Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tamamdır ozaman gelsin artık şu iki kişide takım ruhumuz bizi doruklara çıkarsın

Bugün yediklerime gelince..
sabah
1 boyoz yarım simit 1 kk beyaz peynir

öğle
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
2 bardak su

akşam
1 kase (kase orta boy tabiki ) çorba
2 küçük lahana dolması
4yk yada 5 yk gibi de yoğurt

arkasından bir türk kahvesi kızlar gün içinde kahvaltıdan sonra içebiliyorsanız için güzel yağ yakıyor.

şimdide canım nescafe istedi. ama tabi türk kahvesi hariç hepsi şekersiz

ben pko larımla mutluyum, biliyorsun pko ömür boyu geçmeyen bir hastalık, ben şuan da herhangi bir tedavi görmüyorum, kendi çapımda alternatif yöntemler uygulamaya çalıştım bir ara şu sıralar onu da bıraktım.. ama tekrar başlamam lazım. biz uzun bir müddet bebiş düşünmüyoruz, biliyorsun bizde bebeiş çalışmaları başlayana kadar ne olacağı belli değil, hakkımızda hayırlısı

Evet biraz daha gaza gelmeye ihtiyacım var benimde:)) havalar da sıcak olduğu için motivasyon yüksek oluyor zaten, insanın çıkıp çıkıp ter atası geliyor:))

menülerin güzel, benim hayatımda neskafe ve de kahve diye bir kavram yok... kırk yılda bir misafrin biri ikram ederse öyle.. ama kahvenin yağ yaktığını bilmiyordum...
ben de yeşilçay içiyorum yap yaksın diye
bu arada boyoz yediğine göre izmirdesein sanırım

selam arkadaşlar nasılsınız

selam nrtn süperiz , sen nasılsın??

bu arada menülerime gelince
akşam
yarım kase tarhana
6-7 ymk kaşığı türlü
2-3 çatal pilav
domates
1 dilim tam buğday ekmeği
dün içinde 2 litre su
2 bardak yeşil çay tükettim ben
ve akşam 100 kere ip atladım... sabah inanılmaz bir hafiflikle uyandım, karnım hafiften açtı... bu hafiflik beni çok mutlu ediyor, aynanaın karşısına geçtim ve kendimi daha ince ve narin hayal ettim...

olucak bu iş....
sabah
2 dilim tam buğday ekmek arasına peynir ve 3 adet zeytin koyup yedim..

teşekkürler arkadaşım bende iyiyim 68.400 e düştüm diyete devam :))

nrtn bir de neler yiyorsun, spor yapıyor musun, onları da anlatsana ,, bize de tavsiye olur:44:

öğle yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon taze fasulye
1 kase çilek kompostosu

Hepimiz iyiyiz nrtn. Sen nasılsın

Günaydın fıstıklarım.. Nasılsınız?

yeni bir arkadaşımız daha katıldı. yarın ilk haftamızın son günü olacak. ve ben büyük ,ihtimalle artık resmen mezun olacağım. bunun için çok heyecan duyuyorum. inşallah hepinizi de teker teker mezun edeceğiz buradan..

kızlar ip atlayabiliyorsanız atlayın, ipiniz yoksa zıplayın. hemde yataktan kalkar kalkmaz. suyunuzu içtikten az sonra.. öyle bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ki. muhteşem bir şey oluyor.

Son düzenleme:
Bugün sevdiceğim yüzünden yemekleri kaçırdım işte birde kendim yuzünden sabah değil öğlen 12de kalkarsam böyle olur.. çıktım okula gittim giderken yarım simit yedim.. sonra acıktım tabi sonra da 2 poğaca yedim e dururmuyummmmmm öğlen yemeği olarak bir kaşarlı tavuk dürüm birde portakal suyu içtim bunları yaptıktan sonra sevdiceğime ben diyetteydim dedim sonraaaaa gittik kahve diyarına sadece nescafe içtim şükür ki

Maaşallah, aç kalmadan diyet yapmak bu olsa gerek :))) Yalnız kilo verme işi nasıl olcak bu durumda? :))))))

Maaşallah, aç kalmadan diyet yapmak bu olsa gerek :))) Yalnız kilo verme işi nasıl olcak bu durumda? :))))))

yok tatlım abur cubur yemediğim anda zayıflıyorum direk zaten. ne yersem yiyim. çünkü şeker hapı kullanıyorum tiroid hapımla birleşince oda direk yağ yakıyor

Herkese kocaman günaydııın:)
Şimdi tartıldım veee 58.3 kiloyum:)1.7 kilom gitmiş:))))

yok tatlım abur cubur yemediğim anda zayıflıyorum direk zaten. ne yersem yiyim. çünkü şeker hapı kullanıyorum tiroid hapımla birleşince oda direk yağ yakıyor

O ne güzel birleşimmiş öyle:)))) Ah o abur cuburlar.... Hem doyurmazlar hem de doyabileceğin bi yemekten çok daha fazla yağlı ve kalorililer... Bi de hareketlisin herhalde günlük yaşamında, meyabolizma hızın yüksek olmalı bu da çok büyük bir avantaj hayat boyu....

Son düzenleme:

Bence çok da pişman olma, çünkü orta da sağlıksız bir yiyecek yok.. Aç kalmak zaten iyi birşey değil, çünkü bir ömür aç kalamayız ki.. önemli olan sağlıklı beslenmek, ki sen akşam birşey yemeyerek bence gününü telafi etmissin.. ve abur cubur olayına kesinlikle katılıyorum, çünkü normal de bende aşırı derece de çikolata yiyen biriyim,, düşünüyorum da o kadar yemeğe yine iyiyim,, vücuduma yazık ediyordum... bu arada bugün cuma son kilon nedir??

Herkese kocaman günaydııın:)
Şimdi tartıldım veee 58.3 kiloyum:)1.7 kilom gitmiş:))))

günaydın melinda süpersin süper...

Bu arada bende kilomu yazayım bari, aşağıda da görüldüğü gibi sabah tartıldığım da 57,8 çıktım mutlu oldum ve dedim ki o rakam 55'leri de daha aşağıları da görecek inşallah....

ve size menülerimi yazayım,,

dün öğlen yemeğinde sonra tatlıkrizim tuttu,,
saat 4 de bir paket mavi yeşil tarcınlı bisküvi
akşam 2 yumurtalı omlet, 1 dilim buğday ekmeyi domates salatalık 2-3 zeytin peynir
2 lt su
1 bardak yeşilçay
100 kere ip atladım+ bacak kalça egzersizleri yaptım

biraz dan da 2 dilim tam buğday ekmeğimin arasına peynir ve zeytin koydum 1 bardak şekersiz çay yanına afiyet olsun bana

kızlar kilolarınızı yazın hadi
birde ne yediğinizi ne sporları yaptığınızı da yazın ama...

evet tatlım hayatım koşturmaca birde ben özel bir spor ayakkabısı kullanıyorum marka falan yazabiliyormuyum bilmiyorum ondan yazmadım o nedenle vücudum kastan vermiyor. ve ayrıca daha çok kalorı yakıyorum gdogancım daha benden birşey gitmedi ki normal baskül benim ki ondan küsür görmüyorum belkide gitmiştir 200 300 ama daha yeni başladım ya zaten bugün diyetimin 3. günü düşün artık ama ısrarla devammmmmm bu kilolar gidecekler artık birde yürüyorum ama öyle saatli falan değil. yaa sığınmayayım açık söyliyim şuanda belim ağrıdığı için spor yapmaya başlayamadım

ilaçlarının yağ yakıcı etkisi sana büyük bir artı. ama yediklerine dikkat ederek bu artıyı multi ye çevirmek senin elinde. poğaça yı ve portakal suyunu onaylayamadım. poğaça yerine yanında taşıyacağın galetalar öneririm. portakal suyu ise, bir doktor meyvesini yiyin gerisi ekerli sudan ibaret ve de çok kalorili demişti yanlış hatırlamıyorsam.

kaptanımız nerede

ooyy oyyy kıyamam ben sana... sesini duydum geldim ...

kızlar sayfa 200 gelsin kurallarımızı yazacağım. aslında 5 kişiyi çoktan tamamladık ama, diğer arkadaşlar yeterince önem vermediler. hiç girmiyorlar. her gün girmek gerekiyor. bu arada cuma yarışması ile ilgili araştırma yaptınız mı? kafanıza takılanlar var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html burayı incelemeniz yararınıza olabilir. en azından cuma günleri kilonuzu "yüzde hesabı" ile bildirmeyi öğrenirsiniz.

melinda22 hoşgeldin, her gün uğra ki menülerine yorum yapalım, bizleri yalnız bırakma...

bu yolda adım atanlar kilo vermeseler dahi takdiri hak ediyor unutmayın.

Bir de sana dijital tartı almanı öneririm. çünkü biz de küsüratlar çok önemli canım. yüzde hesaplamaları için. dijital tartı alma şansın yok mu? sinbo falan uygun fiyatlı benim bildiğim. eğer alırsan çok iyi olur. çünkü her hafta 1 kilo veremeyebilrisin ama 500 gr da olsa bilmek isterim.

haftaya listelere dahil olmak istiyorsanız şimdiden başlanğıç kilolarını not etmen gerekecek chentiqcimm sadece hatırlatayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…