Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzüldüm buranın kapatılmasına nede olsa birlikte çok anımız vardı bazen acı bazen tatlı kah gülerek kah ağlayarak bazende kızarak ama hep sonunu tatlıya bağlayarak güzel günler yaşadık alıştığım şeylerden ayrılmak hep hüzün verir bana ama bu aralar hazan mevsimi ayrılıkların hayata dair olduğunu iliklerime kadar hissettiğim bir mevsim..............kızlar büyük ihtimal topikleri kapatırlar o yüzden bugün başka bir topik açmayı düşünüyorum, kapatılırsa burası oradan devam ederiz.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine geçmezse covid testi yaptır nolur nolmazburalar çok sıcak. kapı pencere açık yattık yaz boyunca. mevsim dönünce de toparlayamadık. 2 gece buz gibi dondum. sonradan kapattım ama iş işten geçti tabi şifayı kaptım.
kızlar büyük ihtimal topikleri kapatırlar o yüzden bugün başka bir topik açmayı düşünüyorum, kapatılırsa burası oradan devam ederiz.
Aaa neden ki ne oldu aman beni unutmayın haa☺☺ ozelden yazin haber edin :) hagta sonunu temizlicem bugun yemek yok :)kızlar büyük ihtimal topikleri kapatırlar o yüzden bugün başka bir topik açmayı düşünüyorum, kapatılırsa burası oradan devam ederiz.
İnşallah kaptanım şu sıralar aynı kiloda gidip geliyorum vucudum direnç yaptı muhtemelenharikasın fatmacım, çok kısa sürede istediğin kiloda olacaksın inşallah
saol canım.Geçmiş olsun canım
bence de öyle yapalım. diğer takımlar açmışlar bile.kızlar büyük ihtimal topikleri kapatırlar o yüzden bugün başka bir topik açmayı düşünüyorum, kapatılırsa burası oradan devam ederiz.
gelmeye çalış canım. kafanı dağıtırsın.amin kızlar sağolun Allah hepinizden razı olsun
evet yarışmanın kapanması süpriz oldu gerçekten. ama kopmayız birbirimizden.üzüldüm buranın kapatılmasına nede olsa birlikte çok anımız vardı bazen acı bazen tatlı kah gülerek kah ağlayarak bazende kızarak ama hep sonunu tatlıya bağlayarak güzel günler yaşadık alıştığım şeylerden ayrılmak hep hüzün verir bana ama bu aralar hazan mevsimi ayrılıkların hayata dair olduğunu iliklerime kadar hissettiğim bir mevsim..............
evet yarışmalar kapanıyor.Butun yarismalar mi kapanacak. Aslinda yarisma olmamasi iyi bir yandan arti gelicem dr takimin puanjni dusurucem stresi olmaz
kilo ve de bakım, gerçekten insanı çok genç ve diri gösteriyor. kılık kıyafet vs.Eki Görüntüle 2915604
Evet arkadaslar bu kadin 52 ySinda ben ise 34
Bi ona bak bi bana offfff
Demek ki gluteni kesicez acilen
Neden acaba bilgin var mi ben takip edemedim deevet yarışmalar kapanıyor.
valla ben de hem hastaydım hem de çok yoğundum. önceki hafta pek giremedim ama önceki gün siteye girince okudum.Neden acaba bilgin var mi ben takip edemedim de
nasıl yani??? normal hep birlikte devam edilecek işte canım.moni ben katılabiliyormuyum size takımlar kapatıldı ya eski kiloma ulaşmam gerekiyormu yine
Kız ben mezun olmuştum ya takıma geri katilabilmem için mezun olduğum kiloyala katilabilirdim ancaknasıl yani??? normal hep birlikte devam edilecek işte canım.