• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

😊 tavsiyeler icin tesekkurler
Flort mlort ugrasamam ,kiskanirim ben aklım kalir. Oh rahatim su an kimse benim olmadigi icin kimsede aklim yok :)
Seven insan kiskanir . Tabi paronayak derecesinde degil de yani, ne kadar belli etmese de içi içini yer. .
Hic istemiyorum o duyguyu hissetmeyi sanırsam
Sen kendini daha iyi tanırsın canım haklisin

He diyeceksiniz ki deger vermiyordu neden evlendin? Yangindan mal kacirir gjbi evlendik 3 ay icerisinde ,ben bekleyelim dediysem de vakit ksybi olmasin çıkarak vs ddiler oldu da bitti iste simdi uzun uzun yazmayayim. Eski esim yakisikli boyle heybetli benim de sefimdi otelde. E kacirmayayim kabul edeyim beni de seviyor zaten🤣 ,sevme degil de ilgili gibiydi nikah olunca fısss söndü. Hikayeyi bilenler az cok biliyor burada zaten.
Neyse velhasil kelam.onumuzdeki maclara bakicaz dermişim🤣
Hakkında hayırlısı olsun canım

Sahur 3 dilim kıymalı pide 1 elma

İftarda 1 kase mercimek çorbası 3 adet fırında patates soslu. Ekmek yok. Acı biber turşusu.
Kendimi zorladım 1.5 litre su içtim oda zorla yani.
Spordan beni muaf tutun listeye bile yazmayın 🙄 kaptanlarım
Zaten bir gün kışlıkları kaldırıyorum bir gün kileri boşaltıyorum. Mutlaka hareket yapıyorum. Sabah zaten canlı ders yüzünden 8 de ayaktayız.

Screenshot_20210503-152009_Gallery.webp

Cuma 81.3
Bugun 80.0
Fark 3 gunde -1.3 kg
Hamd olsun
Ben hep derim aşk beni guzellestiriyor :)))eheheh
Kabul etmedim ama uzun zamandan sonra o duyguyu hissetmek bile yetti yani🙈😊

Back
X