Ya ben tartıyı koyduğum heryere farklı kilo çıkıyorum sizlerde de öyle oluyormu, sürekli tartıldığım yerde aynı ama oynatınca farklı çıkıyor diyorum yoksa gerçek kilom bumuBenim tartı banyoda ya çok sıkıntı olmuyor günlük duş aldığım için soyunup hemen tartılıveriyorum
Ya ben tartıyı koyduğum heryere farklı kilo çıkıyorum sizlerde de öyle oluyormu, sürekli tartıldığım yerde aynı ama oynatınca farklı çıkıyor diyorum yoksa gerçek kilom bumu
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +257 | +75 | +50 | +85 | |||
| +185 | +345 | +195 | +230 | |||
@emxeren | +200 | +90 | +90 | +120 | |||
A Abceli52 | +360 | +240 | +240 | - | |||
| + | + | + | + | |||
B Bugunneselibirgun | +200 | +60 | +350 | +120 | |||
| - | - | - | - | |||
| +155 | +185 | +60 | +60 | |||
| - | - | + | - | |||
E Eftalios | +270 | +450 | +280 | 294 | |||
| +180 | + | +60 | +90 | |||
C _CikiLeta | - | + | +150 | + | |||
eskiden ben de habire değiştirirdim tartı yerini şimdi sabit yatak odasında aynı yerde tartılıyorumYa ben tartıyı koyduğum heryere farklı kilo çıkıyorum sizlerde de öyle oluyormu, sürekli tartıldığım yerde aynı ama oynatınca farklı çıkıyor diyorum yoksa gerçek kilom bumu
Aynı yerde yapıyorum da sadece merakeskiden ben de habire değiştirirdim tartı yerini şimdi sabit yatak odasında aynı yerde tartılıyorum
Aynen en az iki kere tartılırımAynı yerde yapıyorum da sadece merakama bazı yerler sevindiriyor bazılarıda yuh dedirtiyor
Ay bende aynıyım kendim kaç defa çıkarım sonra onuda kaç kere tartarım hani sonuç değişecek mi diye demekki herkes öyle kendimi takıntılı sanıyordumAynen en az iki kere tartılırım
Aynen en az iki kere tartılırım
Yapicim tamam akşamEddaak kız sen niye paylaşım yapıyorsun ?
Umarım tutarım güzel gidiyorum ama regli dönemine girdim 10 gün öncesinden başlıyorum yeni yeni huy çıkardık yaa hiç sivilcem olmazdı şimdi yüzüm kabardı sivilce gibi inşallah eksi gelirim bu hafta umutluyumselam kızçelercuma tartıya hazır olmak için sıkı tutmalıyız
Yapicim tamam akşambiz badana işine falan kalkıştık dünkü yasağı duyunca bıraktık başlamadan. Bari yasakta yaparız dedik
Ben hatta dambılı koyuyorum doğru mu diye yada paket deniyorum kg doğru mu diyeAy bende aynıyım kendim kaç defa çıkarım sonra onuda kaç kere tartarım hani sonuç değişecek mi diye demekki herkes öyle kendimi takıntılı sanıyordum
İyi dayaniyosun canım sporaSabah kahvaltisi
Yesillik salatasi
Ara öğün
Yok
Öğle yemeği
Kapak spagetti
Yoğurt
Ara öğün
Sutlu nescafe
Aksam yemegi
Salata
Cacik
Su
3 litre
Spor
Inc dance abbs 38 dakika 38×3 114
Inc dance fitnes butun vucud 45× 3 135
Leslie 15 dakika 15×3 45
Toplam 294 puan
Alistim canim artik spor yapmayinca kendimi suclu hissediyorumİyi dayaniyosun canım spora
Yasaklarda cok guzel rahat rahat spor yapilir nasilsa evdeyiz 17 gun dalin spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?