Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
❤❤❤❤❤❤Kilo veren kızlar tebrik ederim
etap sonuncusu olduk.
kilo veren arkadaşlarımızı kutluyorum, menü yazmayan ve kilo alanları ise uyarıyorum.
bu bir zayıflama yarışması ve takıma, arkadaşlarınıza karşı sorumluluklarınız var, sizlerin kilo alması sebebiyle sonuncu olduk hatta barajın altında kaldık.
lütfen kendinize çeki düzen verin.
Ne demek canım görevimeline sağlık canımcım![]()
Acaba kilo cetvelini nasil yapiyoruzBugün ki Menüyü yazayım sonra fırsatım olamayacak kızlar daha yemedim ama bunları yiycem
Sahur yapmamıştım
İftar
patates salatası
Yoğurtlu soslu fellah köftesi
Karpuz
Meyvasu 1 bardak içerim
Suyu 15, lt içerim
Spor yok
Hayırlı iftarlar herkese...![]()
Tebrik ederim cnaim umarım en kısa sürede kalıcı olarak istediğin kiloya ulaşırsınCanım iftar yemeğini ocağa koyuyorum 30 dakika kadar zumba yapıyorum her zaman olmasada birde iftardan 1,5 saat sonra yapmaya özen gösteriyorum
Menulerim birbiriyle aynı ana sikayetci değilim sebze yemeyi seviyorum
Senin oğlun küçük normal halsiz olman
Tebrik ederimBugun spor 2 saat oldu yasasinnnnnnn
Ben de katılabilir miyimmmmmm.
Afiyet olsunBugün ki Menüyü yazayım sonra fırsatım olamayacak kızlar daha yemedim ama bunları yiycem
Sahur yapmamıştım
İftar
patates salatası
Yoğurtlu soslu fellah köftesi
Karpuz
Meyvasu 1 bardak içerim
Suyu 15, lt içerim
Spor yok
Hayırlı iftarlar herkese...![]()
Saol canim benim canim cikti 2 saat bu cumaya kadar 75 olmam lazimdi diyodum suya dustu hayallerim regl oldumTebrik ederim
Elbette hoşgeldin ilk once sayfanın en (1. Sayfa) başındaki kuralları okursan daha iyi adapte olabilirsin
Sahursuz nasil hissediyorsun kendini?
Arada atistirmiyormusun?
Valla super,ben de atistirmiyorum Allahtan ama,sahuru yapiyordum.
Genelde corba yiyorum ama,digerleri cok az.
Bu gece pisirdigim yulafi yogurtla karistirdim,yiyip yattim,cok iyi hissediyorum kendimi.
He bir de 2 kasik nohut yemegi unutmayayim.
Bende aynı daha iftar yemeğini yapamadım parka çıktık yeni gekdik yatmiyo
Tabi ki katılabilirsiniz ilk sayfada ki formu doldurun ve kuralları okuyunBen de katılabilir miyimmmmmmm
İnşallah canım benim eşimde yer oğlan yemez ama olsun sebze candırTebrik ederim cnaim umarım en kısa sürede kalıcı olarak istediğin kiloya ulaşırsın
Bende sebze seviyorum ama birtek ben seviyorum başka evde yiyen yok
Evet çok hareketli gündüz çıkardım mecburen park market dolaştık. Kaç saat dışarda kaldık ama yok eve geldik iki saat sonra yattı.
Çok yoruluyorum başımda kaldırmıyor
Nazar değmesin rutinine
Ay öyle dediğin gibi inşallah bakalım oğlanı kreşe vercem yarım günlüğüne de olsa sosyallessin diye bakalmİnşallah canım benim eşimde yer oğlan yemez ama olsun sebze candırcanı sağ olsun büyüyorlar çocuklar benimkinin bı yükü kalmadı bana sende 1,2 sene sonra rahat edersin biraz daha
Dertleri uykusu çok yoruyor insanıBenimki de o uyuduktan 20 dk sonra uyanmıştı şimdi uyudu o saatten beri yordu beni bayağı