• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Salı menüm kızlar
Sabah
1 rol ekmek
7 8 zeytin

Öğlen
2 but
Mercimek çorbası

Akşam
1.5 lahmacun🤬
Ayran
6000 adım 60 puan
Canim benim 1.5 lahmacun yemissin kizma kendine vucudun bunada ihtiyaci oluyor toparlarsin ketojenik lahmacun ye yiyeceksen ben arada nohut unundan susam unundan veya mercimek unundan yaparim inan daha saglikli kiyma yerine soya kiymasi kullaniyorum kendiminkine esiminkinide normal kiymadan yapiyorum oralarda ketojenik yemek yapan restorantlar vardir ordan siparis edebilirsin buralar kucucuk bit kadar ilce hicbisey bulunmuyor eskiden buyuk sehirde gorevliyken buluyordu esim maalesef yok burda kendim yapiyorum ketojenik lahmacun hamurunu alternatif unlardan hem bu unlar glutensiz

selam kizlarrr
Tekrardan 78.8 i görmüş bulunmaktayim:)))
Belimi de mezure ile olctum veeee 78 cm cikti
Yani gecen sene bugunlerde kilom 76 falan iken tam emin degilim de o civarlardaydi. Belim 84+ idi
Kilo ayni ama bel inceldi😊😊

Ne güzel canım ben de spora ağırlık versem incelirim kilo versem de kilolu hissediyorum kendimi :D

Geçmiş olsun canım
Saol canim benim cok üzülüyorum yaaa spora alismisim spor yapamayinca eksik hissediyorum ama ben ne yapacam yattigim yerden bacagimi kaldircam buda spordur herhalde ama belim bacagimi kaldirincca sizliyor dun incitmisim pazar cantalarini merdivenden tepeme kaldirarak cikarirsam olacagi buydu 😁😁😁

Back