar,tavuk
Ara: iş yerine yarım armut getirdim 3 bucuk gibi onu yiyeceğim. Şimdi öğle arası evde taze demleyip getirdiğim tarçın ve zencefilli yeşilçay içiyorum.Ağzım hiç boş durmuyor yani katı-sıvı:)
Bu şekilde bir süre her gün düzenli yeşilçay içeceğim,bakalım faydası olacak mı.Bir de sporu kesin artırmam lazım tartıda hiç oynama yokmuş gibi hissediyorum biraz moralim düşük bu yuzden.Öğle arası eve gidip geldim yemeğe oturmadan önce 15 dk hafif tempo koştum koşubandında. Akşam da aynı şekilde spor yapacağım. Ekmeği de sadece kahvaltıda yiyeceğim 1 dilim.İnşallah cuma gününe iyi bir sonuç çıkar Allahım sen utandırma:)
Eki Görüntüle 1663442
modelin bozulmasın diyetisyen menüleri genelde bir günde hop gitmiyor ama sabredince bi iki gün tarrtilma bi Bakmışsın hop bir bir buçuk kg gitmiş

Selam arkadaslaaar, 2 gundur tartilmiyorum, bakalım yarın tartilicam. Bu arada ben hala spora başlayamadı. Bu bel ağrısı geçmek bilmiyor. Tabii 12 kiloluk kızımı günde en az 30 defa kucağına alıp dolaşıyorum, spordan sayılırsa ;)

Kaç aylikti rüzgar bey
Kuzey biraz hızlı 6.dışı çıktı iki alt 4ust
6.ayda emeklemeye başladı emeklemeyle beraber oturmaya şimdi sadece yürümek kaldı mümkünse biraz geç yurusun ben bu halde peşinde oluyorum bu yururse naparim bilmem
8.5 aylik canim bizde daha dis falan yok surunuyo yuvatlaniyo ama emekleyemiyo daha masallah seninki hizli cikkmis.

Bir de su su işini bir cozebilsem. Elimde pet siseyle dolaşıyorum resmen, evin her yerinde su var. Yudum yudum iciyorum ama resmen midem kabul etmiyor yaş. Ben çok az tuz tuketirim, acaba ondan mi

Back
X