- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Canım eger poşet çay kullanıyorsan onun yerine çay şeklinde olanları kullan tadı ağır değil benim kardeşim bile yeşil çay sevmezdi ona yaptım gerçekten poşet çay ile alakası yok dedi hafif içimli güzel oluyorBen de mi yapsam acaba akşamları çok yemek yememeye çalışıyorum en azından onu içerim
Sağol teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ben cumadan beri 4 kg almışım nasıl olduysacuma 63,5
Bugün 63,1
Fark -0,4
Ananaslı yeşil çay var o lezzetli tavsiye ederim. Ama dukana kullanmaCanım eger poşet çay kullanıyorsan onun yerine çay şeklinde olanları kullan tadı ağır değil benim kardeşim bile yeşil çay sevmezdi ona yaptım gerçekten poşet çay ile alakası yok dedi hafif içimli güzel oluyor
Ben ananaslı olanı hiç begenmedım onceden almıştım ama tadı bana hitap etmedi en yumuşak içimli sade olanı limonlusunuda demedim tadı cok kötüydüSağol teşekkür ederim
Ben cumadan beri 4 kg almışım nasıl olduysa
Ananaslı yeşil çay var o lezzetli tavsiye ederim. Ama dukana kullanma
Tartı da bir problem vardır 3 gunde nasıl 4 kg alabilirsin yoksaSağol teşekkür ederim
Canım eger poşet çay kullanıyorsan onun yerine çay şeklinde olanları kullan tadı ağır değil benim kardeşim bile yeşil çay sevmezdi ona yaptım gerçekten poşet çay ile alakası yok dedi hafif içimli güzel oluyor
Yani emziren de içiyor hamile olan da içiyor canım zararı oldugunu düşünmüyorumYeşil çayı ben normalde seviyorum çok içerdim ama emzirmede belki yan etki eder diye içmiyordum açıkçası
Yani emziren de içiyor hamile olan da içiyor canım zararı oldugunu düşünmüyorum
Sağol teşekkür ederim
kızlar yeşil çayı saf alın ve açık alın. yani tekli poşetli olmasın. poşetin tadı çayın lezzetini etkiliyor.Ben ananaslı olanı hiç begenmedım onceden almıştım ama tadı bana hitap etmedi en yumuşak içimli sade olanı limonlusunuda demedim tadı cok kötüydü
Kesinlikle ben ilk zamanlar poşet şeklinde alıyordum ve gerçekten naylonsu tad geliyordu şimdi normal çay şeklinde olanı kullanıyorum. Gerçekten neler kaybetmişim iğrenerek içtiğim çayı şimdi severek tüketiyorumkızlar yeşil çayı saf alın ve açık alın. yani tekli poşetli olmasın. poşetin tadı çayın lezzetini etkiliyor.
yeşil çayların lezzetleri bile birbirinden çok farklı. çay yaprağının yetiştiği toprak ve iklim tadını da çok etkiliyor.Kesinlikle ben ilk zamanlar poşet şeklinde alıyordum ve gerçekten naylonsu tad geliyordu şimdi normal çay şeklinde olanı kullanıyorum. Gerçekten neler kaybetmişim iğrenerek içtiğim çayı şimdi severek tüketiyorum
Tamamen bitseydi iyi olacaktı canım, bizimki de tam bitmedi, zaman daraldı, mecburen biten yerleri temizleyeceğiz.Sağol ablam Allah sana da kolaylık versin önceden temizlznince kolay oluyor ben daha taşımaya birlikte temizliycem çok zor ya
Sağol canım, evi ayaklandirdik.Allah kolaylık versin gezocum.
Selâmlar
tadilata bir başladın mı devamı gelir zatenSağol canım, evi ayaklandirdik.
Birde bizim wc ler sorun çıkardı, şimdi onları yaptırıyoruz, inşallah çarşamba akşam kolları sıvayacağım
Benim için idare eder çok sevmiyorum zatenBen ananaslı olanı hiç begenmedım onceden almıştım ama tadı bana hitap etmedi en yumuşak içimli sade olanı limonlusunuda demedim tadı cok kötüydü
Dengesiz beslendim sanırımTartı da bir problem vardır 3 gunde nasıl 4 kg alabilirsin yoksa
Evet öyle birşey bende okudum. Sütün tadına etkisi vardı sanırım çok emin olamadım. OnermiyorlarmisYeşil çayı ben normalde seviyorum çok içerdim ama emzirmede belki yan etki eder diye içmiyordum açıkçası
120 kg ile başlayıp şuan 78 kg olmanız bile bence cok guzel bişeyBenim için idare eder çok sevmiyorum zaten
Dengesiz beslendim sanırım
Evet öyle birşey bende okudum. Sütün tadına etkisi vardı sanırım çok emin olamadım. Onermiyorlarmis