çok şükür iyiyim canım. sadece tükenmişlik sendromu yaşıyorum. canım hiç birşey yapmak istemiyor. tabi bu arada kaç aydır diyet ve sağlıklı beslenme de sıfıra inmişti.Nasılsın Fulyacım diyet işi nasıl gidiyor
çok geçmiş olun. bel tutulması zor yaaKizlar benim belim tutuldu 3 gun spor yasakk
Geçmiş olsun canımKizlar benim belim tutuldu 3 gun spor yasakk
Cok tesekkur ederim canim benim hemde nasil zor anlatamam vallahiçok şükür iyiyim canım. sadece tükenmişlik sendromu yaşıyorum. canım hiç birşey yapmak istemiyor. tabi bu arada kaç aydır diyet ve sağlıklı beslenme de sıfıra inmişti.
ama geçen cuma kilo bildirimi yaptım. 88.6 çıktım. kilo tavan yani. gerçi diyete de tam başlamadım çok tatlı tükettim ama artık kendime plan yapacağım. yaz geldi. ince giysiler giyiliyor, ceketle falan oramızı buramızı örtemiyoruz artık. kımıldamam lazım. şimdilik 2,5 öğünle başlamak istiyorum. 3 öğün fazla geliyor bana. bir de öğünlerimi sadeleştireceğim inşallah. bakalım...
bu arada annen nasıl oldu saracım?
çok geçmiş olun. bel tutulması zor yaa
Saol canim benim maalesef 3 gun spor yasak spor yerine yemek yasak deselerdi bu kadar uzulmezdimGeçmiş olsun canım
Odem vardir canim o yuzden tartida fazla cikmissindir bazen biz hic farketmeden vucudumuz regl disinda odem toplar stres bile farketmeden vucudun odem toplamasinina yol acarGünaydın arkadaşlar sabah sabah moralim çok bozuk bu kadar dikkatli oldukça neden artış olur anlamıyorum 92.8 oldum
Once derin nefes al canim bazen hepimiz fazla cikiyoruz bak ben cuma gunu arti cikicam cunku hareket etmiyorum ve bu bile stres odem yapiyor cok dikkat ettigimiz halde tartida fazla goruyorsak gun icinde yanlis yaptigimiz bisey vardir butun yediklerini bir deftere yaz bakalim en ufak lokmani bile yaz bazi yaz meyveleri odem yapar bunu unutma herseyi ictigin suyu cayida yaz o zaman ortaya cikacak bak inanGünaydın arkadaşlar sabah sabah moralim çok bozuk bu kadar dikkatli oldukça neden artış olur anlamıyorum 92.8 oldum
Canım beslenme düzenini mi değiştirsen yada bı detoks falan yapsan belki kırılır bu direncte mutlaka yanlış yaptığın bir şey var ya suyu az iciyorsan oda etkili olabilir ödem tutmamaGünaydın arkadaşlar sabah sabah moralim çok bozuk bu kadar dikkatli oldukça neden artış olur anlamıyorum 92.8 oldum
Soya sütlü paylaştım internetten buldum ayyy bide sonuncu falan olmam sırf bu yüzdenBen de sevmiyorumchialı puding tarifi de paylaşabilirsin o güzel oluyor hem
Wayyy wayyyyselam kizlarrr
Tekrardan 78.8 i görmüş bulunmaktayim:)))
Belimi de mezure ile olctum veeee 78 cm cikti
Yani gecen sene bugunlerde kilom 76 falan iken tam emin degilim de o civarlardaydi. Belim 84+ idi
Kilo ayni ama bel inceldi
Maydonoz yesil elma salatalik klorsuz su smothieesi
Zorlama canm aman geçmiş olsun.Kizlar benim belim tutuldu 3 gun spor yasakk
Canım takılmalar oluyor ben 73 te takıldım napsam bende bilemedim. Ama umutsuz olmak yok devammmGünaydın arkadaşlar sabah sabah moralim çok bozuk bu kadar dikkatli oldukça neden artış olur anlamıyorum 92.8 oldum
Geçmiş olsun canım yaaAy benim de disim fena çok kötüyüm tadım tuzum yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?