- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Senin gibi iyi işte canımValla ne blm su içiyorum daha çok yada sürekli bitki çayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gibi iyi işte canımValla ne blm su içiyorum daha çok yada sürekli bitki çayı
Kızlar hangi sporları yapıyorsunuz
Bunu deneyen var mı çok etkili buldum ben iki hafta yaptım. Genelde zayıflama surecimde zumba ve yürüyüş yaptım.
Kızlar hangi sporları yapıyorsunuz
Bunu deneyen var mı çok etkili buldum ben iki hafta yaptım. Genelde zayıflama surecimde zumba ve yürüyüş yaptım.
Beli inceltiyor göbeği eritip topluyor göğüslerde bile biraz etkisi varValla cok iyi bir spora benziyor ben genelde Leslie yapıyorum 45 dk 1 saat aralığında
İlk başta yorucu gelebilir.Ama alışınca kolay. çok ter attırıyor.Cok yorucu mu acaba
aslında iyiymiş. ben de normalde fast leslie yapıyorum.Beli inceltiyor göbeği eritip topluyor göğüslerde bile biraz etkisi var
İlk başta yorucu gelebilir.Ama alışınca kolay. çok ter attırıyor.
O da bayağı iyi onu da yapmıştım bir dönem.aslında iyiymiş. ben de normalde fast leslie yapıyorum.
Süpürgenin minnoşluğundan mı bahsedilmiş eminim moni kaptanım da benim kadar naiftir bu konuda
Valla bugun temizlik yaptığım için normal Leslie yaptım ama attığın videoyu da deneyeceğim zayıflamak istiyorsak zorluga katlanacaz birde ben termal takım giyiyorum iki kat terletir ozamanBeli inceltiyor göbeği eritip topluyor göğüslerde bile biraz etkisi var
İlk başta yorucu gelebilir.Ama alışınca kolay. çok ter attırıyor.
Ben karışık yapıyorum 20 dk birisi 25 dk birisi 20 dklk olan yan karın için 25 dklık bütün vucud valla cok faydası oluyor bir ara fast da yapmıştım bıraktım şimdi onuaslında iyiymiş. ben de normalde fast leslie yapıyorum.
O naifligin sayesinde zayıfladım bebişimSüpürgenin minnoşluğundan mı bahsedilmiş eminim moni kaptanım da benim kadar naiftir bu konuda
Süper olurValla bugun temizlik yaptığım için normal Leslie yaptım ama attığın videoyu da deneyeceğim zayıflamak istiyorsak zorluga katlanacaz birde ben termal takım giyiyorum iki kat terletir ozaman
olmaz mıı
Harikaolmaz mıı
Teşekkürlergeçmiş olsun, derslerinde de başarılar
izne ayırdım seni yoğunluğun olduğunu düşünerek
Bence deBol durmalarına rahmen zayıflamışsın dediler biraz daha verme yüzün daha fazla çökerse güzelliğin kaybolur diyollağ daha vericem dedim