- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Bizim takimdan kimse yokmu kizlar ne oldu hepinize azcik canlanin canlar daha kac haftadir listede 10.takim yok ben geri geleyim bari listeye catir catir vereyim kilolari tekrardan
kuruyemişi çiğ tüketmek en iyisiBide kizlar alirken baharatlarin icinde tuz olmamasina dikkat edin okuyun icini goreceksiniz zaten. Yesilcayi akcam tarcin ve karanfille birlikte icin bu gobek yaginizi eritiyor yesilcayin tarcin ve karanfili olanlari var gece icin sabah karnuzin dumduz hissedeceksiniz ben 3 ay boyle yaptim bende cok ise yaradi. Kizlar
Valla en iyisi hiç tüketmemek yada sadece çiğ ceviz yemek lazım ben bi ara sürekli yiyordum cok zor kg vermiştimkuruyemişi çiğ tüketmek en iyisi
Bende tam olarak bilmiyorum canım olabilirBenim bugunki sonucu. %2,134
Ben katılalı 2 hafta oldugu içinmi yarışmaya giremedim
tabi ayarlı yemek lazım. ben hepsinden alıyorum. ama ayarlı yiyorum. yemediğim gün de oluyor.Valla en iyisi hiç tüketmemek yada sadece çiğ ceviz yemek lazım ben bi ara sürekli yiyordum cok zor kg vermiştim
Yani siz yapmışssınız yarışma sonucunu ben ondn dedimBende tam olarak bilmiyorum canım olabilir
Ben başka takımdan kopyaladım sizde görün diyeYani siz yapmışssınız yarışma sonucunu ben ondn dedim
Hepimiz arka arkaya regl olduk canım hadi sıra senderegl olucam ama hala gelmedi. şiştim iyice. baş ağrısı yapıyor.
Evet sekerim cig olmali ben internetten aliyorum kuruyemislerimi cig olarak ozellikle bademi kiloyla aliyorum cig bademi badem sutu yapiyorum.
kuruyemişi çiğ tüketmek en iyisi
Gunde 5 tanesi faydali hatta 8 tane cig kuruyemis yiyebilirsin kavrulmuslaryag deposu kilo veremezsiniz.Valla en iyisi hiç tüketmemek yada sadece çiğ ceviz yemek lazım ben bi ara sürekli yiyordum cok zor kg vermiştim
Yok zaten kavrulmuş tüketmiyordum çiğ tüketiyordum ama onuda bıraktımGunde 5 tanesi faydali hatta 8 tane cig kuruyemis yiyebilirsin kavrulmuslaryag deposu kilo veremezsiniz.
bir ara ben de yapmıştım. şimdi yapmıyorum. bademi çok severim ama evde hep bulunur. badem ve ceviz favorilerimEvet sekerim cig olmali ben internetten aliyorum kuruyemislerimi cig olarak ozellikle bademi kiloyla aliyorum cig bademi badem sutu yapiyorum.
Kendim denedim hep faydasını gördümBenim diyetisyenim de tarçınlı süt felan iç diyordu hem şeker isteğini felan azaltıyormış ama yapmıyorum arada bir tarçınlı kahve felan yapıp içiyorum
Doğrudur biz büyükşehirden almadık canımDenemedigim bir kayisi cayi kaldi benim bu arada ben denedim gece yatmadan yarim saat once kefir icin sade kefir 1 bardak gece bagirsaklariniz hareket eder sabah tuvalete cikarsiniz ben hergece iciyorum 1 ay olacak nerdeyse tuvalet sistemi duzene girdi cok şükür. GUZEL ADA GIDA DIYE BIR FIRMA VAR ORJINAL TARCIN ALIN ORDAN BEN BUTUN GLUTENSIZ HERSEYIMI ORDAN ALIYORUM. ORJINAL ZENCEFIL ORJINAL ZERDACAL VE HAM KAKAO ALIN. SIZE TAVSIYEM. OBUR TARCINLARIN VE BAHARATLARIN ICINDE KATKI MADDESI VAR COK ARASTIRDIM 5 AY BOYUNCA HERSEYI ORJINAL ALIN.
Internetten aliniyor canim biz gorev gerevi kucuk bir ilcedeyiz ilde bulunmuyor mecburen internetten aliyoruz bu markadan orjinal satiliyor herseyDoğrudur biz büyükşehirden almadık canım
Serdal ile zencefili evette tarçın başka şehirden alinei
Yagsiz sütle nyapilan nescafenin icine koysak ise yararmi acabaKendim denedim hep faydasını gördüm
Latin danslari yap sanâ tavsiyem acayip bacak calistirirsin ben 66 ya düşmüşüm o kadar halsizim yinede salsadan vazgecemiyorum latin steps diye youtubeda bisey var ona sardim kivir kivirabildigin kadar ben 29 temmuza kadar devam edicen ondan sonra transfer olucam icinyasak sporun tadini cikarin. Bu ilaclar acayip odem yapip sisiriyor ve 3 litre su icmeme ragmen o yuzden tedaviden 12 gun sonra bebek sahibi olamazsam inat etttim 55 e dusucem tekrar basliycam buraya insallah
Denemedigim bir kayisi cayi kaldi benim bu arada ben denedim gece yatmadan yarim saat once kefir icin sade kefir 1 bardak gece bagirsaklariniz hareket eder sabah tuvalete cikarsiniz ben hergece iciyorum 1 ay olacak nerdeyse tuvalet sistemi duzene girdi cok şükür. GUZEL ADA GIDA DIYE BIR FIRMA VAR ORJINAL TARCIN ALIN ORDAN BEN BUTUN GLUTENSIZ HERSEYIMI ORDAN ALIYORUM. ORJINAL ZENCEFIL ORJINAL ZERDACAL VE HAM KAKAO ALIN. SIZE TAVSIYEM. OBUR TARCINLARIN VE BAHARATLARIN ICINDE KATKI MADDESI VAR COK ARASTIRDIM 5 AY BOYUNCA HERSEYI ORJINAL ALIN.