- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Yogurtla yersen tuvalete cikarsin canim sut kabiz eder normaldede zatenKızlar bu arada ben 2 haftadır öğlenleri yulaf yiyorum sütle kabız etti sanırım beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yogurtla yersen tuvalete cikarsin canim sut kabiz eder normaldede zatenKızlar bu arada ben 2 haftadır öğlenleri yulaf yiyorum sütle kabız etti sanırım beni
Keten tihumu yigurt ve yulafla sabahlari ye canim kahvaltidan once biraz zeytinyagi ekle sicak suyun icine bunu ic ardindan karisimi ye 10 dakika kahvalti etme daha sonra yapValla afedersin zor çıkıyorum 2 gündür
Ben dun sabah cekildigimde 78 20 idim bir gun vucudu sasirtmak iyi geldi regl doneminde olmama ragmen 1 kilo gitti
A grubuyum canım.Et kilo yaptıysa kan grubun 0 deyil o zaman, merak ettim, kan grubun nedir
Tebrik ederim canim ben aldım. Sahuru yapmayı bıraktım o yüzden regliden çıkalı bir hafta olmadı onun etkisi de var gibiİlk defa bir Ramazan da hep eksi çıkıyorum çok şükür gerçekten hem az yemeye özen gösteriyorum hem de ekmek yememeye gayret ediyorum inşallah bitene kadar 60 ı görür müyüm acaba![]()