- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Benim bugunki sonucu. %2,134
Ben katılalı 2 hafta oldugu içinmi yarışmaya giremedim
2 haftalık deneme sürecinden sonra asıl listeye giriyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugunki sonucu. %2,134
Ben katılalı 2 hafta oldugu içinmi yarışmaya giremedim
Bende asla icmem diyenlerdendim eksi sanirdim icince vazgecemedim bildigin degisik yogurt tadi kendim yapiyorum kefiri benYa çok iyi ben de önceden içemezdim kefir kızımı alıştırayım derken ben de sevdim alıp öyle yapayım geceleri yatmadan içeyim :)
Bende asla icmem diyenlerdendim eksi sanirdim icince vazgecemedim bildigin degisik yogurt tadi kendim yapiyorum kefiri ben
Ben doğrumu anladım acabaHayırlı akşamlar kızlar
önceki mesajlarımdan birinde, takım olarak genel kurallar çerçevesinde bir sorunumuz olduğunu yazmıştım ve neticelendiğinde bilgilendireceğimi söylemiştim.
Konu sonuçlandı :
Maalesef ki @Mydestinyy arkadaşımızın geçen perşembe günü yazmış olduğu üstte paylaştığım bu son mesajı , aşağıda yazmış olduğum genel kurallar çerçevesinin 1. maddesince Cuma yarışmalarından diskalifiye olmasını gerektirdi. Takım kaptanı olarak benim de aynı kuralın 2. maddesinden üye ile işbirliği gerekçesiyle ! kaptanlığımın düşürülmesi oylamaya sunuldu..
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
''6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM
1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir. ''
OYLAMA SONUÇ ALINTISI AŞAĞIDADIR
4.takım: üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
5.takım :üye diskalifiye
6.takım: üye diskalifiye
9.takım: üye diskalifiye
13.takım :üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
Oy çokluğuna göre üyenin diskalifiyesi moni ve 10.takımın devam etmesi durumu ortaya çıkmıştır.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
4. Takımdan @noram 13 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar: Mezunumuzun karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-70#post-68751900 Tesekkur ederim kaptanim. Elinize saglikwww.kadinlarkulubu.com
Inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olurSelamlar kızlar şu sıralar davanın içerikleri için adliye işleriylr uğraşıyorum sabah oraya kadar gittim aranmadım şimdi arandım tekrar adliyeye gideceğim dua edin bana ne olur velayet konusu için kızımla birlikte bakacaklar duruma
Inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur
Tünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Ben bugun Dukan birasına başladım pazartesi gününe kadar 100-200 Gr eksi görmek istiyorum herkes cok met ediyor söyle kilo verdiriyor Boyle kilo verdiyor ödem atıp yağ yakıyor diye hadi bakalım bende başladım bakalım fayda görebilecek miyim 15 gun yapıp ara verecem inşallah
Ben begendım ya tadı güzel burda önemli olan yeşil çayı poşetli olanını kullanmamak onların tadı cok kötü ben çay şeklinde olanı kullanıyorum taadı limon gibi içine 2 tane de karanfil attımBen tadını çok beğenememiştim onun daha önce yaptığımda :)
Yagsiz sütle nyapilan nescafenin icine koysak ise yararmi acaba
Ben begendım ya tadı güzel burda önemli olan yeşil çayı poşetli olanını kullanmamak onların tadı cok kötü ben çay şeklinde olanı kullanıyorum taadı limon gibi içine 2 tane de karanfil attım
Canım regl in tam sökülmesini istiyorsan ya maydonoz kaynat iç yada soğan kaynat içmerhaba kızlarrr bugün dışarı çıktık. hem yürüyüş olsun diye hem de bir iki şey alacaktım. gerçi bir ihtiyacımı giderdim, diğerlerini bulamadım döndüm. çok yoruldum.
regl başladı ama tam sökülmedi. çok şişirdi beni ve çok baş ağrısı yaptı. keyifsiz bir gün geçirdim yani.
Tebrik ederim canımÇok teşekkür ederim canım benim sende o azmi görüyorum kesinlikle mezun olacağından hiç şüphem yok
Sağol ablamTebrik ederim canım