Ha buarada neler yapiyorum anlatayim ben s ve m beden tisortler giyiyorum artik bol bol alisveris yaptim biraz abartmis olabilirim 38 beden ve 40beden kaliplari tam oluyor artik bol bol etek diktim ozlemisim dar giymeyi vallahi . Bol kiyafetlerin hepsini n bedenini küçülttüm. Bide tulum giymeyi cok ozlemistim giyiyorum artikgobegim yok cunku. 3 xl bedenden s ve m bedene indim kendimle gurur duyuyorum. Tunik giymekten cok sıkılmıştım tuniklerimi daraltip etek yaptim. Kizlar sizlerinde hedefinize az kaldiherzaman destekcinizim unutmayin
Benimde kimse inanmıyor kilo vereceğimee ama ben kendime inanıyorum kendimi kısıtlayarak yapabilirsin diyorum spor yaparken kendime gerçekten cok motive ediyoeum kendimi Boyle olunca
Yani vucud da yağ dan mı kaybederim toplam 1 bucuk saat yapmış olsam yoksa cok yaptığım için kas dan mı gider bilemedim yada gunde 2 kez de yapabilirm
Geçmiş olsun canım neyi var
Insanin istedigini giyebilmesi harika biseymis canim darisi sizlere insallahOhh ne güzel yapmışsın ablacım harikasın valla yazın herşeyi efil efil giyersin şimdi :))
Sana en büyük motive kaynağını vereyim insanlara diyette olduğunu söyleme her halinle mutlu olduğunu söyleyip gizlice devam et insanlar moralini bozmak için herşey söyler en güzeli duymamak için saklamak :)
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum herkes senin fit olmanı istemiyor az yiyince yan gözle bakıyorlar öküz gibi yesek hiç bişey demezler ama diyettesın diye etmedikleri laf kalmaz
Hayatta hep böyle maalesef zayiflarsin sen ne oldun boyle hastalikmi var derler sismanlarsin ne oldu boyle balina gibi olmussun derlerKesinlikle bu yoruma katılıyorum herkes senin fit olmanı istemiyor az yiyince yan gözle bakıyorlar öküz gibi yesek hiç bişey demezler ama diyettesın diye etmedikleri laf kalmaz
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum herkes senin fit olmanı istemiyor az yiyince yan gözle bakıyorlar öküz gibi yesek hiç bişey demezler ama diyettesın diye etmedikleri laf kalmaz
Valla çok güzel kilo vermişsiniz sırrı nedir acabaaaMalesef öyle ben ilk diyet yaptığımda 1 ayda 8 kg verdim ve görüntü bayağı fark etti millet şok geçirdi
Valla çok güzel kilo vermişsiniz sırrı nedir acabaaa
iyi ki geldinHosbulduk canim kaptanim kizlara herkese destege geldim❤❤❤❤❤❤
Şuan bende oyleyim ama hiç kaçamak yapmıyorum kaçamak yapmayıp daha hızlı kilo vermeyi hedeflıyorumBu diyetimde yavaş gidiyor kilolarım ama 5 yıl önce yine diyet serüvenim olmuştu 16 kg vermiştim ekmek yemiyordum günde en az 2,5 -3 litre su içerdim pazar günleri hariç çok dikkat ederdim pazar günleri kendime ödül verirdim o sistemle devam ettim bir de her gün sabah akşam spor yapıyordum :)) herşeyi yiyordum genel olarak kısmadım ama porsiyonlarımı bayağı küçültmüştüm
Şuan bende oyleyim ama hiç kaçamak yapmıyorum kaçamak yapmayıp daha hızlı kilo vermeyi hedeflıyorum