Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bazen bende de oluyor. dua et canım. iyi geliyor.

Merhaba kızlar
Dunku menüm sabah 9.30
Bir iki dilim salatalık bir iki dilim domates
Küçük peynir
2 çatal kıymalı yumurta
Haşlanmış yumurta yarısı
2 zeytin

16.00
2 yemek k. Et sote
Küçük bir parça karpuz
21.00
3-4 yemek k. Kadar yoğurtlu makarna

2.5 litre su
Spor yapamadım yolculuk yaptık

Off bu bayram bana hiç yaramadı yav hiç bişey yemiyorum tamam onu gectim de spor bile yapamıyorum
Eşimin ailesi baklava koyayım ye kola iç felan dediler hiç birisini yemedim kızlar ve yemeyeceğim 2 aydır kola içmiyorum şimdi de içmem tatlıyı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama gerçekten yemekleri cok azalttım gibi hissediyorum

Kızlar herkes cok guzel zayıflamışsın en son 3 ay önce geldiğinde cok kiloluydun cok iyi olmuşsun dediler bende hedefim daha 65 inşallah dedim ilk defa aldıgım bayramlıgın içinde kendimi balina gibi hissetmiyorum

valla aslında ben de menü yazmadım ama normal yedim. diyet gibi de değildi. arada çikolata yedim. başka tatlı falan yemedim.
ancak asıl sorun hareketsizlik. bayram boyunca oturdum. yedim içtim oturdum açıkçası. neden bilmiyorum leslie bile yapmadım

baklava ve kolayı almamakta iyi yapmışsın canım. tebrikler

olur o kadardan birşey olmaz. ama tabi karbo hiç yenmediğinde vücut daha iyi hissediyor. ilk karbo girişinde de tepki veriyor. karboya ara verdiğimde bende de olmuştu seviyelerde.

Kızlar bugun menüm
10.00 bir iki dilim salatalık
Çeyrek peynirli sıkma

14.30
Çeyrek sıkma toplam da yarım yedim

19.30
3 kepçe etli sulu bamya yemeği

2.5 3 litre arası su

Onume baklava koydular ye göz hakkı diye bende cok ısrar etmesinler diye aldım tabagı ama hiç yemedim şeker çikolata felanda almadım gittim tabagı gerı boşalttım tepsiye
Spor yapamıyorum köydeyiz cok kalabalık

sabret canım az kaldı #direnfatma

aynen canım. benim de göğüsler ve göbek yetiyor zaten görüntü fena
Valla kuzum benm gogsum ve gobeğimde baya değişiklikler oluyor gogusumde kuculme göbeğimin yarısı gitti inanki 4 aylık hamile gibiydim şimdi 2 aylık göbeğim anca var cok sukur Allah'a bozmayı düşünmüyorum burda herkes diyor ye bişey olmaz ye valla bir kere yiyince arkası kesilmiyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…