- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Kaç ayda 78 kg düştünüz ne zamandır diyet yapıyorsunuzBenim için idare eder çok sevmiyorum zaten
Dengesiz beslendim sanırım
Evet öyle birşey bende okudum. Sütün tadına etkisi vardı sanırım çok emin olamadım. Onermiyorlarmis
Coook uzun bir süreç canım yeni değil 120 gördüğüm en yüksek rakam. Geçen yıl bu zamanlar 74 civariydim. Sabit tutamadım. 60 li rakamlari hiç görmedim hayatımdaKaç ayda 78 kg düştünüz ne zamandır diyet yapıyorsunuz
Canım kendini sıksan inanki görürsün ben bile 60lı rakamı 11.12 yaşımda gördüm yani cocuktum daha anlayacağınCoook uzun bir süreç canım yeni değil 120 gördüğüm en yüksek rakam. Geçen yıl bu zamanlar 74 civariydim. Sabit tutamadım. 60 li rakamlari hiç görmedim hayatımda
Ozlemez miyikHayırlı cumalar 10. Takımın fıstıkları.
Özlediniz mi beni
Alinir alinmaz mi inanmazsjniz belki ama 1 gunde 3 kg aldigimi bilirimTartı da bir problem vardır 3 gunde nasıl 4 kg alabilirsin yoksa
Oolong çayı ne işe yarıyor canım ?sabah
omlet (az sucuk, hellim, biber, 1/4 simit)
domates salatalık
aralarda
1/2 simit
2 dilim peynir
4 kare çikolata
1 avuç kiraz
akşam
1 kase salata (ton balığı, 2,5 yk siyez bulguru, kapari, marul, kapya biber, 1 dilim avakado, domates)
2 kare çikolata
yatana kadar 2 lt su
gün içinde 2 bardak dukan birası, 1 americano kahve, oolong çayı
oolong çayı, bildiğin çay yaprağının %20-30 ile %70-80 oranlarında okside edilerek fermente edilmiş hali. yeşil çay kadar faydalı. kan şekerini, kolesterolü dengeliyor vs. pek çok yararı var. nete bak istersen.Oolong çayı ne işe yarıyor canım ?
Tamam canım heryerde görüyorum da araştırma fırsatım olmamıştıoolong çayı, bildiğin çay yaprağının %20-30 ile %70-80 oranlarında okside edilerek fermente edilmiş hali. yeşil çay kadar faydalı. kan şekerini, kolesterolü dengeliyor vs. pek çok yararı var. nete bak istersen.
Ay taşıdık sonunda hayırlısıyla çok sağolsun teyzemle kuzenim geldiler yardıma kuzenim çocuklara baktı tejzemlz temizledik teyzem benden çok yaptı ama yinede insan çok yoruluyor biter inşallah tam bir gunTamamen bitseydi iyi olacaktı canım, bizimki de tam bitmedi, zaman daraldı, mecburen biten yerleri temizleyeceğiz.
Mobilyaların her biri ayrı yerlerden ve ayrı zamanlarda gelecek.
Neyse artık, başlayınca illaki bitecek, hayırlısıyla başlasaydık .
Sanada çok çok kolay gelsin
Ay taşıdık sonunda hayırlısıyla çok sağolsun teyzemle kuzenim geldiler yardıma kuzenim çocuklara baktı tejzemlz temizledik teyzem benden çok yaptı ama yinede insan çok yoruluyor biter inşallah tam bir gun
geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar
Düğün dolayısıyla temaslı olduk. 10 gün evdeyim
Sağol canım çocuklar izin vermiyor ki hele küçüğü sürekli ilgi istiyorHayırlı olsun canım biter artık bugün Allah kolaylık versin
Sağol canım çocuklar izin vermiyor ki hele küçüğü sürekli ilgi istiyor
Benim küçük bu ayın 18 de 10 cu ayını dolduracak fariiİsterler bilmez miyim benimki de öyle şimdiden :))