Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

16 temmuz cuma 85.3
19 temmuz pazartesi 85
Fark -300
Sanki kilo vermem yavaşlamış gibi hisettim ama inşallah oyle bişey olmamıştır
Eki Görüntüle 2890485
Vermişsin yinede bu ada sevinmelisin canım ya hiç gitmeseydi gün gelir çok gider gün gelir grm grm gider yeterki gitsin de nasıl giderse gitsin

Vermişsin yinede bu ada sevinmelisin canım ya hiç gitmeseydi gün gelir çok gider gün gelir grm grm gider yeterki gitsin de nasıl giderse gitsin
Çok haklısın sabahları boğazım agrıyor diye çorba içtim muhtemelen ondan oldu bugun klasik kahvaltımı yaptım artık

Geçmiş olsun canım benim kızımda dünden beri öksürüyor boğazının ağrıdığı belli öksürürken
Sağol canım salgın var galiba herkes aniden bi hastalandı yakınımda hiç gripli bir şekilde evime gelen olmadı size de geçmiş olsun cocuk hasta oldugu zaman daha zor oluyor

Cuma 63,2
Pazartesi 62,7
Fark 0,5 :)

Maşallah bu sıralar bişey yiyesim gelmiyor geliyor da yiyince çok şiş hissettiriyor ben de sakız çiğniyorum canım bişey çekmesin diye
Ben sakız çineyince daha cok acıkıyorum sizde oyle olmuyormu

Cuma menüm,

Saat 13,30
4-5 ysprak döner
Yarım kase yoğurt
2 yk pirinç pilavı
Yarım şişe kola

Saat 20.00
3 adet köfte
Çeyrek ekmek
2 bardak ayran

3-4 litre su

45 dk yürüyüş 90 puan
10 dk spor aletleri parktaki 30 puan
Toplam 120 puan moni

Sağol canım salgın var galiba herkes aniden bi hastalandı yakınımda hiç gripli bir şekilde evime gelen olmadı size de geçmiş olsun cocuk hasta oldugu zaman daha zor oluyor
Aynen sağol canım şükür durumu iyi ama öksürüyor fazla değil çoğalmaz inş
Ben sakız çineyince daha cok acıkıyorum sizde oyle olmuyormu
Bende sakız çiğneyince acıkıyorum bide elma yiyince bu tuhafım

Aynen sağol canım şükür durumu iyi ama öksürüyor fazla değil çoğalmaz inş

Bende sakız çiğneyince acıkıyorum bide elma yiyince bu tuhafım
canım var ise evde pekmez içir faydası olur inşallah
Bende elmayı sade yediğim zaman oluyor ama yanında eger kuruyemiş yersem sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…