Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet bir kere ağıza alınca devamı geliyor haklısın. kanma canım kimseye. aslında diyet yaptığını da pek söyleme. tokum de, canım istemiyor de. milletin gözü değmesin.

Canım ben peçeliyim zaten yabancı erkeklerin yanında oturmuyorm
Salonda 2.3 kızlarla oturduk
tamam o zaman. kalabalık sıkıntı yoksa. biz de bir komşuya geçtik 2. gün. kahve içtik kalktık. mesafeli oturduk. başka da yok. herkesle telefonda bayramlaşma.

tamam o zaman. kalabalık sıkıntı yoksa. biz de bir komşuya geçtik 2. gün. kahve içtik kalktık. mesafeli oturduk. başka da yok. herkesle telefonda bayramlaşma.
Eşimin ailesine en son gecen sene gelmiştik eşimi de anlıyorum burun ailesi burda oda özlüyor benim ailemin hepsi Konya'da ben görüşebiliyorım ama ona da bişey diyemiyorum işte

Eşimin ailesine en son gecen sene gelmiştik eşimi de anlıyorum burun ailesi burda oda özlüyor benim ailemin hepsi Konya'da ben görüşebiliyorım ama ona da bişey diyemiyorum işte
tabi canım haklıdır. başka şehirde olunca, bir de uzaksa sürekli gidilip gelinmiyor. özler insan.

Günaydın bayram önü 82 kiloya çıkmıştım tüm süreci 81-82 aralığında geçirdim ve bugün 83 oldum.
Şokta değilim kurbanda dizimde sorun oluştu oturup kalkmam bile sıkıntılı hala. Topalliyorum. Ama bogazim durmuyor.
Bu sıcaklara rağmen şu içmiyorum içemiyorum nasıl bir bünye bilemedim. Vücudu cokertmekten korkuyorum. Ama şu içerken boğazıma birşey takılıyor tutamıyorum nasıl birşey bu anlamadım.

Bence de moralini bozma hiç
Bende 65. 7 çıktım sabah.

40 dk aletlerde hareket yaptım.
Canım çok yemek yemek istiyor sıkıntıdan mi desem kan şekeri den mi desem bilemedim.

Can sıkıntısı olamaz elim hiç boş durmuyor.

Bel ağrım var biraz da bir aydır aktif oturup yatıyorum.

G

Valla kuzum ben yemek yemiyorum yani yesem de cok az bol da su içmeye çalışıyorum spor yapamıyorum bari ödem tutmasın moralimi de bozmam kız 1 kg almış olsam bile 1 hafta dişimi sıkar geri aynı kiloya düşerim

Aynen öyle canım
Bazen çok kısnca da vücut yediğini tutuyor

Aynen öyle canım
Bazen çok kısnca da vücut yediğini tutuyor
Yemek yiyorum tabiki ama yerinde yemeye çalışıyorum cok tok kalkmıyorum sofradan illaki kurban ayındayız ve yemekler yağlı oluyor o yüzden de fazla kaçırmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…