Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen niye hiç menü paylaşmıyorsunTemizlik yaptık eşimle. Ağzım biyere burnum biyere kaydı![]()
Ben iki dolabi ayirdim ustunede esimin yiyecek dolabi benim atistirmalik dolabim diye yazdim esimin erzak dolabinda biscilata sekerleme kek tarzi seyler var uzerine dangerous diye isaret attim kendi dolabimda diyet biscuvi ve ketojenik seyler var nohut unu badem unlari falan esime kek tarzi bisey giturecegim zaman ayiriyorum eger benim canim okeklerden cekerse diyelimki elim dolaba tam gidecekken dangerous yazisi beni durdurur herzaman o zaman icim rahatlarYok ya bende evde olunca yiiyorum
En sevdiğim şey kremalı ek eşim ondan alınca dayanamıyorum
Ama yememeye çalış
Birde yememeye claiatikca hepsini yiiyorum ,![]()
doğru diyosunolsun yağ kaybın var hiç üzülme yeter ki sen sabırlı ve azimli ol
ben ne iyiyim ne kötü orta hallice kafamda deli sorular
yok, hiç öyle birşey araştırmadım, bi bakayım bakalımKan grubu beslenmesine hiç göz attinmi eğer kan grubuna uygun değilse kesin dogrudur
cumaya son 2 gün azami dikkat edelim
iftar sahur arası mutlaka su teketilem![]()
Neden bu kadar sarsıntı oluyor acabaCanimsin insallah .bu sabah yine sallandik diken ustundeyim rabbime emanetiz artik![]()
Bir anda kafaya koyup bitireceksin, ben öyle yapıyorum ( bu ara yiyorum, kesme gibi niyetim ilerleyen günlere saklı)Öyle değil canım ne var onda kendimden nasıl kesebilirim![]()
Et kilo yaptıysa kan grubun 0 deyil o zaman, merak ettim, kan grubun nedirgünaydın canım, iyi diyelim iyi olsun, dün diyetisyen kontrolüm vardı, tartıda 700 gr fazla çıktım. aslında 500 gr yağ kaybım olmuş ama vücudum yaklaışık 1 kg ödem tutumuş dedi, ona biraz canım sıkıldıbu hafta et ağırlıklıydı beslenme programım, demekki et sana yaramıyor ödem yapıyor dedi, bu hafta gene sebzeye döndük, inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırım bakalım.
sen nasılsınn :)
Aynı şeyi düşünmüşüzKan grubu beslenmesine hiç göz attinmi eğer kan grubuna uygun değilse kesin dogrudur