çok mu yedin canım?Bende annemden geldim bütün haftanın emeği gitttiiiiiii resmen
Ya aslında gün için de yediklerime bakarsan değil gibi ama ben uzun zamandır akşam yemeği yemediği için şişirdi beni mantı yedim birdeçok mu yedin canım?
Cok mutluyum adetim gelmek uzere olmasina ragmen karnimda siskinlik yok bugun vucudu sasirttim butun gun spor yapabildim. Karnimda siskinlik odem modem kalmadiBugun spora agirlik verdim hic acikmadim cok şükür
Tarti benimde oynamiyor bu aralar muhtemelen yarinda oynamayacak ama dahada incelmisim aynada gorunce dahada farkettim pazartesi aynaya baktigimda dahada incelmistim bugun baktim tekrar birazdaha incelmisim kizz karin kalmadi 6 aylik hamile gibi karnim vardi ilk basladigimda simdi negoreyim dumduz olmus adet doneminde olmama rağmenIyi aksamlar arkadaslar
Bu hafta tartida gram oynamadi ama yagdan cok guzel gitti cok mutluyum bu konuda
Maşallah sana ablamTarti benimde oynamiyor bu aralar muhtemelen yarinda oynamayacak ama dahada incelmisim aynada gorunce dahada farkettim pazartesi aynaya baktigimda dahada incelmistim bugun baktim tekrar birazdaha incelmisim kizz karin kalmadi 6 aylik hamile gibi karnim vardi ilk basladigimda simdi negoreyim dumduz olmus adet doneminde olmama rağmen
Günaydın kendiliğinden eklenmişGünaydın
Maşallah sana ablam
Sorundeil canim bende kendime hayret ettim bugun canim spor yaptikca yapasim geldiGünaydın kendiliğinden eklenmiş
Aynen spor yapılınca insan kendini çok hafif hissediyor ve tabiki de faydası çok oluyor benim fırsatım olsa bende Hergün yaparım bu yüzden kilolarım yavaş yavaş gidiyorSorundeil canim bende kendime hayret ettim bugun canim spor yaptikca yapasim geldi
Ya aslında gün için de yediklerime bakarsan değil gibi ama ben uzun zamandır akşam yemeği yemediği için şişirdi beni mantı yedim birde
aslında yulaf liflidir ama. normalde bağırsaklara iyi gelir.Kızlar bu arada ben 2 haftadır öğlenleri yulaf yiyorum sütle kabız etti sanırım beni
Valla afedersin zor çıkıyorum 2 gündür
aslında yulaf liflidir ama. normalde bağırsaklara iyi gelir.
aktardan sinameki alıp evde öğüt canım. ya da orada öğüttür. akşam yemeğiyle birlikte 1 dolu çay kaşığı ye. çok güzel bağırsak boşaltıyor.Valla afedersin zor çıkıyorum 2 gündür
Bir zamanlar çok kullandım sinameki aslında anormal derece de WC ye çıkarım 2 haftadır böyleyim neyse geçer sanırımaktardan sinameki alıp evde öğüt canım. ya da orada öğüttür. akşam yemeğiyle birlikte 1 dolu çay kaşığı ye. çok güzel bağırsak boşaltıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?