• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

etap sonuncusu olduk.:işsiz:
kilo veren arkadaşlarımızı kutluyorum, menü yazmayan ve kilo alanları ise uyarıyorum.
bu bir zayıflama yarışması ve takıma, arkadaşlarınıza karşı sorumluluklarınız var, sizlerin kilo alması sebebiyle sonuncu olduk hatta barajın altında kaldık.
lütfen kendinize çeki düzen verin.
😣😣😣😣😣😣😣😣

Bugün ki Menüyü yazayım sonra fırsatım olamayacak kızlar daha yemedim ama bunları yiycem

Sahur yapmamıştım

İftar
patates salatası
Yoğurtlu soslu fellah köftesi
Karpuz
Meyvasu 1 bardak içerim

Suyu 15, lt içerim
Spor yok

Hayırlı iftarlar herkese... 😘

Bugün ki Menüyü yazayım sonra fırsatım olamayacak kızlar daha yemedim ama bunları yiycem

Sahur yapmamıştım

İftar
patates salatası
Karpuz
Meyvasu 1 bardak içerim

Suyu 15, lt içerim
Spor yok

Acaba kilo cetvelini nasil yapiyoruz

Canım iftar yemeğini ocağa koyuyorum 30 dakika kadar zumba yapıyorum her zaman olmasada birde iftardan 1,5 saat sonra yapmaya özen gösteriyorum
Menulerim birbiriyle aynı ana sikayetci değilim sebze yemeyi seviyorum
Senin oğlun küçük normal halsiz olman
Tebrik ederim cnaim umarım en kısa sürede kalıcı olarak istediğin kiloya ulaşırsın

Bende sebze seviyorum ama birtek ben seviyorum başka evde yiyen yok

Evet çok hareketli gündüz çıkardım mecburen park market dolaştık. Kaç saat dışarda kaldık ama yok eve geldik iki saat sonra yattı.
Çok yoruluyorum başımda kaldırmıyor

Nazar değmesin rutinine

Sahur yapmamıştım

İftar
patates salatası
Karpuz
Meyvasu 1 bardak içerim

Suyu 15, lt içerim
Spor yok

Afiyet olsun
Kalorisi az bir yemek sporsuz da olsa kilo verdirir diye düşünüyorum

Sahursuz nasil hissediyorsun kendini?
Arada atistirmiyormusun?
Valla super,ben de atistirmiyorum Allahtan ama,sahuru yapiyordum.
Genelde corba yiyorum ama,digerleri cok az.
Bu gece pisirdigim yulafi yogurtla karistirdim,yiyip yattim,cok iyi hissediyorum kendimi.
He bir de 2 kasik nohut yemegi unutmayayim.

Ben çocukluğumdan beri devamlı sahursuz tutarım daha rahat geçiyor kalkar sadece su içerim birşeyler yediğim zaman çok rahatsız oluyordum o yüzden yıllardır yemediğim için alıştım ☺️

Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt
Yesil cay

Ara öğün
Nescafe

Oglen yemeği
Tam bugday ekmegi sandwich
Ayran

Ara öğün
Yesil cay 2 cup

Aksam yemeği
1 kase corba
Salata
Ayran bir bardak

Su.
4 litre

Sporlar

Leslie 1 saat 60×3 180
Inc dance fitness 30 ×3 90
Zumba online ders 1 saat 60× 3 180
Toplam 450 puan

Tebrik ederim cnaim umarım en kısa sürede kalıcı olarak istediğin kiloya ulaşırsın

Bende sebze seviyorum ama birtek ben seviyorum başka evde yiyen yok

Evet çok hareketli gündüz çıkardım mecburen park market dolaştık. Kaç saat dışarda kaldık ama yok eve geldik iki saat sonra yattı.
Çok yoruluyorum başımda kaldırmıyor

Nazar değmesin rutinine
İnşallah canım benim eşimde yer oğlan yemez ama olsun sebze candır 😊canı sağ olsun büyüyorlar çocuklar benimkinin bı yükü kalmadı bana sende 1,2 sene sonra rahat edersin biraz daha

İnşallah canım benim eşimde yer oğlan yemez ama olsun sebze candır 😊canı sağ olsun büyüyorlar çocuklar benimkinin bı yükü kalmadı bana sende 1,2 sene sonra rahat edersin biraz daha
Ay öyle dediğin gibi inşallah bakalım oğlanı kreşe vercem yarım günlüğüne de olsa sosyallessin diye bakalm

Back
X