Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla canım ben Çaykur un burcum bergamontlu olanı kullanıyorum tadını cok begeniyorum bende limon alıp deneyeyim ozaman

Menüyü yazıyorum arkadaşlar
Sabah kiraz sapı içtim

10.00
Biber közleyip domates ile pişirdim sos gibi
Domates
Salatalık
Az peynir
1 adet haşlanmış yumurta

Öğlen yemedim
1 avuc beyaz kiraz yeşil çay

19.20 Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase tavuklu patatesli bezelye yemeği
Salata
1-2 çatal yeşil fasulye
2 litre su içtim yatana kadar 3 litre yapacagım
45 dk Leslie 135 puan
5bin adım 50 puan
Toplam 185 puan

iyi ki geldingerçekten desteğe ihtiyacımız var takımda sayımız çok azaldı.
Herzaman gelirim kaptanim 2 aya kalmaz yine gelirim ben gibi geliyor tup bebek ilaclari acayip kilo aldiriyor sisiriyor su tedavim sorunsuz bir bitsin olumsuz olursa tekrar kendimi toparlamaya ihtiyacim olucak. Evet farkettim menu paylasanda cok az artik herkes tatilde herhalde sicaklar bastirinca insanlara diet zor geliyor galiba fakat tam tersine yazin insan bol su ictigi icin ve surekli disarda oldugu icin daha cok kilo verilir metabolizma daha hizli cali sir yazin.

Harika bir menu fatmacim sen azimlisin belli kilo vereceksin buna inaniyorum

Kesinlikle kışın evdeyiz sürekli bir yere gidemiyoruz en mantıklı olanı yazın diyet yapmak

Tadı nasıl canım bende yapmak istiyorum ama tadı hosuma gitmez diye korkuyorum
Idare eder tadi fakat icemedigin su yerine geciyor sureklituvalete cikariyor yanliz dikkatli ic canim mideni deler kucuk bir tavsiye. Ama faydalimi faydali uc gun ic 3 gun ara ver mideni fena yapmasin

Idare eder tadi fakat icemedigin su yerine geciyor sureklituvalete cikariyor yanliz dikkatli ic canim mideni deler kucuk bir tavsiye. Ama faydalimi faydali uc gun ic 3 gun ara ver mideni fena yapmasin
Tamam canım :) ben hep 2bucuk 3 litre içiyorum su

Kesinlikle kışın evdeyiz sürekli bir yere gidemiyoruz en mantıklı olanı yazın diyet yapmak
Kisin metabolizma az calisir yazinda hizlu hormonlardan dolayi biz hepimiz kisin kilo vermeye calisiriz ugrasiriz cabalariz.yazin daha cok kilo verilir yediklerine dikkat ettigin surece metabolizma jizli calistigi icinkilolar tıkır-tıkır gider. Sicakta insan bisey yemek istemiyor insan.tatilde insanlar kilo aldiklarindan yakinir aslinda yanlis tatilde daha cok hareket oldugu icin kilo verilir. Ornek vereyim diyelimki tatil köyündesin buranin animasyon etkinliklerine katil bol bol plaj oyunlarina herseye vucut hareket ediyor. Acik bufeden herseyi almak zorunda deilsiniz acik bufenin amaci tika basa tanaklara almakdeilki doymak istedigin kadar zaten yemekler goz yoruyor salata al tabagina 2 cesitte zeytinyagli yemek, yogurt bu kadar bide ustune hareket tatilde kilo verirsin.yazligami gideceksin ya,zlikta bol bol sahilde yürü hafif gecir tatilde kimin aklina yemek gelirki valla ben yazlikta yemek yemedim sabah hafif aksamda hafif gecirdim aksamlari ve bol bol sahilde yurudum dans gecelerine gittim son bir hafta icinde 5 kiloyuda vermistim bana tatil yaradi

Vallahi cok guzel herkes tatili herşeyi yemek olarak algılıyor maalesef

Bunlari neden anlattim canim sizlerde motive olun rejimlerinizi birakmayin diye biz kadinlar istersek yapariz.
Vallahi ben kilo verenleri görünce iştaha geliyorum normalde 45 dk Leslie yapsam cok yorulurdum artık kilo verdiğim gunleri önüne getirdikce asla yorulmuyorum dun abimlere gittim yengem hala diyette misin devammı ediyorsun diye sormaya başladı bende hiç bırakmadım dedim insanlar hep art niyet arıyor

Iste bu pes etme aldirma en yakinin bile olsa kulak tika annem eskuden beni hep uyarirdi onu yeme cok sisstin diye bize geldiklerinde babam basimin etini yerdi yeme artik yetr sigmiyorsun bak hic yere diye. Simdide annem agzima dolma tikmaya calisiyor yesene egreti gibi kaldin diye bosvereceksin baskasini ,aileni. Kendi sagligini dusuneceksin. ben elalem ne der diye ailem kizacak diye kilo vermedim. Ben nefes alamiyordum obezdim bildigin ve bebek hedefim icin verdim bu kiloyla bebek sahibi olamazsin dedmisti doktorum. Simdide dort donuyor tedaviye biran once baslayalim diye. Halbuki kiloluykende ben bendim zayifkende ben benim. Insanlar hep boyledir kulak tika kendin istedigin 8cin yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…