• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Umarım tutarım güzel gidiyorum ama regli dönemine girdim 10 gün öncesinden başlıyorum yeni yeni huy çıkardık yaa hiç sivilcem olmazdı şimdi yüzüm kabardı sivilce gibi inşallah eksi gelirim bu hafta umutluyum
Benimde ayni regl donemindeyim tarti gram oynamiyacak sanirsam cok buyuk mucize olmazsa insallah olur tarti ayni kaliyor regl doneminde😫😫😫😫😫

Kizlar bugun pazara gitmistim beni bir cok insan taniyamadi bana diyolar ki sen ne oldun boyle diye sordular biri dediki hastamisin sen acayip kilo vermissin kizz erimissin sen dediler hasta deilim bilerek isteyerek kilo verdim dedim inanamiyorum dedi 4 aydir gorusmuyorduk paxarda denk gelince şok oldu kadinlar beni gorunce . Bu beni acayip mutlu etti kendimle gurur duydum bu laflarida duydum ya vayyy bee bu beni dahada motive etti dahada kilo vericem dahada dahada🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍

Alistim canim artik spor yapmayinca kendimi suclu hissediyorum
Valla tebrik ederim ben çok yapamiorim
Bugün 10 bin adım attım sadece
Uykumda var
Yemek yapmam lazimama daha hazirlayamadim.
Canım irmik helvası veya sütlaç istiyor ama yaparsam çok yerim dayanamama ihtimalimde var.
Belki bir ihtimal irmik helvası yaparım 🤫

Kizlar bugun pazara gitmistim beni bir cok insan taniyamadi bana diyolar ki sen ne oldun boyle diye sordular biri dediki hastamisin sen acayip kilo vermissin kizz erimissin sen dediler hasta deilim bilerek isteyerek kilo verdim dedim inanamiyorum dedi 4 aydir gorusmuyorduk paxarda denk gelince şok oldu kadinlar beni gorunce . Bu beni acayip mutlu etti kendimle gurur duydum bu laflarida duydum ya vayyy bee bu beni dahada motive etti dahada kilo vericem dahada dahada🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ay çok güzel bir haber bu

Valla tebrik ederim ben çok yapamiorim
Bugün 10 bin adım attım sadece
Uykumda var
Yemek yapmam lazimama daha hazirlayamadim.
Canım irmik helvası veya sütlaç istiyor ama yaparsam çok yerim dayanamama ihtimalimde var.
Belki bir ihtimal irmik helvası yaparım 🤫
Canim benim 10.000 adimda cokguzel vallahi bende seni tebrik ediyorum. bende bir yandan ev isi yapiyorum bir yandan spor bir yandan yemek yetistereyim diye ugrasiyorum yemek yaparkende bacaklarimi calistirmaya calisiyorum . Tv izlerken bile oturdugum yerden karin calistiriyorum .. Vallahi irmik helvasida sutlacta yersin nefis bu canim ister tabikide kendini odullendir canim benim ayda bir kerede olsun bunlari yersin benim diyetisyenim soylemisti bunu kendini ayda bir odullendir az bisey yemek sartiyla demisti bende soylemesi ayip dondurma cekiyor 3 kasikda olsa gozumun kalmamasi icin yemekten sonra yiyecegim.

:🎈💝💐🌹💐🎈💝😍😍😍😍😍Coooook guzeeeeeeel biseeeeeeyyyy buuuuu

Gece sahurda
1 kase corba
domates salatasi
Ekmek cok az,2 lokma
kayisi ve enginar cayi

Iftar
Duble bardak madensuyu+limon+yogurt
1 kase yulaf, yogurt,pulbiber,1 ceviz karisimi
1 koca tabak kiymali karnabahar
1 tabak yumurtali yesillik kavurmasi
Sekersiz cay
Kizim bisküvi uzatti,hayir dedim,ben, hayir demek :KK57:
Ama artiiiiik,gereksiz seylere koca bir HAAAYIIIIIR :cool:
Suyumu geceye kadar 2,5 yapmak istiyorum.

Aynı kalsa iyi benim artıya geçiyor
Ben artiya gecmesini ön lü yorum ben adet gunleri arti olmasin tarti diye sporu arttirim en azindan sabit kaliyor icim rahat ediyor yoksa benimkide cikar karnim fazla sismesin diye hemen gobek hareketleri çalışırım

Bennim 4 bardak hakkimi doldurdum fazlasi carpinti yapiyor❤❤❤❤
daha fazlasına zaten gerek yok. doğrudur çarpıntı yapar. ben de genelde 4 bardağı geçmiyorum.
bu ara iftardan sonra içiyorum. hiç tat almıyorum. oruçtan sanırım.

Back
X