Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar menüm sabah 9.30
Yarım salatalık
Çeyrek domates
Az koyun tulumu
Bir kaşık biber kızartması
1-2 yemek k. Kadar patates kızartması

13.30 arası 2 adet minik elma yedim dalından 8-10 tane de dut yedim

15.00
Kıymalı topalak yemeği
2 yemek k. Et kavurma
Salata
2 parça karpuz

2.5 litre su
Spor yapamadım maalesef ama 1 saat gibi bir yürüyüş yaptık gezdik dışarı da
1 bardak yeşil çay

merhaba kızlarrr evde otur otur dışarı çıkmak istemiyorum. güya bugün arkadaşla bir yere gidecektik. sonradan vazgeçtim. neyse bu hafta böyle geçti. normal rutine dönüyoruz zaten Allahın izniyle.
kahvaltı yapıldı. dolunay sabahı için adaçayı tütsüsü yakılıp tüm odalarda dolaştırıldı ve sonra Türk kahvesi keyfi tamamlandı

Yarım salatalık
Çeyrek domates
Az koyun tulum
Yarım haşlanmış yumurta
2 zeytin

15.
2 yemek k. Pirinç pilavı
1 kepçe kıymalı topalak
1 kepçe etli bamya yemeği
Birsz karpuz

21.00 1 yemek k. Bamya yemeği
1 yemek k. Kıymalı topalak
3-4 yemek k. Tarhana yemeği

2. Litre su spor yok

Yarım salatalık
Çeyrek domates
Az koyun tulum
Yarım haşlanmış yumurta
2 zeytin

15.
2 yemek k. Pirinç pilavı
1 kepçe kıymalı topalak
1 kepçe etli bamya yemeği
Birsz karpuz

21.00 1 yemek k. Bamya yemeği
1 yemek k. Kıymalı topalak
3-4 yemek k. Tarhana yemeği

2. Litre su spor yok

sabah
peynirli biberli omlet
domates salatalık
1 dilim çok tahıllı ev yapımı ekmek

aralarda
4 kare %75 lik bitter çikolata
1 avuç çekirdek
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
1 minik şeftali
2 Türk kahvesi

akşam
patlıcanlı antep kebabı
2 dilim ekmek
3 küçük parça karpuz

ara
2 bardak dukan birası

yatana kadar 2,5 lt su

İyi akşamlar kızlar bugun menüm
Sabah 9.30
2 çatal sucuklu yumurta cok az bişey ekmek
2 zeytin
Az koyun tulumu
Domates salatalık

15.00
4 yemek k. Et kavurma
Salata
Küçük parça karpuz
Sade maden suyu
Kızçeler ne kadar su içtim bilmiyorum 2 litreyı geçmiştir ama
Bugun piknikteydik az yemeye calıstım akşam yemeği de yemeyeceğim voleybol oynadık cok aktif güzel bir gundu

yarın normale dönelim artık yaa ev kuşu oldum. hareket etsem yoruluyorum. isteksizlik tavan yaptı
Ben köydeyin kızlar of vallahi bıktım spor yapamıyorum rahat hareket edemiyorum vallahi artı görmek den korkuyorum ve biz daha bir hafta daha burda kalacagız galıba napacam bilmiyorum özel hastaneye gideceğiz hamile kalamadıgım için valla napcamı şaşırdım

çok güzel olmuş canım

1 hafta sabret canım artık. beslenmene dikkat et. sorun olmaz. kilon biraz daha insin hamile kalman kolaylaşır Allahın izniyle.

1 hafta sabret canım artık. beslenmene dikkat et. sorun olmaz. kilon biraz daha insin hamile kalman kolaylaşır Allahın izniyle.
Canım koye gelmişken hastaneye de gidelim diyoruz buraya hastane 1 saat konya dan 3-4 saat var yoksa bana kalsa nen daha 65 kg olunca giderim de bilmiyorum hadi eşimin de gonlu olsun dedim açıkcası
Birde hamile kalmaya da korkuyorum inanır mısın 4 yıldır evliyim hamile kalsam ne yaşarım ne duyguda olurum onuda bilmiyorum vallahi kararsızlık içerisindeyim inanın ki eşime de istemiyorum da diyemiyorum çünkü ilk evlendimiz sıra aşırı istiyorduk şimdi sanki isteksizlik bürüdü içimi Allah'tan hayırlısı

isteksizliğin şundan da kaynaklı olabilir: tamamen kilo verip öyle hamile kalmak istiyorsun bence. kalbinde, aklında bu var. kaç yaşındasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…