Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bide evde tek başımayım belkide ondan bu kdr dikkat ediyorum eşim eve gece geliyor yani evde pek yemek yemiyor sadece işte abur cubur tarzı pasta tarzı alırsa eve onları yiyiyor bende onları yemiyorum
Doğrudur canım benim çocuklar olunca evde illa abur cubur oluyor çok fazla almayiz zararlı olduğu için, ama arada oluyor illa, eşimde maşallahı var çok iştahlı herşeyi yer

Doğrudur canım benim çocuklar olunca evde illa abur cubur oluyor çok fazla almayiz zararlı olduğu için, ama arada oluyor illa, eşimde maşallahı var çok iştahlı herşeyi yer
Yiyen kişinin yanında bizde yiye yiye obez olduk valla benim eşim gece 1 de 2 de abur cuburları gömerken bende yanında yiyordum sonra neden kilo aldım diyordm ay şimdi cok saglıksız geliyor eşime diyom ya bu kola cok saglıkeız içme dedim daha gecen gune kadar sende içiyordn dedi ben diyete girdiğinde saglıksız oldugunu anladım dedim

Evet sağlıksız gerçekten bide kolada çok kilo yapıyor bi ara şekersiz kola içiyordum

Evet sağlıksız gerçekten bide kolada çok kilo yapıyor bi ara şekersiz kola içiyordum
Valla ben kendimi hiç avutmuyorum kolanın her türlüsü cok zararlı en mantıklısı evde meyve den meyvesuyu yapmak gecen gün eşim eve üzüm almış bende şeker koymadan az bir su ile pişirip üzümleei ezip meyvesuyu yaptım ama onuda içmedimm

geçmiş olsun, derslerinde de başarılar
izne ayırdım seni yoğunluğun olduğunu düşünerek

Dogru canim zararlı da cıgerım yanıyor ıceydın ya kız o kadar ezıyetten sonra

siz kola konuşunca benim de aklıma geldi. bir zamanlar ben de ne kola içiyordum off offffffff hem şeker, hem asit... ne kadar zararlı aslında içerken farketmiyorsun. çok şükür kurtuldum. geçenlerde dışarıda 200 mlt küçük şişe içtim o kadar. ne kola, ne fanta, ne gazoz yok artık.

Gerçekten cok zararlıymış ya içerken fark etmiyoruz ama bırakınca anlıyoruz bir kutu 330 ml kola şişesinde bile 9 kup şeker varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…