Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah kahvaltisi
Yesillik salatasi

Ara Öğün
Badem Sütlü espresso

Oglen yemegi
Yok

Ara Öğün
Yok

Aksam yemegi
2 adet tavuk haslama
Salata

Su.
3.litre

Sporlar
Leslie 45 dakika 45×3 135

Inc dance fitness 30 dakika 30×3 90
Yarim saat fitness 30 ×3 90
Toplam 315❤❤

Iyi aksamlar arkadaslar
Bu hafta tartida gram oynamadi ama yagdan cok guzel gitti cok mutluyum bu konuda 😊
Tarti benimde oynamiyor bu aralar muhtemelen yarinda oynamayacak ama dahada incelmisim aynada gorunce dahada farkettim pazartesi aynaya baktigimda dahada incelmistim bugun baktim tekrar birazdaha incelmisim kizz karin kalmadi 6 aylik hamile gibi karnim vardi ilk basladigimda simdi negoreyim dumduz olmus adet doneminde olmama rağmen ☺️☺️☺️☺️

Günaydın
Tarti benimde oynamiyor bu aralar muhtemelen yarinda oynamayacak ama dahada incelmisim aynada gorunce dahada farkettim pazartesi aynaya baktigimda dahada incelmistim bugun baktim tekrar birazdaha incelmisim kizz karin kalmadi 6 aylik hamile gibi karnim vardi ilk basladigimda simdi negoreyim dumduz olmus adet doneminde olmama rağmen ☺️☺️☺️☺️
Maşallah sana ablam😍😍😍♥️

Sorundeil canim bende kendime hayret ettim bugun canim spor yaptikca yapasim geldi
Aynen spor yapılınca insan kendini çok hafif hissediyor ve tabiki de faydası çok oluyor benim fırsatım olsa bende Hergün yaparım bu yüzden kilolarım yavaş yavaş gidiyor

aktardan sinameki alıp evde öğüt canım. ya da orada öğüttür. akşam yemeğiyle birlikte 1 dolu çay kaşığı ye. çok güzel bağırsak boşaltıyor.
Bir zamanlar çok kullandım sinameki aslında anormal derece de WC ye çıkarım 2 haftadır böyleyim neyse geçer sanırım

Back
X