- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Keşke daha cok kişi aktif olsa ne kadar cok aktif kişi varsa daha cok motivasyon sağlanıyor sürekli iletişim halinde oluyoruz ve buda güzel oluyortakımın sessiz olması çok normal topu topu 7 kişiyiz ve zaten düzenli yazan 3 kişi anca.
buna cevap verdim mi hatırlamıyorum. maalesef dönemicek
yazın böyle oluyor genelde bir de bayram üstü herkes ya tatilde ya başka telaşlarda.Keşke daha cok kişi aktif olsa ne kadar cok aktif kişi varsa daha cok motivasyon sağlanıyor sürekli iletişim halinde oluyoruz ve buda güzel oluyor
Haklısınız bayram da bende dahil olmak üzere herkes 3-4gunlugune izine ayrılacak tabiki ben diyetime sadık kalacağım bozmayacagım en fazla küçük bir kaçamak yapabilirim okadar 9 kg vermişim diyetimi tamamen bozmak istemiyorumyazın böyle oluyor genelde bir de bayram üstü herkes ya tatilde ya başka telaşlarda.
Ben yine yediklerimi yazarım o konuda sıkıntı yok ama gunduzleri aktif olamayabilirimben de izindeyim ama bir yerlere giymeyeceğim. napalım sabredip bekleyeceğiz. çok şükür bugünümüze.
bence yine de herkes cepten arada bir uğrasın.
Günaydın hanımlar
Düğün dolayısıyla temaslı olduk. 10 gün evdeyim
Kızlar fotograf mı atıyoruz yoksa sadece farkı yazsak yeter micuma 63,5
Bugün 63,1
Fark -0,4
Kızlar fotograf mı atıyoruz yoksa sadece farkı yazsak yeter mi
Cuma gunu 87.1
Bugün 86.3
Fark -800 Gr
Kızlar çok aşırı mutluyum ya vallahi ilk defa bu kadar sadık kaldıgım bir diyetim oldu çok şükür en son 86yı 2 yıl once görmüştüm inşallah hep Boyle devam ederim asla pes etmem
Aslında benim hedefim bayrama kadar 85 kg inmek di. Ama inşallah cuma gününe kadar 85 olacagım. Gerçekten Dukan birasınin işe yaradıgını soyleyebilrmHarika inşallah cuma günü güzel bir rakam gelir :)
Aslında benim hedefim bayrama kadar 85 kg inmek di. Ama inşallah cuma gününe kadar 85 olacagım. Gerçekten Dukan birasınin işe yaradıgını soyleyebilrm