- 18 Mart 2018
- 30.052
- 118.660
- 34
Allah kolaylık versinGünaydınlaaar benim için bugün günlerden taşınma günü çok zor olacak bebislerle
Sağol ablam Allah sana da kolaylık versin önceden temizlznince kolay oluyor ben daha taşımaya birlikte temizliycem çok zor yaAllah kolaylık versin
Bizim tadilatta sona gelindi
Haftaya yavaş yavaş temizliğe ve karton taşımaya başlıycam, bu ayın sonunda taşınıp bitmiş olacağız inşallah
Canım gerçekten cok haklısın dışarda çalışanlar daha zor kg verebiliyor iş yerinde ne pişerse onu yemek zorunda kalıyorsun yağlı karbonhidratlı Allah kolaylık versinmerhaba kızlarrr
regl söküldü nihayetdavula döndüm. bayramdan sonra da Allahın izniyle mamografi çektireceğim kontrol için. pandemiydi, oydu buydu derken kontroller kaldı.
kafam çok karıştı yine işten güçten. 2 hafta izinliyim. gezicem. yürüyüş olur. kafamı da toplayacağım Allahın izniyle. doğru düzgün sağlıklı beslenme şekline geçeceğim. izin bitince yine işyerinde yemek yerim ayarlı olarak. ama sabah ve akşamı ayarlayacağım.
gezip dolanıp başa dönüyoruz. napalım biz de böyleyiz. elbet birgün ben de muhteşem finale ulaşırım. Allahtan ümit kesilmez
aslında tatlı yemesem, pilav ve makarna az oluyor. mesela geçen hafta çok iyiydi. güzel ayarladım. sorun olmadı. şartlar böyle canım mecbur ayarlayacağım. evden götürmek zor geliyor artık. sadece kahvaltıyı alıyorum yanıma.Canım gerçekten cok haklısın dışarda çalışanlar daha zor kg verebiliyor iş yerinde ne pişerse onu yemek zorunda kalıyorsun yağlı karbonhidratlı Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin gezocum.Allah kolaylık versin
Bizim tadilatta sona gelindi
Haftaya yavaş yavaş temizliğe ve karton taşımaya başlıycam, bu ayın sonunda taşınıp bitmiş olacağız inşallah
Afiyet olsun bu aralar herkes durgun kimse yazmıyorkahve içiyorum
evet kimsecikler yok. ben de bu hafta pek gelemedim çok yoğun ve yorgundum.Afiyet olsun bu aralar herkes durgun kimse yazmıyor
Buraya menü yazarken daha dikkatli yemek seçimi yapıyorsun ben ilk diyete başladığımda hafta da bir bile olsa bir adet küçük kare çikolata yiyordum şimdi buraya katıldıgımdan beri hiç kaçamak yapmadım ne yediysem hepsini yazdım sende yazabilirsin sıkıntı olmaz en azından yememen gereken şeyleri tekrar gözden geçirmiş olursun ,yarından itibaren Allahın izniyle ben de menü yazmak istiyorum.
aynen. son günlerde yine çok dağınık ve karbo yemeye başladım. sabah 3/4 simit vardı. gün içinde 80 gr fındıklı- fıstıklı çikolata. akşam da börek vardı. şimdi oolong çayı içiyorum.Buraya menü yazarken daha dikkatli yemek seçimi yapıyorsun ben ilk diyete başladığımda hafta da bir bile olsa bir adet küçük kare çikolata yiyordum şimdi buraya katıldıgımdan beri hiç kaçamak yapmadım ne yediysem hepsini yazdım sende yazabilirsin sıkıntı olmaz en azından yememen gereken şeyleri tekrar gözden geçirmiş olursun ,mesela bu aralar canım çok aşırı makarna istiyor ama hafta da bir kere makarna pilav tarzı şeyler yiyebiliyorum onun harici çorba sebze ağırlıklı beslenmeye calısıyrm eskiden gunluk pilav makarna cok saglıksız besleniyormışım bunu fark ettm
evet canım 3. cuma girebiliyorsunBenim bugunki sonucu. %2,134
Ben katılalı 2 hafta oldugu içinmi yarışmaya giremedim
kız mesajı cumartesi cevaplarsan nasıl mezun edicemOlur canım