Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm,

Saat 12,30
Yarım döner
1 ayran Ayaküstü acele ile yediğimden böyle oldu

Saat 19,30
Yaım tabak sade makarna

2,5 litre su

1,5 saat yürüyüş 180 puan

moni kaptanım geçen gidicem demiştim ya gidemedim bugün gidiyorum annelerde kalicam biraz dönüşte taşıma işi falan aniden kaybolmayayim dedim yola cikicam 4 dk ya arada uğrarım tartı işi orda zor annemlerde tik bulmam imkansız gibi görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın

Ben de mi yapsam acaba hem hafif hem nohut fasulye bulgur sütte yapar iyi olur
Valla canım kullananlar cok tok tuttuğunu söylüyor 2 saat de bir tüketilmeliymiş hemde cok fazla tuvalet ihtiyacı duyuyormışsun gunfe 1 kgya kadar verdiriyormuş

Ben de mi yapsam acaba hem hafif hem nohut fasulye bulgur sütte yapar iyi olur
Ben bayadır yapmak istiyordum da bir turlu denk gelmiyordu sabah normal domates salatalık haşlanmış yumurta tarzında kahvaltı öğle saatinde başlıyorsun ayran çorbasını içmeye

Valla canım kullananlar cok tok tuttuğunu söylüyor 2 saat de bir tüketilmeliymiş hemde cok fazla tuvalet ihtiyacı duyuyormışsun gunfe 1 kgya kadar verdiriyormuş
Ben bayadır yapmak istiyordum da bir turlu denk gelmiyordu sabah normal domates salatalık haşlanmış yumurta tarzında kahvaltı öğle saatinde başlıyorsun ayran çorbasını içmeye

biliyorum yapmıştım bunu ama 2.günü sıkılmıştım

Tamam canım eşlik edersen de cok sevinirm eşlik edemezsen de sorun yok

Aslında fasulyem nohutum haşlanmış hazır var akşam mercimek ve bulguru da pişirir bir gün yiyecek şekilde hazırlarım bana da iyi gelirse diğer günde yaparım en azından vücudum arınır belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…