Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlaaaarrr daha 2 ay önce internettn sipariş verdiğim kıyafetlerim üstüme tam oturuyordu tünik tarzında gömlekli bir takımım vardı ve gogusumu cok kasıyor du ben bunu asla giyemem diyordum ve şimdi bol gelmeye başlamış Allah'ım inanamıyorum 🙈🙈🙈😊😊💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Bugun menum

Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
Küçük dilim peynir
Yarım domates
Salatalık
Bir parça maydonoz

Ara öğün çorba kasesi kadar salata üstüne 2 tane hindi füme

Akşam 18.45
1 adet kabaktan yapılmış unsuz ekmeksiz fırın mucver 13 parça cıktı 10 tanesini yedim
2 yemek k. Sarımsaklı yoğurt
1kase mercimek çorbası

2.5 litre su geceye kdr 3 lit. Olacak
Dukan birasının yarısı bitti geceye kdr oda biter
kirz sapı çayı
BUgun toplamda 65 dk spor yaptım
45dksı Emma fitness dan
20 dksı Leslie
Emma fitness gerçekten cok zoru gögüsümün karnımın içinde kemikler batıyor adeta Japon Kore çin tarzı sporlar dksı 4 puan olsun 😊😊
toplam240
YArın bayram oldugu için Allah'ın izin verirse etle uğraşırım belki spor yapamam diye fazla spor yaptım 2. Gunu de eşimin köyüne gidicez galba orda da yapamayacağım 🙄🙄 yarın akşam yapmaya çalışacağım yada sabah cok erken kalkıp sabah dan yaparım 20 dk 30 dK arası

Selam gençler, umarım herkes iyidir 😝
Sıcaktan nefes alışım bile değişti. Yavru köpekler gibi, yerimden zor kalkıyorum.
Sabah
1 dilim peynir, yarım dilim ekmek, zeytin
Akşam
Fırında tavuk sote
2 kaşık pilav
1 kase cacık
Bugun herkes sessiz canım 🤣🤣

Iyi gecelr kizlar
Hayırlı bayramlar
Hugun cok harektli bir gundu pertim cikti
Saat 12.00
1 kase yogurtlu pilav yedim
Sonra ust kati supurdum camasir odasjndaki camasirlari katladim yerleştirdimhizlica dolap iclerini de bi kisim duzelttim
Sonra saat 15.00 te oglumla denize gittik
18.00 a kadar

Saat 18.30 da iki cikolata yedim metro ve albeni
.
Su 1 litreden fazladir

Yuruyus toplamda yarim saat yurumusuzdur
Yarin da 74 olmazsam catlicam haa🤣🤣

1626768446511.png

Dün annem bana 3-4 yıl önceki bir fotomu gönderdi ve gerçekten o kadar fark var ki hırslandım inşallah bırakmadan spora başladım akşam 😂😂
ben de eski fotolarımı buldum. bundan 15 kilo eksiğim bile ne kadar farklıymış.
Dünkü menüm

Saat 13.00
1 tost
1 limonlu soda

Saat 18,30
2 tabak et haşlama sadece et su sarımsak
Bir parça ekmek

3 litre su

1 saat yürüyüş 120 puan
10 dk latin dans 30 puan
20 dk zumba 80 puan
5 dk bölgesel 15 puan
Toplam 245 puan moni moni
afiyet olsun canım. aslında bunların yanına salata da eklersen süper olurdu.

ben de eski fotolarımı buldum. bundan 15 kilo eksiğim bile ne kadar farklıymış.

afiyet olsun canım. aslında bunların yanına salata da eklersen süper olurdu.

İşyerinde hemen pratik onu istedim müşteri gelmez dedik ama yoğundu o tostu 2 saatte yedim düşün :)))

Evde de normalde çok yemek yemiyorum ama kardeşim var diye hazırlamıştım yoksa yemezdim belki

İşyerinde hemen pratik onu istedim müşteri gelmez dedik ama yoğundu o tostu 2 saatte yedim düşün :)))

Evde de normalde çok yemek yemiyorum ama kardeşim var diye hazırlamıştım yoksa yemezdim belki
doğrudur canım. işyerinde yemek için özel bir zaman dilimi ve yer olması lazım. şahsa ait olunca da o imkan pek olmuyor.
sizin dükkan ailene ait değil mi? ya da başkasının yanında mı çalışıyordun hatırlayamadım?

X