Merhaba kızlar...
Baharatlı yumurta çok güzel oluyor. karabiber ve kırmızı biber serpiştirin. metabolizmaya müthhiş etkisi vaaaaar
Ben de kendime uyarladım diyet listelerine tamamen uyamıorumBazı noktalar çok aklıma yattı karatay diyetinden mesela ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım Sabahları mutlaka yumurta yiyorum aşırı tok tutuo çok sevmiorum ama baharatlı fln güzel oluo onon dışında peynir ve zeytin yiyorum öğlen 4 çeşit yemek çıko bizde çorba ve ana yemeği alıorum bi de yoğurt çıkarsa yoğurdu alıorum akşam da çorba ve 4-5 yemek kaşığı ne yemek varsa ondan yiyorum yoğurt da mutlaka yemeye çalışıorum akşamları 8den sonra ağzıma lokma almıorum sadece su içiorum arada kaçamak da olabililo tabiki ama mümkün olduğunca uzak durmak lazım mesela iki gün öğlen dondurma yedim ama en az kalorilisini seçtim diğer yediklerimle dengeleyince sorun olmuo zaten sıksık da yapmıorum spor pak yapamıorum çünkü gün içinde çok yoruluorum ayakta çalışıorum ama merdiven çıkıorum ve dün de ip atlamaya başladım ara öğün de kesinlikle yapmıorım öle yapınca daha çok acıkıorm ben bu şekilde diyetimden de memnunum hem kilo veriorum hem de çok acıkmıorum:)
Dünkü listem: Sabah: karışık tahıllı 2 dilim ekmekle tost çay. Ara: sütlü yulaf ezmesi. Öğle: bir kepçe yoğurt çorbası ara: erik. Akşam: 2 ince lahmacun ayran gece: bi avuç içi çerez çay (misafirlikteyiz de anca bu kadar dikkat edebildim:)). Spor: 1 saat yürüyüş.
Bugünkü kahvaltım:1.5 haşlanmış yumurta,2 kibrit kutusu peynir,12 zeytin,domates,salatalık
vavvvvvvvvvvv chentiq valla süper bir kaptan mesajı yayınlamışsın .. tebrik ederim arkadaşım..
Benim kafam karıştı biraz, şu an grupta değilmiyiz? Tekrar işlemler mi var yapılacak?
Günaydın arkadaşlar,, sanırım takım yavaştan toplanmaya başladı
haftasonu giremedim, buraları kalabalıklaşmış sanki neyse,, sınavlarım idare ederdi çok şükür bitti gitti:))irşey
gelelim diyet mevzuuna , hafta sonu bence iyiydim,, hiç birşeyi abartmadım çok şükür, havaların güzel olası beni aşırı motive ediyor,, kısaca dün yaptıklarımdan bahsedeyim , artık tek bir kere rapor verecekmişiz kaptanımız öyle diyor
sabah 2 tam buğday ekmeği arası peynir
ara 1 kase yoğurt
saat 4 5 adet ızgara köfte limonata
ara dondurma, meyve
100 kere ip atlama
bugün biraz yoğun olabilirim kızlar arada girmeye çalışacağım
raporuna ilk yorum benden gelsin. dondurmanın miktarını belirtmemişsin. eğer 1 çatalsa sorun yok ama koca bir dondurma ise başın belada küçük hanım.. akşam yemeği yemedin mi? Bir de yazını yazarken rapor başlığı ve tarih atmayı unutmuşsun. aklında bulunsun
koca bir dondurmaydı, ama o gün çok yürüdüm, akşamda ip atladım o yorgunluğuma.... telafi olmuştur diye düşünüyorum, o gün kahvaltıyı geç yapınca yediğim köfteler akşam yemeği oldu ,saat 4 te yedim yani,,, akşamda sadece meyveler ile günü kapattım:))
ara ara tartıya çıkıyorum azalmalar var sanki ama söylemicem ne kadar olduğunu cuma günübu cuma 56'lı kiloları görürüm inşallah , hedefim o..
listeler hazırlandıktan sonra dondurmayı kalorisine göre söyleyip, karşılık olarak yaptığın sporu da söyleyeceksin biliyorsun değil mi... ve bunu da itiraf başlığında yapman gerekiyo
sınav nasıldı?
selam kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyorum cuma günüde işyeri sorunluydu bakamadım eeee şimdi ne oldu yarış başladımı biz ne aşamadayız gruba dahilmiyiz değilmiyiz vs vs :))
ha bu arada 68.100 olmuşum 67 göremedim(