Kızlar belim çok fena ağrıyor.
Eğilip kalkamıyorum uzanıp kalkarkende ağrıyor
Valla canım iyiyim cok şükür ablamlar geldi ama yine de sporumu felan yapacagım aksatmak yok sen nasılsın göremiyoruz seniMerhabalar hanımlar nasılsınız bakalım nerelerdesiniz
Valla canım iyiyim cok şükür ablamlar geldi ama yine de sporumu felan yapacagım aksatmak yok sen nasılsın göremiyoruz seni
Ben yarından itibaren ayran detoxuna başlıcam kilo vermem hızlansın diye benimle beraber yapmak isteyen varmı cuma gunu tartı da eksi görmek istiyorum
Hangisi benim yaptığım iki çeşit vardı eskiden sen hangisini yapacaksın
İÇinde yeşil mercimek nohut fasulye bulgur olanından canım
Valla canım kullananlar cok tok tuttuğunu söylüyor 2 saat de bir tüketilmeliymiş hemde cok fazla tuvalet ihtiyacı duyuyormışsun gunfe 1 kgya kadar verdiriyormuşBen de mi yapsam acaba hem hafif hem nohut fasulye bulgur sütte yapariyi olur
Ben bayadır yapmak istiyordum da bir turlu denk gelmiyordu sabah normal domates salatalık haşlanmış yumurta tarzında kahvaltı öğle saatinde başlıyorsun ayran çorbasını içmeyeBen de mi yapsam acaba hem hafif hem nohut fasulye bulgur sütte yapariyi olur
Valla canım kullananlar cok tok tuttuğunu söylüyor 2 saat de bir tüketilmeliymiş hemde cok fazla tuvalet ihtiyacı duyuyormışsun gunfe 1 kgya kadar verdiriyormuş
Ben bayadır yapmak istiyordum da bir turlu denk gelmiyordu sabah normal domates salatalık haşlanmış yumurta tarzında kahvaltı öğle saatinde başlıyorsun ayran çorbasını içmeye
Valla yok canım ben sıkılmam ya eger seversem her ay yapar yerim bende de öyle bir alışkanlık varbiliyorum yapmıştım bunu ama 2.günü sıkılmıştım
Peki sen kg vermiş miydin tuz felan atmayn sadece baharat kullanabilirsiniz felan diyor amabiliyorum yapmıştım bunu ama 2.günü sıkılmıştım
Peki sen kg vermiş miydin tuz felan atmayn sadece baharat kullanabilirsiniz felan diyor ama
Ooo maşallah cok güzel kg vermişsinEvet ben nane ve pulbiber atmıştım sadece vermiştim 1 günde 1,5 kg gitmişti
Ooo maşallah cok güzel kg vermişsin
Tamam canım eşlik edersen de cok sevinirm eşlik edemezsen de sorun yokErinmezsem akşam hazırlayayım yarın ben de yapayım sana eşlik edeyim :)
Tamam canım eşlik edersen de cok sevinirm eşlik edemezsen de sorun yok