Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim için idare eder çok sevmiyorum zaten

Dengesiz beslendim sanırım

Evet öyle birşey bende okudum. Sütün tadına etkisi vardı sanırım çok emin olamadım. Onermiyorlarmis
Kaç ayda 78 kg düştünüz ne zamandır diyet yapıyorsunuz

Coook uzun bir süreç canım yeni değil 120 gördüğüm en yüksek rakam. Geçen yıl bu zamanlar 74 civariydim. Sabit tutamadım. 60 li rakamlari hiç görmedim hayatımda
Canım kendini sıksan inanki görürsün ben bile 60lı rakamı 11.12 yaşımda gördüm yani cocuktum daha anlayacağın
80 kg cıkmıştım 4 yıl once diyete başladım 2 ay da 9 kg verdim 71 kg ile sonlandırdım diyetimi yeni evlenmiştim diyet felan yalan oldu ama bu 4 yıl içinde 71 den 96 ya kadar cıktım hayatımda gördüğüm en yüksek rakam 96 idi gerçekten cok korkunc bi rakamdı. Cok şükür kendime inandıım diyete başladım 65 kg olana kadar da pes etmeyi düşünmüyorum sende kendine çeki düzen vermeye calıs yediklerine dikkat etmeye calıs inanki bugun dikkatsiz davranıyoruz yarın bize kat kat dönüyo kilolar

sabah
omlet (az sucuk, hellim, biber, 1/4 simit)
domates salatalık

aralarda
1/2 simit
2 dilim peynir
4 kare çikolata
1 avuç kiraz

akşam
1 kase salata (ton balığı, 2,5 yk siyez bulguru, kapari, marul, kapya biber, 1 dilim avakado, domates)
2 kare çikolata

yatana kadar 2 lt su
gün içinde 2 bardak dukan birası, 1 americano kahve, oolong çayı

Oolong çayı ne işe yarıyor canım ?

Oolong çayı ne işe yarıyor canım ?
oolong çayı, bildiğin çay yaprağının %20-30 ile %70-80 oranlarında okside edilerek fermente edilmiş hali. yeşil çay kadar faydalı. kan şekerini, kolesterolü dengeliyor vs. pek çok yararı var. nete bak istersen.

Tamam canım heryerde görüyorum da araştırma fırsatım olmamıştı teşekkürler

Ay taşıdık sonunda hayırlısıyla çok sağolsun teyzemle kuzenim geldiler yardıma kuzenim çocuklara baktı tejzemlz temizledik teyzem benden çok yaptı ama yinede insan çok yoruluyor biter inşallah tam bir gun

Ay taşıdık sonunda hayırlısıyla çok sağolsun teyzemle kuzenim geldiler yardıma kuzenim çocuklara baktı tejzemlz temizledik teyzem benden çok yaptı ama yinede insan çok yoruluyor biter inşallah tam bir gun

Hayırlı olsun canım biter artık bugün Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…