- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
tamam. şimdi daha net anladım. hepinize öz geçmişinizi yazın dememden kastım bunlar işte. doktorunuzun dedikleri önemli. 6 ayda 1 zaten kontrolün varsa, listen varsa, ilaçların varsa tamamdır. motivasyon olarak da bizler bu takımı ayakta tutacağız. şu an sürekli giren 3 kişiyiz. zaten 5 kişi tamamlandığında takım kurulacak..
yalan asla yok zaten. bizler burada aileyiz.
hoşbulduk..evet öyle bana aynı şekilde konuşuldu. senin pcos durumun ne alemde bebişin var mı bana çocuk sahibi olursun ama kilon durursa çok zor dediler korkuyorum da açıkcası vermeme rağmen çocuk sahibi olamazsam diye..
tamamdır ozaman gelsin artık şu iki kişide takım ruhumuz bizi doruklara çıkarsın
Bugün yediklerime gelince..
sabah
1 boyoz yarım simit 1 kk beyaz peynir
öğle
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
2 bardak su
akşam
1 kase (kase orta boy tabiki) çorba
2 küçük lahana dolması
4yk yada 5 yk gibi de yoğurt
arkasından bir türk kahvesi kızlar gün içinde kahvaltıdan sonra içebiliyorsanız için güzel yağ yakıyor.
şimdide canım nescafe istedi. ama tabi türk kahvesi hariç hepsi şekersiz
selam arkadaşlar nasılsınız
ben pko larımla mutluyum, biliyorsun pko ömür boyu geçmeyen bir hastalık, ben şuan da herhangi bir tedavi görmüyorum, kendi çapımda alternatif yöntemler uygulamaya çalıştım bir ara şu sıralar onu da bıraktım.. ama tekrar başlamam lazım. biz uzun bir müddet bebiş düşünmüyoruz, biliyorsun bizde bebeiş çalışmaları başlayana kadar ne olacağı belli değil, hakkımızda hayırlısı
Evet biraz daha gaza gelmeye ihtiyacım var benimde:)) havalar da sıcak olduğu için motivasyon yüksek oluyor zaten, insanın çıkıp çıkıp ter atası geliyor:))
menülerin güzel, benim hayatımda neskafe ve de kahve diye bir kavram yok... kırk yılda bir misafrin biri ikram ederse öyle.. ama kahvenin yağ yaktığını bilmiyordum...
ben de yeşilçay içiyorum yap yaksın diyebu arada boyoz yediğine göre izmirdesein sanırım
selam nrtn süperiz , sen nasılsın??
bu arada menülerime gelince
akşam
yarım kase tarhana
6-7 ymk kaşığı türlü
2-3 çatal pilav
domates
1 dilim tam buğday ekmeği
dün içinde 2 litre su
2 bardak yeşil çay tükettim ben
ve akşam 100 kere ip atladım... sabah inanılmaz bir hafiflikle uyandım, karnım hafiften açtı... bu hafiflik beni çok mutlu ediyor, aynanaın karşısına geçtim ve kendimi daha ince ve narin hayal ettim...
olucak bu iş....
sabah
2 dilim tam buğday ekmek arasına peynir ve 3 adet zeytin koyup yedim..
teşekkürler arkadaşım bende iyiyim 68.400 e düştüm diyete devam :))
Bugün sevdiceğim yüzünden yemekleri kaçırdım iştebirde kendim yuzünden sabah değil öğlen 12de kalkarsam böyle olur.. çıktım okula gittim giderken yarım simit yedim.. sonra acıktım tabi sonra da 2 poğaca yedim e dururmuyummmmmm öğlen yemeği olarak bir kaşarlı tavuk dürüm birde portakal suyu içtim bunları yaptıktan sonra sevdiceğime ben diyetteydim dedim sonraaaaa gittik kahve diyarına sadece nescafe içtim şükür ki
Maaşallah, aç kalmadan diyet yapmak bu olsa gerek :))) Yalnız kilo verme işi nasıl olcak bu durumda? :))))))
yok tatlım abur cubur yemediğim anda zayıflıyorum direk zaten. ne yersem yiyim. çünkü şeker hapı kullanıyorum tiroid hapımla birleşince oda direk yağ yakıyor
Bugün sevdiceğim yüzünden yemekleri kaçırdım iştebirde kendim yuzünden sabah değil öğlen 12de kalkarsam böyle olur.. çıktım okula gittim giderken yarım simit yedim.. sonra acıktım tabi sonra da 2 poğaca yedim e dururmuyummmmmm öğlen yemeği olarak bir kaşarlı tavuk dürüm birde portakal suyu içtim bunları yaptıktan sonra sevdiceğime ben diyetteydim dedim sonraaaaa gittik kahve diyarına sadece nescafe içtim şükür ki
Herkese kocaman günaydııın:)
Şimdi tartıldım veee 58.3 kiloyum:)1.7 kilom gitmiş:))))
O ne güzel birleşimmiş öyle:)))) Ah o abur cuburlar.... Hem doyurmazlar hem de doyabileceğin bi yemekten çok daha fazla yağlı ve kalorililer... Bi de hareketlisin herhalde günlük yaşamında, meyabolizma hızın yüksek olmalı bu da çok büyük bir avantaj hayat boyu....
kaptanımız nerede