Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim küçük bu ayın 18 de 10 cu ayını dolduracak farii

Msji daha yazıyordum üstüme atladı fare gibi heryerde diyecektim

öyle olurlar ay ay ben de sabahları kızımla işyerine geliyorum ya ufacık tefecik her yere giriyor sonra gülüyor bana aralardan bakıp ah ah Rabbim yüzlerini hep güldürsün hareketli olsunlar hep hareketli çocuk iyidir :)

Amin inşallah büyürler bir gün bizdz rahat ederiz

Senin ismin ne ki vala ben Kadınhanı lıyım ama 5 yıldır gitmiyorum oralara
Fatma Akkaya ben
Anne baba ismini de öğrenebilir miyim bi mahsuru yoksa burda deme özelden yaz arkadaşlar yanlış anlamasın ben herkes kimliğimi bilsin istemiyorum

Bugün tok karnıma ve kıyafetlerle 81.7 di iyi düşüşteyim
Cnm sana tavsiyem iç çamaşır ile tartıl bide sabah uyandık dan 15-20 dk sonra tartıl doğru olan odur yani muhtemelen sen şuan 81sin yok karnına ve kıyafetle 700 Gr fazla cıkmışsın

Cnm sana tavsiyem iç çamaşır ile tartıl bide sabah uyandık dan 15-20 dk sonra tartıl doğru olan odur yani muhtemelen sen şuan 81sin yok karnına ve kıyafetle 700 Gr fazla cıkmışsın
Aynen sadece düne göre düşüş varmı diye baktım. Çok mühim değil şuan kaç olduğum. Bayram öncesi 77 görmem gerek kaç haftadır 78 lerde gezdim ve bi anda 82 oldum. Can sıkıcı.

Aynen sadece düne göre düşüş varmı diye baktım. Çok mühim değil şuan kaç olduğum. Bayram öncesi 77 görmem gerek kaç haftadır 78 lerde gezdim ve bi anda 82 oldum. Can sıkıcı.
Kesinlikle kilo verirken cok iyi ama alınca bana sinir bozuyor motivasyon düşüklüğü yapıyor az yemek ve biraz aç kalmak önemli sanırsam dün makarna yiyince geceye kadar baya tok hissettim kendimi bugun daha az yiyeceğim dunki yediğimi dengelesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…