Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla ben bu hafta 1.900 verdim ama listeye mi giremedim yanlıslık mı oldu anlamadım yada iki hafta oldu buraya geleli belkide ondan listeye girmiyorum
Bizim takimdan kimse yokmu kizlar ne oldu hepinize azcik canlanin canlar daha kac haftadir listede 10.takim yok ben geri geleyim bari listeye catir catir vereyim kilolari tekrardan

kuruyemişi çiğ tüketmek en iyisi

Evet sekerim cig olmali ben internetten aliyorum kuruyemislerimi cig olarak ozellikle bademi kiloyla aliyorum cig bademi badem sutu yapiyorum.
bir ara ben de yapmıştım. şimdi yapmıyorum. bademi çok severim ama evde hep bulunur. badem ve ceviz favorilerim

Doğrudur biz büyükşehirden almadık canım
Serdal ile zencefili evette tarçın başka şehirden alinei

Doğrudur biz büyükşehirden almadık canım
Serdal ile zencefili evette tarçın başka şehirden alinei
Internetten aliniyor canim biz gorev gerevi kucuk bir ilcedeyiz ilde bulunmuyor mecburen internetten aliyoruz bu markadan orjinal satiliyor hersey

Oynamayı severim dur yapayım kızımla karşılıklı hem oynar hem spor yapmış oluruz :))

Ya çok iyi ben de önceden içemezdim kefir kızımı alıştırayım derken ben de sevdim alıp öyle yapayım geceleri yatmadan içeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…