Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nasılsın Fulyacım diyet işi nasıl gidiyor
çok şükür iyiyim canım. sadece tükenmişlik sendromu yaşıyorum. canım hiç birşey yapmak istemiyor. tabi bu arada kaç aydır diyet ve sağlıklı beslenme de sıfıra inmişti.
ama geçen cuma kilo bildirimi yaptım. 88.6 çıktım. kilo tavan yani. gerçi diyete de tam başlamadım çok tatlı tükettim ama artık kendime plan yapacağım. yaz geldi. ince giysiler giyiliyor, ceketle falan oramızı buramızı örtemiyoruz artık. kımıldamam lazım. şimdilik 2,5 öğünle başlamak istiyorum. 3 öğün fazla geliyor bana. bir de öğünlerimi sadeleştireceğim inşallah. bakalım...
bu arada annen nasıl oldu saracım?

Kizlar benim belim tutuldu 3 gun spor yasakk
çok geçmiş olun. bel tutulması zor yaa

iyi akşamlar kızlarrr
kendime çarşamba günü ufaktan ufaktan menü yazacağım demiştim o nedenle bugünkü menümü yazıyorum. ama yine tatlılı dağınık bir menü oldu. ama yazmazsam temelli kaçarım diye yazıyorum.

sabah yok

öğlen 12.30
peynirli yulaf tost
domates
2 yaprak sarma
1 omega3 kapsül

gün içinde aralarda
1 kupa filtre kahve
toplam 3 yk kadar nutella (nihayet bitti )
1 parmak kadar cevizli sucuk
1 kupa kabuk tarçın çayı
1 avuç çekirdek
2 yaprak sarma

akşam 19.40
10 yaprak sarma
1 kase sulu köfte
kırmızı lahana salatası

az sonra 2 kupa yeşil çay içerim

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Cok tesekkur ederim canim benim hemde nasil zor anlatamam vallahi

Herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve Spor bayramını kutluyorum bugün ilk defa çarşı pazar yaptım imanım gevredi resmen

Sabah
Ezo gelin çorbası

Öğlen akşam bir
Yarım ekmek köfte
Malum oturarak yemek yasak dışarıda mecbur ekmek arası yedik

Su 1lt anca
18.000 adım 180 puan
Ayaklarımın altı su toplamış o derece

Selam arkadaşlar
Bugün menüm saçmasapan, pikniğe gitmiştik, ipin ucu kaçtı
Sabah
Çeyrek simit
1 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin

Akşam
Karışık ızgara
8 köfte
8 kanat
2 piliç şiş
Patlıcan salatası
1 dilim ekmek

2 halley bisküvi
1 metro çikolata
1 kase çekirdek
1 bira

Günaydın arkadaşlar sabah sabah moralim çok bozuk bu kadar dikkatli oldukça neden artış olur anlamıyorum 92.8 oldum
Odem vardir canim o yuzden tartida fazla cikmissindir bazen biz hic farketmeden vucudumuz regl disinda odem toplar stres bile farketmeden vucudun odem toplamasinina yol acar

Günaydın arkadaşlar sabah sabah moralim çok bozuk bu kadar dikkatli oldukça neden artış olur anlamıyorum 92.8 oldum
Once derin nefes al canim bazen hepimiz fazla cikiyoruz bak ben cuma gunu arti cikicam cunku hareket etmiyorum ve bu bile stres odem yapiyor cok dikkat ettigimiz halde tartida fazla goruyorsak gun icinde yanlis yaptigimiz bisey vardir butun yediklerini bir deftere yaz bakalim en ufak lokmani bile yaz bazi yaz meyveleri odem yapar bunu unutma herseyi ictigin suyu cayida yaz o zaman ortaya cikacak bak inan

Canım beslenme düzenini mi değiştirsen yada bı detoks falan yapsan belki kırılır bu direncte mutlaka yanlış yaptığın bir şey var ya suyu az iciyorsan oda etkili olabilir ödem tutmama

Ben de sevmiyorum chialı puding tarifi de paylaşabilirsin o güzel oluyor hem
Soya sütlü paylaştım internetten buldum ayyy bide sonuncu falan olmam sırf bu yüzden
selam kizlarrr
Tekrardan 78.8 i görmüş bulunmaktayim:)))
Belimi de mezure ile olctum veeee 78 cm cikti
Yani gecen sene bugunlerde kilom 76 falan iken tam emin degilim de o civarlardaydi. Belim 84+ idi
Kilo ayni ama bel inceldi
Wayyy wayyyy
Maydonoz yesil elma salatalik klorsuz su smothieesi

Kizlar benim belim tutuldu 3 gun spor yasakk
Zorlama canm aman geçmiş olsun.
Canım takılmalar oluyor ben 73 te takıldım napsam bende bilemedim. Ama umutsuz olmak yok devammm
Ay benim de disim fena çok kötüyüm tadım tuzum yok gerçekten
Geçmiş olsun canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…