Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydınlaaar benim için bugün günlerden taşınma günü çok zor olacak bebislerle
Allah kolaylık versin
Bizim tadilatta sona gelindi
Haftaya yavaş yavaş temizliğe ve karton taşımaya başlıycam, bu ayın sonunda taşınıp bitmiş olacağız inşallah

Herkese günaydın
Dün giremedim,
Menüm sabah
1 yumurta, domates, salatalık zeytin ile klasik kahvaltı, yarım dilim ekmek
Akşam
1 kepçe çorba
1 tabak et sote
2 kaşık pilav
Yarım dilim ekmek

2 bardak alkol ve yanında 1 kase cips
1 çikolata
Evet çok kötü bir beslenme günü oldu. Regl oldum, tatlı krizim tuttu resmen. Bugünden de çok emin değilim ama, yarın tam gaz devam,

Allah kolaylık versin
Bizim tadilatta sona gelindi
Haftaya yavaş yavaş temizliğe ve karton taşımaya başlıycam, bu ayın sonunda taşınıp bitmiş olacağız inşallah
Sağol ablam Allah sana da kolaylık versin önceden temizlznince kolay oluyor ben daha taşımaya birlikte temizliycem çok zor ya

merhaba kızlarrr
regl söküldü nihayet davula döndüm. bayramdan sonra da Allahın izniyle mamografi çektireceğim kontrol için. pandemiydi, oydu buydu derken kontroller kaldı.

kafam çok karıştı yine işten güçten. 2 hafta izinliyim. gezicem. yürüyüş olur. kafamı da toplayacağım Allahın izniyle. doğru düzgün sağlıklı beslenme şekline geçeceğim. izin bitince yine işyerinde yemek yerim ayarlı olarak. ama sabah ve akşamı ayarlayacağım.
gezip dolanıp başa dönüyoruz. napalım biz de böyleyiz. elbet birgün ben de muhteşem finale ulaşırım. Allahtan ümit kesilmez

Canım gerçekten cok haklısın dışarda çalışanlar daha zor kg verebiliyor iş yerinde ne pişerse onu yemek zorunda kalıyorsun yağlı karbonhidratlı Allah kolaylık versin

Canım gerçekten cok haklısın dışarda çalışanlar daha zor kg verebiliyor iş yerinde ne pişerse onu yemek zorunda kalıyorsun yağlı karbonhidratlı Allah kolaylık versin
aslında tatlı yemesem, pilav ve makarna az oluyor. mesela geçen hafta çok iyiydi. güzel ayarladım. sorun olmadı. şartlar böyle canım mecbur ayarlayacağım. evden götürmek zor geliyor artık. sadece kahvaltıyı alıyorum yanıma.

Selam kızlar bugun menüm
12.45
4 yemek kaşığı yulaf lapası 1 muz 1 avuc siyah üzüm 1 yemek kaşığı ev yapımı pekmez

18.30
4 kepçe yağsız unsuz domates çorbası 1 silme yemek k. Tel şehriye koydum içine kıvam versin diye
5 yemek kaşığı bol yeşillikli Yeşil mercimek salatası
1 yemek kaşığı süzme yoğurt

1 litrelik dukan birası bitmek üzere
2.5 litre su
1 bardak kiraz sapı çayı

45 dk Leslie 135 puan

yarından itibaren Allahın izniyle ben de menü yazmak istiyorum.
Buraya menü yazarken daha dikkatli yemek seçimi yapıyorsun ben ilk diyete başladığımda hafta da bir bile olsa bir adet küçük kare çikolata yiyordum şimdi buraya katıldıgımdan beri hiç kaçamak yapmadım ne yediysem hepsini yazdım sende yazabilirsin sıkıntı olmaz en azından yememen gereken şeyleri tekrar gözden geçirmiş olursun , mesela bu aralar canım çok aşırı makarna istiyor ama hafta da bir kere makarna pilav tarzı şeyler yiyebiliyorum onun harici çorba sebze ağırlıklı beslenmeye calısıyrm eskiden gunluk pilav makarna cok saglıksız besleniyormışım bunu fark ettm

aynen. son günlerde yine çok dağınık ve karbo yemeye başladım. sabah 3/4 simit vardı. gün içinde 80 gr fındıklı- fıstıklı çikolata. akşam da börek vardı. şimdi oolong çayı içiyorum.
yarın menüm güzel olacak ama Allahın izniyle.

*** 10. TAKIM 735. ETAP ***

Eddaak (72,7/ //% )
Pembegomlek (65,2///% )
Zerosima(63,5///% )
Etabiti (62,8///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat (76,5/)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: 1 Temmuz BK:78 HK: 64,9
60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Fatma_4224 (87,1/)Yeni üye BT: 1Temmuz 2021 BK: 90,9 H: 77,25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…