• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım beslenme düzenini mi değiştirsen yada bı detoks falan yapsan belki kırılır bu direncte mutlaka yanlış yaptığın bir şey var ya suyu az iciyorsan oda etkili olabilir ödem tutmama
büyük ihtimalle sudur sanırım bu hafta gerçekten suyu az içtim çünkü yemeklerime dikkat ediyorum 2 gün sadece kaçırdım dengeyi bozdum onun dışında orantılı ay valla sinirlerim bozuldu yarın sonuncu olmazsam iyidir.

Soya sütlü paylaştım internetten buldum ayyy bide sonuncu falan olmam sırf bu yüzden 🤣

Wayyy wayyyy 🥰👏👏👏👏

🤢

Zorlama canm aman geçmiş olsun.

Canım takılmalar oluyor ben 73 te takıldım napsam bende bilemedim. Ama umutsuz olmak yok devammm

Geçmiş olsun canım yaa
Çok sağol canım

büyük ihtimalle sudur sanırım bu hafta gerçekten suyu az içtim çünkü yemeklerime dikkat ediyorum 2 gün sadece kaçırdım dengeyi bozdum onun dışında orantılı ay valla sinirlerim bozuldu yarın sonuncu olmazsam iyidir.
Hiç moralini bozma rehavete kapılmadan devam illaki gidecek o kilo suyunu artırmaya bak

MENÜ :kk77:SPOR:spor:14 MAYIS-20 MAYIS
Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
Mydestinyy Mydestinyy +70+60+20+50+60+180
Maviskelebegimm Maviskelebegimm +185+200+335+185+135+185
@emxeren -+90+120+100+90+60
@Pembegomlek +225+300+480+300+570+350
Eddaak Eddaak --+50---
Zerosima Zerosima ++110+50+80+60+60
@Baby Cat ------
E Eftalios +240+360+225+350+120+
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz -++300+360+120+360
@Babsy baby ------
E Etabiti ++++100+100+
Canım ben dun 1 saat yürüdüm ekleyebilirsin 180 puan
Bugünde yarım saat leslie 90 puan
42 dakika yürüyüş 126 puan

ben en iyisi kızıma kardeş düşüneyim onun için zayıflıcam diyeyim kendime yoksa hamilede kalamıyorum kalsam da düşük oluyor :KK48:
Bende de kilo regl düzensizliği yapıyor benimde sebeblerimden biri buydu aslında inşallah veririz bir an önce spor da önemli canım çünkü sedace az yemekle kilo verilmiyor tecrübeyle sabit bende akşam eşim gelince yürümeye baslicam artik

Bende de kilo regl düzensizliği yapıyor benimde sebeblerimden biri buydu aslında inşallah veririz bir an önce spor da önemli canım çünkü sedace az yemekle kilo verilmiyor tecrübeyle sabit bende akşam eşim gelince yürümeye baslicam artik
bende ki bu gevşeklik olmasa ben güzel verirdim sporla da eve gidince bi uyuşukluk geliyor üstüme eskiden olsa akşam 10 da olsa spor yapardım

Dünün menüsü
Klasik kahvaltı 2 şekerli çay

Oglen 1 elma

Akşam cigkofte ve mercimek yemeği

Ara 1 portakal (keşke gerek olmasa çok acıkıyorum)
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yuruyus 180 puan
Mydestinyy Mydestinyy

Bugunku
Sabah 1 gozleme domates yeşillik
Oglen 1 elma
Aksam mercimek yemeği ve mercimek çorbası belki salata

Spor yarım saat leslie 90 puan
42 dakika yürüyüş 126 puan
Mydestinyy Mydestinyy

Back