Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bor kullanılarak yapılıyor etimatik artık büyük marketlerde var çıkıyor çok güzel onu bize kullanıyorum kuzey ve bana hala dalan roxy toz sabun kullanıyorum ondada kimyasal yok ve yumuşacıkBende buyuk bse yapmak istemiyorum ama bizd3 kalabaligiz 20 25 kisi oluruz cocuklarla heralde.
Ben de dikkat edurm kimyasala dedign gbi arap sabunu kullaniyrm yer solerken oda parfumu fln kullanmiyrm kesinlikle yumusatici sadece carsaflarda fln kullanyrm ruzgarink8ler haric bide brn dogal sabunlardan almatm ruzgar dogdugnda onu rendeleyp yikadm camasirlarini ama smdi normal drterjanla yikiyorm bu etimatik nasil cikariymu lekeleri fln beyazlara takintm var bnm sakiz gibi olcak beyazlari nasil yapiyo
Sutcuuuuuusabah:
1bardak mandalina suyu
1kaşarlı tost ekmeğin içi alınmış
4fındık
ara: yarım kutu sade süt
öğle:
1kutu sade süt
2dilim gong
Kablolarla mı oynuyor. Mühendis, mucit falan mı olcak yoksa seninki?Anneler ve kuzulariii....biz 11 aylik olduk emekleme tirmanma kirma disleme hepsi varrr aktifiz bizde dolplari kilitledk tv yide monte etcz sanrm benm oglusumunda prizlere ve kablolara meraki varrprizleri kapadk kablolari elden geldgnce yok edyrz yurutec bende kullnmdm @erigim ile aybi fikirdeydim ama doktrm kendsi soledi 9. Aydan snra kullnmya bsslyn dye ben yinede kullnmdm ama bi iki hafta once arkdasmn yurutecni aldm denedm ama hic sevmedii hatta korktu biraz sanrm amdi ara ara oyun oynasn diye feln koyuyrm cok fazla desteklemiyrm ama bilmem cokda karsi degikim..oglummm da yuryne calsmalarbda koltklardan tutnp tum odayi dolaniyo nerdeyse..
Kizlar bakn konu can tanelermzden aclmsken size bi sey dansaym fikri olan herkstende bekliyoruum ben Allah nasip ederse ogluma dogum gunu yapmk istyrm ama ole abartli bi sey degil ki zaten ne ben ne esim cook sevmiyoz kutlma tarzi seyleru ama ilk yasimiz ya ole heves..sukur vesilemzn ilk yasi artik bi yasi olck ins..ole..ayy duygusala bagladimsizce neler yapablrm evde? Ani olrk kalablcek?hos sevimli?ole
![]()
Nohut suyuyla flnvyikandigini olkvdefa duydum@erigim yani genç mi demeliydim. Bende emekli olayım param olsun şehirden uzakta bir yerde ineğinle tavuğumla yaşarım da bu yaşta olmuyor.
Benim büyük kardeşim (kız) çok haylazdı.layla büyüdü. Bizde bindik yürütece. Allaha şükür birşeyciğimiz yok. Yani anneler kendi çocukları söz konusu olunca biraz fazlaca hassas olabiliyor bence. Yok efendim kundağa sarmayın falan. Bizim sülalede kundaksız büyüyen çocuk yok. Çocuk doğduğu zaman tuzlu suyla, tahinle, nohut suyuyla, yoğurtla yıkanır. Eskilerin bir bildikleri var muhakkak. Böylece çocuk hiç isilik vs. Olmaz. Büyüyünce daha az kıllı olur. Ne bende ne annemde ne babannemde çok kıl yok. Hele annem ve babannemde hiç yok. Ayda yılda çıkarsa koparıyorlar. Yumoş konusunda bende hiç kullanmam zehirlenmek için para ödemeye gerek yok. Beni kaşındırıyor zaten.
Yok canim bence amac isirikKablolarla mı oynuyor. Mühendis, mucit falan mı olcak yoksa seninki?![]()
Sutcuuuuuuokulda gayet iyi idare ediyorsun tatlım ne cahillik ben senin yasında patates ekmek rus salatası döner filan yerdim sonra oldum işte patates gibi
![]()
Selam Kizlar Buraya geliyorum gidiyorum ama kimse mwnulwrimi sormuyor. iyiden iyiye unuttunuz beni
neyse ben yazayim bariiiii
Sabah kepwkli sandivic ekmegi, domates salata taze biber azcik kasar cay
Oglen bi tabak kuru fasulye, yogurt, brokoli, 1 kepce mercimek corba
Aksam 2 parca karnabahar, 2 tane kadinbudu kofte, yogurt, salata
Gören hamile sanmaz ki sen ayni diyete devam![]()
masalimsii tatlim doğum günün kutlu olsunnn nice mutlu senelere insaallahhh:))
Ohh ne güzel ben kuzeyi emzirmeye girmiştim sonrasını hatırlamıyorum en son eşim ustunu örterken birşeyler söylüyordu
Çikolatayı girmesi ben pasta kaçamağı atamıştım ve yok tebrik ederim canim
Yok canım uzun yazınca arada kaynayabiliyor
Her girdiğinde ufak tefek yaz herkes okur bajhepimiz bi bağ kurduk ayırımcılık olmaz
Pasta yemek yok
Güzel bir akşam yemeği yeter :)
Alkol almakta yok doğum günü seyisine
günaydın bu ne enerji sabah sabah kuzey biraz daha uyusun diye gözünün içine bakıyorum o saatlerde![]()