- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
20yi doldurdum canım bencede kesinlikle oyle birde eşimle bazen sıkıntılar yaşıyoruz belkide ondan da kaynaklanıyor olabilir en ufak bi kavga da sanki ayrılacakmışız gibi evladım ile ortada kslacakmışm gibi hissediyorumisteksizliğin şundan da kaynaklı olabilir: tamamen kilo verip öyle hamile kalmak istiyorsun bence. kalbinde, aklında bu var. kaç yaşındasın canım?
tatlım zaten çok erken evlenmişsin. eminim eşinin yaşı da fazla değildir. aslında en azından 1 yıl daha bekleyip öyle çocuk düşünebilirsiniz. olumsuz düşünüp olumsuzu çekme ama. olumlu düşün. yaş da çok etkili evlilikte.20yi doldurdum canım bencede kesinlikle oyle birde eşimle bazen sıkıntılar yaşıyoruz belkide ondan da kaynaklanıyor olabilir en ufak bi kavga da sanki ayrılacakmışız gibi evladım ile ortada kslacakmışm gibi hissediyorum
Kesinlikle eşimde 23 yaşında iştetatlım zaten çok erken evlenmişsin. eminim eşinin yaşı da fazla değildir. aslında en azından 1 yıl daha bekleyip öyle çocuk düşünebilirsiniz. olumsuz düşünüp olumsuzu çekme ama. olumlu düşün. yaş da çok etkili evlilikte.
Bence kafanda tereddütlerin varsa çokta çabalama.. kişisel rahatsızlıkların için hatta tedavi olurken korun.. insanın yaşı ufakken herşeyi çok net göremiyorKesinlikle eşimde 23 yaşında işte
Valla cok haklısın ama bir gidip baktırmak istedik 2 yıldır doktora gitmiyoruz ayreten adetlerim düzensiz sürekli akıntı iltihab var
yaşınız çok küçük gerçekten. evliliği oturttuktan sonra çocuk olması daha iyi.Kesinlikle eşimde 23 yaşında işte
Valla cok haklısın ama bir gidip baktırmak istedik 2 yıldır doktora gitmiyoruz ayreten adetlerim düzensiz sürekli akıntı iltihab var
Oyle tabi zaten şu anlık düzensizlik ve akıntı için kesinlikle gitmek istiyorum cok sıkıntı çekiyorum bu yüzdenBence kafanda tereddütlerin varsa çokta çabalama.. kişisel rahatsızlıkların için hatta tedavi olurken korun.. insanın yaşı ufakken herşeyi çok net göremiyor
Oyle tabi zaten şu anlık düzensizlik ve akıntı için kesinlikle gitmek istiyorum cok sıkıntı çekiyorum bu yüzdenBence kafanda tereddütlerin varsa çokta çabalama.. kişisel rahatsızlıkların için hatta tedavi olurken korun.. insanın yaşı ufakken herşeyi çok net göremiyor
Doğru diyorsun aslında ama 5 yıldır da tanısıyoruz en azından erkennbir tedavi yöntemi vardır geç oldugu zaman bazı şeyler gecikmiş oluyor ve artık ne yapsan olmuyor en azından bunun için doktora bile gidilmeli yani ne sıkıntı var onu öğrenmek istiyorum zaten devlet hastaneleri zerre ilgilenmiyor bişey yok diyip salıyoryaşınız çok küçük gerçekten. evliliği oturttuktan sonra çocuk olması daha iyi.
Geçmiş olsun canımGünaydın bayram önü 82 kiloya çıkmıştım tüm süreci 81-82 aralığında geçirdim ve bugün 83 oldum.
Şokta değilim kurbanda dizimde sorun oluştu oturup kalkmam bile sıkıntılı hala. Topalliyorum. Ama bogazim durmuyor.
Bu sıcaklara rağmen şu içmiyorum içemiyorum nasıl bir bünye bilemedim. Vücudu cokertmekten korkuyorum. Ama şu içerken boğazıma birşey takılıyor tutamıyorum nasıl birşey bu anlamadım.
Allah gönlünüze göre versin canımKesinlikle eşimde 23 yaşında işte