Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | ||||||
B Bugunneselibirgun | - | ||||||
C _CikiLeta | - | ||||||
| +120 | ||||||
E Etabiti | +140 | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
| +135 | ||||||
Düğünümüz var bu hafta. İnşallah 78 le bitiririm bu haftayıRabbim kolaylıklar versin kuzum
ilk hedefin en azından 80 altı kalabilmek olsun
İnşallah yapabilirim hem taşınma telaşı hem çocuklar toparlanma yerleşme çok zor yaEŞLEŞME RAKİPLER
C _CikiLeta (61,4 ) &Zerosima (62,8)
E Etabiti (63,9) & B Bugunneselibirgun (65,0)
Lonely single girl (78) & Eddaak (72,2 )
60kiloyum (88/) & Fatma__4224 (89)
KİLOSU BENZER OLANLAR EŞLEŞTİRİLDİ
KAZANAN % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
İYİ OLAN KAZANSIN
Oh maşallah15 dk Leslie yaptım kızlar +45 puan da o toplam 7 bin adım ile birlikte 115 puan biraz da dondurma yedim başka bişey yok :)))
Valla canım bende sürekli dışarda ordan oraya kosturdum ama yine de Leslie yapmayınca içime sinmiyor 15 dk bile olsun yapayım dedim.Oh maşallah
Brnim bugun basim.cok agriyor pek kipirdamadim diyebilirim
Gecmiş olsun baş agrısı varken hiçbir sey çekilmiyorOh maşallah
Brnim bugun basim.cok agriyor pek kipirdamadim diyebilirim
Teşekkür ederim canımTeşekkürler canım hoşbuldumm sizi tanıdıgıma memnun oldum. Allah kolaylık versin
Kızlar cumartesi gunun artı puanları neden yazılmadıııııMENÜSPOR 2-9 TEMMUZ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Eddaak - B Bugunneselibirgun - C _CikiLeta - Zerosima +120 E Etabiti +140 Lonely single girl - 60kiloyum - Fatma__4224 +135
Tadı nasıl canım bende yapmak istiyorum ama tadı hosuma gitmez diye korkuyorummerhaba kızlarrrdünden dukan birası yaptım. soğuk soğuk iyi gidiyor.
tadı bence güzel canım. için koyduğun yeşil çay çok önemli. tadı o belirliyor. miktar olarak genelde 1 yk yeşil koyuyor bazıları ama ben orjinal tarife göre koyuyorum. çok iyi oldu.Tadı nasıl canım bende yapmak istiyorum ama tadı hosuma gitmez diye korkuyorum