Allahın verdiğini bozma canım. bana da çok söyleyen oldu ama hayır dedim hep. kilo verince küçülüyor. uygun çamaşır almam gerekli o kadar. ben de her markayı kullanamıyorum. bir firmanın iki modeli oluyor şu anda. ama napim. sağlıklı ya önemli olan o çok şükür. zayıflayacağız başka yolu yok.Iyi aksamlar arkadaslar
Meme kucultme ameliyati olanlar veya yakını tanıdığı olan var mi devlette
Cok agirlik yapiyor sanki 90 veya 95 beden tam bilemiyorum
Sutyen takinca sirtim boynum agriyor sanki
Duzgun takamiyorum artik sutyeni ortalayip oyle takiyorum cok rahatsiz oluyorum ya ,
Gorsel bulursam atayim durun :)
Zayiflarim ama kuculecegini sanmiyorum buyudu bir kere,ici bosali daha kotu3 olmasindan cekinmiyor degilim guzellik icin degil saglik icin gercekten agritiyor gibi.dedigim gibi sutyeni ortadan takinca sikinti yok da o da zor oluyor dur bakalim hayırlısıAllahın verdiğini bozma canım. bana da çok söyleyen oldu ama hayır dedim hep. kilo verince küçülüyor. uygun çamaşır almam gerekli o kadar. ben de her markayı kullanamıyorum. bir firmanın iki modeli oluyor şu anda. ama napim. sağlıklı ya önemli olan o çok şükür. zayıflayacağız başka yolu yok.
Allah a emanet olun canımHava bunaltici 2 gundur hava kapali ve bunaltici sicak var burda sik sik deprem oluyor dikenustunde yasiyorum bu beni geriyor gecen izmir depreminde sokaktaydik zaten 3 gun uyuyamadim rabbimkimseye ysatmasin
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +70 | +65 | +120 | +80 | |||
| +225 | +375 | +225 | +135 | |||
@emxeren | +90 | +180 | - | +90 | |||
A Abceli52 | +60 | +210 | +340 | +440 | |||
| +20 | +40 | + | +15 | |||
B Bugunneselibirgun | - | +180 | +240 | +30 | |||
| - | - | - | - | |||
| +60 | +120 | +60 | - | |||
| +378 | +600 | +120 | - | |||
E Eftalios | +180 | +225 | +180 | +190 | |||
| - | - | - | - | |||
R reklam | - | - | - | - | |||
| +95 | + | +190 | - | |||
B baharns | - | - | - | - | |||
@Babsy baby | +60 | + | + | +66 | |||
E Etabiti | + | + | - | + | |||
| + | + | - | + | |||
İyiyim saol canım sen nasılsıngünaydın arkadaşlar nasılsınız ?
iyiyim canım ben de çalışıyoruz işler güçler ama yapan yokİyiyim saol canım sen nasılsın
Tebrikler Darısı bana inşallah bende görürüm benim kollarda sarkma olmaya başladı bilmiyorum ne yapicamevet sabah tartıldım ve 91,9 gördüm şükür bu gidişle 80li rakamları da görücem inşallah ama spor da eklemem lazım ki sarkma olmasın oda şuan yok
Dambıl al çalıştır yada su şişeleriyle benim ilk kilo verdiğim de çok spor yapıyordum hem koşu hem bölgesel o zaman sarkma olmamıştıTebrikler Darısı bana inşallah bende görürüm benim kollarda sarkma olmaya başladı bilmiyorum ne yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?