Ben köydeyin kızlar of vallahi bıktım spor yapamıyorum rahat hareket edemiyorum vallahi artı görmek den korkuyorum ve biz daha bir hafta daha burda kalacagız galıba napacam bilmiyorum özel hastaneye gideceğiz hamile kalamadıgım için valla napcamı şaşırdımyarın normale dönelim artık yaaev kuşu oldum. hareket etsem yoruluyorum. isteksizlik tavan yaptı
çok güzel olmuş canımİyi akşamlar kızlar bugun menüm
Sabah 9.30
2 çatal sucuklu yumurta cok az bişey ekmek
2 zeytin
Az koyun tulumu
Domates salatalık
15.00
4 yemek k. Et kavurma
Salata
Küçük parça karpuz
Sade maden suyu
Kızçeler ne kadar su içtim bilmiyorum 2 litreyı geçmiştir ama
Bugun piknikteydik az yemeye calıstım akşam yemeği de yemeyeceğim voleybol oynadık cok aktif güzel bir gundu
1 hafta sabret canım artık. beslenmene dikkat et. sorun olmaz. kilon biraz daha insin hamile kalman kolaylaşır Allahın izniyle.Ben köydeyin kızlar of vallahi bıktım spor yapamıyorum rahat hareket edemiyorum vallahi artı görmek den korkuyorum ve biz daha bir hafta daha burda kalacagız galıba napacam bilmiyorum özel hastaneye gideceğiz hamile kalamadıgım için valla napcamı şaşırdım
Canım koye gelmişken hastaneye de gidelim diyoruz buraya hastane 1 saat konya dan 3-4 saat var yoksa bana kalsa nen daha 65 kg olunca giderim de bilmiyorum hadi eşimin de gonlu olsun dedim açıkcası1 hafta sabret canım artık. beslenmene dikkat et. sorun olmaz. kilon biraz daha insin hamile kalman kolaylaşır Allahın izniyle.
isteksizliğin şundan da kaynaklı olabilir: tamamen kilo verip öyle hamile kalmak istiyorsun bence. kalbinde, aklında bu var. kaç yaşındasın canım?Canım koye gelmişken hastaneye de gidelim diyoruz buraya hastane 1 saat konya dan 3-4 saat var yoksa bana kalsa nen daha 65 kg olunca giderim de bilmiyorum hadi eşimin de gonlu olsun dedim açıkcası
Birde hamile kalmaya da korkuyorum inanır mısın 4 yıldır evliyim hamile kalsam ne yaşarım ne duyguda olurum onuda bilmiyorum vallahi kararsızlık içerisindeyim inanın ki eşime de istemiyorum da diyemiyorum çünkü ilk evlendimiz sıra aşırı istiyorduk şimdi sanki isteksizlik bürüdü içimi Allah'tan hayırlısı