- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +70 | +65 | +120 | ||||
| +225 | +375 | +225 | ||||
@emxeren | +90 | +180 | - | ||||
A Abceli52 | +60 | +210 | +340 | ||||
| +20 | +40 | + | ||||
B Bugunneselibirgun | - | +180 | +240 | ||||
| - | - | - | ||||
| +60 | +120 | +60 | ||||
@Baby Cat | +378 | +600 | +120 | ||||
E Eftalios | +180 | +225 | +180 | ||||
| - | - | - | ||||
R reklam | - | - | - | ||||
| +95 | + | +190 | ||||
B baharns | - | - | - | ||||
@Babsy baby | +60 | + | + | ||||
E Etabiti | + | + | - | ||||
| + | + | - | ||||
Gider canım su iç bol bolGünaydın malesef bende + 300 um anlamıyorum hiç kaçamak vs yapmadığım halde nasıl + çıkıyorum uzuluyorum o kadar çaba gösterip + oldummu inssallah cumaya gider o + lar
4 lt buluyorGider canım su iç bol bol
Muhtemelen bende kide ödem neyse illaki gidecek odemler - leri göreceğizbenim bile şu an hala ellerim bacaklarım gergin şişlikten o yüzden + çıktım hem de +500 yarım kilooooo
Ödemdir canım su bile ödem yapar yudum yudum içicekmişiz suyuda4 lt buluyoriftardan sahura belkide odemdir bilmiyorum inşallah gider
inşallahMuhtemelen bende kide ödem neyse illaki gidecek odemler - leri göreceğiz
Doğrudur biraz daha dikatli icicem artık gerçekten şişkinlik yaptığını hissediyorumÖdemdir canım su bile ödem yapar yudum yudum içicekmişiz suyuda
Benimde sinirlerim bozuk kendimi dikise verdim dikus makinasini uzun zamandir kullanmiyordum salopet diktim etek diktim cok iyi geliyor maske dikiyorum kaliplarim var cesit cesit suslu süslü iyi geldibenim moralim bozuk olunca hep yemek isterim bu aralar örgüye verdim kendimi terapi misali
Hava bunaltici 2 gundur hava kapali ve bunaltici sicak var burda sik sik deprem oluyor dikenustunde yasiyorum bu beni geriyor gecen izmir depreminde sokaktaydik zaten 3 gun uyuyamadim rabbimkimseye ysatmasineve gidip yatmak istiyorum yaaaa şu hava da insan çalışmak istemiyor
izmir de mi yaşıyorsunHava bunaltici 2 gundur hava kapali ve bunaltici sicak var burda sik sik deprem oluyor dikenustunde yasiyorum bu beni geriyor gecen izmir depreminde sokaktaydik zaten 3 gun uyuyamadim rabbimkimseye ysatmasin
Tamamdır tesekkurler canımpazartesi sadece takım içi tartı istediğiniz saatte tartılabilirsiniz
Amin canım burda da aynı şekilde kapalı Yağmur durmadı dışarıya malzeme almaya çıkmam lazım çocukla endişeleniyorum hasta olur diyeHava bunaltici 2 gundur hava kapali ve bunaltici sicak var burda sik sik deprem oluyor dikenustunde yasiyorum bu beni geriyor gecen izmir depreminde sokaktaydik zaten 3 gun uyuyamadim rabbimkimseye ysatmasin
Egede izmire cok yakin bir ilde yasiyorum is geregi ilcesindeizmir de mi yaşıyorsun
Benimde sinirlerim bozuk kendimi dikise verdim dikus makinasini uzun zamandir kullanmiyordum salopet diktim etek diktim cok iyi geliyor maske dikiyorum kaliplarim var cesit cesit suslu süslü iyi geldi
Severim İzmir'iEgede izmire cok yakin bir ilde yasiyorum is geregi ilcesinde
Bende severim çünkü izmirliyimSeverim İzmir'i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?