Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

isteksizliğin şundan da kaynaklı olabilir: tamamen kilo verip öyle hamile kalmak istiyorsun bence. kalbinde, aklında bu var. kaç yaşındasın canım?
20yi doldurdum canım bencede kesinlikle oyle birde eşimle bazen sıkıntılar yaşıyoruz belkide ondan da kaynaklanıyor olabilir en ufak bi kavga da sanki ayrılacakmışız gibi evladım ile ortada kslacakmışm gibi hissediyorum

tatlım zaten çok erken evlenmişsin. eminim eşinin yaşı da fazla değildir. aslında en azından 1 yıl daha bekleyip öyle çocuk düşünebilirsiniz. olumsuz düşünüp olumsuzu çekme ama. olumlu düşün. yaş da çok etkili evlilikte.

Kesinlikle eşimde 23 yaşında işte
Valla cok haklısın ama bir gidip baktırmak istedik 2 yıldır doktora gitmiyoruz ayreten adetlerim düzensiz sürekli akıntı iltihab var

Valla cok haklısın ama bir gidip baktırmak istedik 2 yıldır doktora gitmiyoruz ayreten adetlerim düzensiz sürekli akıntı iltihab var
Bence kafanda tereddütlerin varsa çokta çabalama.. kişisel rahatsızlıkların için hatta tedavi olurken korun.. insanın yaşı ufakken herşeyi çok net göremiyor

yaşınız çok küçük gerçekten. evliliği oturttuktan sonra çocuk olması daha iyi.

Bence kafanda tereddütlerin varsa çokta çabalama.. kişisel rahatsızlıkların için hatta tedavi olurken korun.. insanın yaşı ufakken herşeyi çok net göremiyor
Oyle tabi zaten şu anlık düzensizlik ve akıntı için kesinlikle gitmek istiyorum cok sıkıntı çekiyorum bu yüzden

Oyle tabi zaten şu anlık düzensizlik ve akıntı için kesinlikle gitmek istiyorum cok sıkıntı çekiyorum bu yüzden

yaşınız çok küçük gerçekten. evliliği oturttuktan sonra çocuk olması daha iyi.
Doğru diyorsun aslında ama 5 yıldır da tanısıyoruz en azından erkennbir tedavi yöntemi vardır geç oldugu zaman bazı şeyler gecikmiş oluyor ve artık ne yapsan olmuyor en azından bunun için doktora bile gidilmeli yani ne sıkıntı var onu öğrenmek istiyorum zaten devlet hastaneleri zerre ilgilenmiyor bişey yok diyip salıyor

Herkese selam
Sabah
Klasik kahvaltı, yanında 3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Akşam
Kabak, biber dolması
Zeytinyağlı taze fasulye
Birkaç yoğurtlu meze
2 dilim peynir
1 kadeh alkol
Kavun
Spor yok ama evde temizlik yaptım

Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
Sabah görümcemin baskülü ile tartıldım
84.3 cıktı gecen hafta 84.7 cıkmıştım
400 Gr vermişim bu tartıya göre diyete başlamıştım gorumcem de tartı doğru felan diyor bayram aralıgında pasta börek yeseydim çoktan kiloları alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…