Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

takımın sessiz olması çok normal topu topu 7 kişiyiz ve zaten düzenli yazan 3 kişi anca.
Keşke daha cok kişi aktif olsa ne kadar cok aktif kişi varsa daha cok motivasyon sağlanıyor sürekli iletişim halinde oluyoruz ve buda güzel oluyor

yazın böyle oluyor genelde bir de bayram üstü herkes ya tatilde ya başka telaşlarda.
Haklısınız bayram da bende dahil olmak üzere herkes 3-4gunlugune izine ayrılacak tabiki ben diyetime sadık kalacağım bozmayacagım en fazla küçük bir kaçamak yapabilirim okadar 9 kg vermişim diyetimi tamamen bozmak istemiyorum

ben de izindeyim ama bir yerlere giymeyeceğim. napalım sabredip bekleyeceğiz. çok şükür bugünümüze.
bence yine de herkes cepten arada bir uğrasın.
Ben yine yediklerimi yazarım o konuda sıkıntı yok ama gunduzleri aktif olamayabilirim
Neyse saglık olsun onemlı olan cok fazla kaçamak yapıp diyeti bozup baştan başlamamak

Menülerim karışık oldu öğün ya da saat dikkat etmedim cumartesi tek öğün öğle döner yemiştim akşamına yok

dün gün içerisinde arkadaşlarla kahvaltı bir tane milföy pizza yedim Akşam üstü de 1 kaç sıkım köfte yedim Sularım yine 3er litre vardı

Cuma gunu 87.1
Bugün 86.3
Fark -800 Gr

Kızlar çok aşırı mutluyum ya vallahi ilk defa bu kadar sadık kaldıgım bir diyetim oldu çok şükür en son 86yı 2 yıl once görmüştüm inşallah hep Boyle devam ederim asla pes etmem

Eklentiler

• IMG_20210712_102913.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 19

Harika inşallah cuma günü güzel bir rakam gelir :)

Harika inşallah cuma günü güzel bir rakam gelir :)
Aslında benim hedefim bayrama kadar 85 kg inmek di. Ama inşallah cuma gününe kadar 85 olacagım. Gerçekten Dukan birasınin işe yaradıgını soyleyebilrm

Aslında benim hedefim bayrama kadar 85 kg inmek di. Ama inşallah cuma gününe kadar 85 olacagım. Gerçekten Dukan birasınin işe yaradıgını soyleyebilrm

Ben de mi yapsam acaba akşamları çok yemek yememeye çalışıyorum en azından onu içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…