Doğrudur canım benim çocuklar olunca evde illa abur cubur oluyor çok fazla almayiz zararlı olduğu için, ama arada oluyor illa, eşimde maşallahı var çok iştahlı herşeyi yerBen bide evde tek başımayım belkide ondan bu kdr dikkat ediyorum eşim eve gece geliyor yani evde pek yemek yemiyor sadece işte abur cubur tarzı pasta tarzı alırsa eve onları yiyiyor bende onları yemiyorum
Yiyen kişinin yanında bizde yiye yiye obez olduk vallaDoğrudur canım benim çocuklar olunca evde illa abur cubur oluyor çok fazla almayiz zararlı olduğu için, ama arada oluyor illa, eşimde maşallahı var çok iştahlı herşeyi yer
Evet sağlıksız gerçekten bide kolada çok kilo yapıyor bi ara şekersiz kola içiyordumYiyen kişinin yanında bizde yiye yiye obez olduk vallabenim eşim gece 1 de 2 de abur cuburları gömerken bende yanında yiyordum sonra neden kilo aldım diyordm ay şimdi cok saglıksız geliyor eşime diyom ya bu kola cok saglıkeız içme dedim daha gecen gune kadar sende içiyordn dedi ben diyete girdiğinde saglıksız oldugunu anladım dedim
Valla ben kendimi hiç avutmuyorum kolanın her türlüsü cok zararlıEvet sağlıksız gerçekten bide kolada çok kilo yapıyor bi ara şekersiz kola içiyordum
geçmiş olsun kuzumSağol canım teşekkür ederim şimdi kekik çayı içiyorum umarım bayrama kadar hiçbişeyim kalmaz sürekli Leslie yapıyorum terliyorum acaba ondan mıdır ki ya diyete başladığımdan beri bu ikinci
di miiiHiçte bile
Şunun şurasında kaç yaşındayız
geçmiş olsun, derslerinde de başarılarCanım seni zor durumda bıraktığım için üzgünüm
Birkaç haftadır malum bel ağrısından dolayı sancılı geçiyor birde üstüne direksiyon derslerim başladı
Ondan aktif olamadım.
Dünde aynı şekildeydi sabah erkendden gittim döndüğümde tartilirom bişey yemem dedim
Bu sefer kv de de kalmak durumunda kaldım uzaktan misafirleri vardı akşama kadar oradaydım.
Dogru canim zararlı da cıgerım yanıyorValla ben kendimi hiç avutmuyorum kolanın her türlüsü cok zararlıen mantıklısı evde meyve den meyvesuyu yapmak gecen gün eşim eve üzüm almış bende şeker koymadan az bir su ile pişirip üzümleei ezip meyvesuyu yaptım ama onuda içmedimm
Valla ne blm su içiyorum daha çok yada sürekli bitki çayıDogru canim zararlı da cıgerım yanıyorıceydın ya kız o kadar ezıyetten sonra
Gerçekten cok zararlıymış ya içerken fark etmiyoruz ama bırakınca anlıyoruz bir kutu 330 ml kola şişesinde bile 9 kup şeker varmışsiz kola konuşunca benim de aklıma geldi. bir zamanlar ben de ne kola içiyordum off offffffffhem şeker, hem asit... ne kadar zararlı aslında içerken farketmiyorsun. çok şükür kurtuldum. geçenlerde dışarıda 200 mlt küçük şişe içtim o kadar. ne kola, ne fanta, ne gazoz yok artık.
O tebriği ben de alayım sürekli telefondan giriyorum alıştım bana WhatsApp gibi geliyorMutlu Pazar’lar maşallah ne çok sayfa olmuş telefonla bakmakta çok zor cidden telefonla girenleri tebrik ediyorum