bazen bende de oluyor. dua et canım. iyi geliyor.İki gündür acayip derece sinirli ve gergin geçiyor günlerim aslında nedeni de yok en ufak şeye bile öfkeleniyorum onun yüzünden telefonu kırdım ah sakinleşmek istiyorum neden en ufak şeye bile tahammülüm kalmadı bilmiyorum
az yediysen sorun yok. çok yeme yeter tatlım.Kizlarrrr
1 hafta sonrasinda ilk defa ekmek yedim ay cok rahatsiz etti
Bir daha da yemem
Cok degil nasil diyeyim şundan bir dilim. Ama uzun zamandir ekmek yemeyince o bile tas gibi oturdu bagirsaklarima. Ama canjm benim 1 haftadir Allah seni inandirsin aç geziyorum resmen aç bir günlük de olsa yiyeyim dedimaz yediysen sorun yok. çok yeme yeter tatlım.
valla aslında ben de menü yazmadım ama normal yedim. diyet gibi de değildi. arada çikolata yedim. başka tatlı falan yemedim.Off bu bayram bana hiç yaramadı yav hiç bişey yemiyorum tamam onu gectim de spor bile yapamıyorum
Eşimin ailesi baklava koyayım ye kola iç felan dediler hiç birisini yemedim kızlar ve yemeyeceğim 2 aydır kola içmiyorum şimdi de içmem tatlıyı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama gerçekten yemekleri cok azalttım gibi hissediyorum
olur o kadardan birşey olmaz. ama tabi karbo hiç yenmediğinde vücut daha iyi hissediyor. ilk karbo girişinde de tepki veriyor. karboya ara verdiğimde bende de olmuştu seviyelerde.Yok yok
Cok degil nasil diyeyim şundan bir dilim. Ama uzun zamandir ekmek yemeyince o bile tas gibi oturdu bagirsaklarima. Ama canjm benim 1 haftadir Allah seni inandirsin aç geziyorum resmen aç bir günlük de olsa yiyeyim dedimEki Görüntüle 2891305
Valla kızçe giydiğim kıyafet de balina gibi olmadıgını gördüğünde inanki tam gaz devam ediyorsun kenar karınlarn cıkmuyorbayramdan sonrası için gaz verin bana hadi2021 benim yılım olsun
sabret canım az kaldıKızlar bugun menüm
10.00 bir iki dilim salatalık
Çeyrek peynirli sıkma
14.30
Çeyrek sıkma toplam da yarım yedim
19.30
3 kepçe etli sulu bamya yemeği
2.5 3 litre arası su
Onume baklava koydular ye göz hakkı diye bende cok ısrar etmesinler diye aldım tabagı ama hiç yemedim şeker çikolata felanda almadım gittim tabagı gerı boşalttım tepsiye
Spor yapamıyorum köydeyiz cok kalabalık
Valla bayramdan sonra bir kaç gun daha kalalım diyor eşim ama bayram dan sonra burası tenha olur yarım saat bir saat arası yine sporumu yaparım inşallahsabret canım az kaldı#direnfatma
aynen canım. benim de göğüsler ve göbek yetiyor zatenValla kızçe giydiğim kıyafet de balina gibi olmadıgını gördüğünde inanki tam gaz devam ediyorsun kenar karınlarn cıkmuyor
Valla kuzum benm gogsum ve gobeğimde baya değişiklikler oluyor gogusumde kuculme göbeğimin yarısı gitti inanki 4 aylık hamile gibiydim şimdi 2 aylık göbeğim anca varaynen canım. benim de göğüsler ve göbek yetiyor zatengörüntü fena