- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Ben giyinik değilken tartiliyorm hepAynen giyinikken farkediyor tartıdan sonra duş aldım dedim birde giyinik değilken bi tartılayım daha da az çıktım inanamadım
tamam canım :)Bakarız canım gözden kaçmıştır
Lahana yapraklarindan yap canim carsaf boregini ben lahana yapraklarinsan su boregi yaptiysam carsaf boregi de yapilirÇarşaf böreği
Kiz hurmayi sicak suda beklet yumusayinca elmayi rendele karistir icine cig findik cevizi ufala yuvarla batir kakaoya bula hindistan cevizine iste sekerim sekersiz tatli tatli istegini bastirir canimCanım nasıl da tatlı istiyor,
Direniyoruuuuuuummmm
Ayol ben un tarhanasindan kek yapmis kadinimLahana yapraklarindan yap canim carsaf boregini ben lahana yapraklarinsan su boregi yaptiysam carsaf boregi de yapilir
Yok canım daha neleeeerrrrrLahana yapraklarindan yap canim carsaf boregini ben lahana yapraklarinsan su boregi yaptiysam carsaf boregi de yapilir
Bak aklima.getirdin,yesil mercimek alayim,menun pek guzel canim,adimlarin da oyleHemencecik menü yazayım
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
Yulaf lapası
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Çeyrek tabak bulgur pilavı
Kapya biber közlenmiş patlıcan közlenmiş karışık yoğurtladım yedim
1.5 lt su
8500 adım. 85 puan
Ya hiç dikkat etmiyordum bundan sonra öyle yaparım inşallah eşime falan yakalanmam karı kafayı yemiş derBen giyinik değilken tartiliyorm hep
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +257 | +75 | +50 | +85 | |||
| +185 | +345 | +195 | +230 | |||
@emxeren | +200 | +90 | +90 | +120 | |||
A Abceli52 | +360 | +240 | +240 | - | |||
| + | + | + | + | |||
B Bugunneselibirgun | +200 | +60 | +350 | +120 | |||
| - | - | - | - | |||
| +155 | +185 | +60 | - | |||
@Baby Cat | - | - | + | - | |||
E Eftalios | +270 | +450 | +280 | 294 | |||
| +180 | + | +60 | +90 | |||
C _CikiLeta | - | + | +150 | + | |||
Ya hiç dikkat etmiyordum bundan sonra öyle yaparım inşallah eşime falan yakalanmam karı kafayı yemiş der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?