Kaptanım. Aynı gün baktım cevap göremedim. Dahada giremedim. Cuma bildirim yapayım. Ozmanözür
Gider canım ya 10 kiloyu vermeyi basardiysak 10 daha gider merak etme yeterki isteyelimBence de
Bende elli bese düşmek istiyorum ama önümde on kilo var.
Vermişsin yinede bu ada sevinmelisin canım ya hiç gitmeseydi gün gelir çok gider gün gelir grm grm gider yeterki gitsin de nasıl giderse gitsin16 temmuz cuma 85.3
19 temmuz pazartesi 85
Fark -300
Sanki kilo vermem yavaşlamış gibi hisettim ama inşallah oyle bişey olmamıştır
Eki Görüntüle 2890485
Çok haklısın sabahları boğazım agrıyor diye çorba içtim muhtemelen ondan oldu bugun klasik kahvaltımı yaptım artıkVermişsin yinede bu ada sevinmelisin canım ya hiç gitmeseydi gün gelir çok gider gün gelir grm grm gider yeterki gitsin de nasıl giderse gitsin
Geçmiş olsun canım benim kızımda dünden beri öksürüyor boğazının ağrıdığı belli öksürürkenÇok haklısın sabahları boğazım agrıyor diye çorba içtim muhtemelen ondan oldu bugun klasik kahvaltımı yaptım artık
Sağol canım salgın var galiba herkes aniden bi hastalandı yakınımda hiç gripli bir şekilde evime gelen olmadı size de geçmiş olsun cocuk hasta oldugu zaman daha zor oluyorGeçmiş olsun canım benim kızımda dünden beri öksürüyor boğazının ağrıdığı belli öksürürken
Ben sakız çineyince daha cok acıkıyorum sizde oyle olmuyormuCuma 63,2
Pazartesi 62,7
Fark 0,5 :)
Maşallah bu sıralar bişey yiyesim gelmiyorgeliyor da yiyince çok şiş hissettiriyor ben de sakız çiğniyorum canım bişey çekmesin diye
Ben sakız çineyince daha cok acıkıyorum sizde oyle olmuyormu
Valla ben sakız çiğnediğm zaman daha cok yeme isteği geliyor o yüzden diyette asla çiğnemiyorımBir boşluk hissediyorsun ama ben acıkmıyorum öyle çok :)
Aynen sağol canım şükür durumu iyi ama öksürüyor fazla değil çoğalmaz inşSağol canım salgın var galiba herkes aniden bi hastalandı yakınımda hiç gripli bir şekilde evime gelen olmadı size de geçmiş olsun cocuk hasta oldugu zaman daha zor oluyor
Bende sakız çiğneyince acıkıyorum bide elma yiyince bu tuhafımBen sakız çineyince daha cok acıkıyorum sizde oyle olmuyormu
canım var ise evde pekmez içir faydası olur inşallahAynen sağol canım şükür durumu iyi ama öksürüyor fazla değil çoğalmaz inş
Bende sakız çiğneyince acıkıyorum bide elma yiyince bu tuhafım
Valla ben sakız çiğnediğm zaman daha cok yeme isteği geliyor o yüzden diyette asla çiğnemiyorım