- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
Alicam alicam kollarimdan başka bir yerde henüz yok kollara ağırlık vermem lazımDambıl al çalıştır yada su şişeleriyle benim ilk kilo verdiğim de çok spor yapıyordum hem koşu hem bölgesel o zaman sarkma olmamıştı
Bu saatte ben yatagima yatmis oluyorum saat 22.24 pijamalarimi giyip yatagima yattigim saaatBen varımm
3 gunden sonra iniyor canimRegl olunca kaç gün içinde şişlik iner acaba regl bittiği gün mü
Zayiflarim ama kuculecegini sanmiyorum buyudu bir kere,ici bosali daha kotu3 olmasindan cekinmiyor degilim guzellik icin degil saglik icin gercekten agritiyor gibi.dedigim gibi sutyeni ortadan takinca sikinti yok da o da zor oluyor dur bakalim hayırlısı
Kişiden kişiye değişir bence benim mesela daha bir hafta varken başlıyor bitine kadarRegl olunca kaç gün içinde şişlik iner acaba regl bittiği gün mü
nerdesin sen nerde menü spor heeeMerhaba hanımlar nasılsınız bakalım
nerdesin sen nerde menü spor heee
oh ne güzellll biizim ki boş kalmayayım diye habire önüme iş verir yada sinirli olur diğeri pamuk şekerGeldim geldim yazdım hemen kitap okumaya dalmışım patronum sağolsun bir kitap getirdi istediğim dünden beri ona daldım :)
Internette pilates annesi diye bir hoca var 45 dakikalik ve 1 saat lik dersleri var ben 45 dakikayla baslamistim ilk zamanlar iki tane dolu su sisesiyle calistiriyor kollarim oyle eridi okadar aci cektimki 1 kac gun kollarim tutulmustu su siselerini buyuk olsun diyor bide ici dolu istiyor yarimsaat kol calistiriyor bununla 1 ay icinde goruyorsunuz kollariniz gitmisAlicam alicam kollarimdan başka bir yerde henüz yok kollara ağırlık vermem lazım
oh ne güzellll biizim ki boş kalmayayım diye habire önüme iş verir yada sinirli olur diğeri pamuk şeker
Canimsin insallah .bu sabah yine sallandik diken ustundeyim rabbime emanetiz artikAllah a emanet olun canım
OhhBu saatte ben yatagima yatmis oluyorum saat 22.24 pijamalarimi giyip yatagima yattigim saaat
Ben de ileride boyle olurum kesin simdi erken yatiyorum ilerde cocugum olursa uyutmaz zaten uykumu simdiden alayim diyorumOhhçocuklar uyumama izin vermiyor bu seferde uyuduklarında ben uymuyorum bende bir tuhafım
Canimsin insallah .bu sabah yine sallandik diken ustundeyim rabbime emanetiz artik
Mmm o zaman biraz yag oranim azalsin ben de baslayayimİp atlama ile küçülüyor tecrübe ile sabit ben bekarken 90-95 takardım şimdi 80-85 takıyorum
Gcmis olsun ,neredesjnizCanimsin insallah .bu sabah yine sallandik diken ustundeyim rabbime emanetiz artik
Mmm o zaman biraz yag oranim azalsin ben de baslayayim
Malum yag fazla oluna ip atayjns diz agrisi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?