Hedefim sabit kalsa keşke eksi imkanı yok14 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ HATIRLATAYIM
moni 103 >> hedef 102 >>
N nezesali 56,3 >> hedef 55,5>>
Gulhan1 57,5 >> hedef 57,3>>
Nergis 35 62,5 >> hedef 62 >>
sara_28 78,0 >> hedef77 >>
@gezegenfeza74,9>> hedef 74,0>>
Antepia27 120,3>> hedef ?>>
Lonely single girl 74,1>> hedef 71>>
@reklam67,6>> hedef ?>>
@Canevim71,2>> hedef ?>>
Mthn83 80,7>>hedef 79,9 >>
Efillim 76,5>> hedef 75,5 >>
@nisandeniz 98,3>> hedef 97 >>
@Ecrinya 87,7>>hedef 87 >>
@Gizemm059,2>> hedef 58>>
N nairobi 88 >> hedef 86,5 >>
Canım telefon û her daim yanımda taşıyamıyorum. O yüzden bu aranışım
Aradaki saat dilimine gelince. Gruba motivasyon olursun grup seni motive eder dene biraz istersen
Akşamları daha hafif bitir canım. Gazoz dediğin şekerli su gerçekleri sende biliyorsun.
Maşallah maşallah
Arkandayım rakiOf aksamlari olan istah beni mahvedecek. Gunduz saatlerce ac kalsam aramiyorum. Ama aksam icimden canavar cikiyordaha dikkatli olacagim. Deniycem
olsun canım motive olabileceksen sen vakit bulduğunda yazarsın , esneklik gösteririz bu konuda
yeter ki kioo verebil yaz geliyor zaten
Evet canım 2 büyük bardak ılık limon lu su içtimsabah erken saatlerde aç karnına yapılan yürüyüş güzel yağ yakıyor.
uyanınca mutlaka büyük bir bardak su iç
Canım kıyamam allah rahatlık versin.Tesekkurler esneklik icin. Az once kiz uyandirdi kabus gormus au ansaat 4:52 sabah. Bu kadar cevap verip geri uyuyacam malesef. Ama yine de de yazmak istedimBi saat daha uyuma hakkim var uyuyabilirsem
bugun daha guzel bir menuyle gelicem insallah.
Sabah kahvaltısında aldığın protein bile akşam acıkmalarını engellermiş. Diyetisyen öyle demişti. Bence gündüz aç kalma. Protein ağırlıklı beslen. Akşam sebze yemeği, yoğurt, ekmek iyi oluyor.Of aksamlari olan istah beni mahvedecek. Gunduz saatlerce ac kalsam aramiyorum. Ama aksam icimden canavar cikiyordaha dikkatli olacagim. Deniycem
O vakit ben doğru yapiyormuşum..gerçi geçen hafta sonu çozuttum o başka..iyi gidiyordum nazarmi deydi neSabah kahvaltısında aldığın protein bile akşam acıkmalarını engellermiş. Diyetisyen öyle demişti. Bence gündüz aç kalma. Protein ağırlıklı beslen. Akşam sebze yemeği, yoğurt, ekmek iyi oluyor.
Bu arada sende aramiza hoşgeldin..hangi ülkedesin merak ettim...bende almanyadayim..burdada sanirim 2 saat gerideyiz..şu an saat 12 burdaOf aksamlari olan istah beni mahvedecek. Gunduz saatlerce ac kalsam aramiyorum. Ama aksam icimden canavar cikiyordaha dikkatli olacagim. Deniycem
Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Meşhur Kaçak sonunda fırsat bulup geldiiiiii
Uzun zamandır kkda uzak kalmıştımhastalık tadilat derken birde eve katkı olsun diye iş yapmaya başladım
Tabi işi bulana kadar psikolojik olarak pek iyi değildim malum kilo veremem üzerine ağrılar falan anlayacaginiz epten aykırı gittim
Ama şükür toparlanmaya başladım ♡ banyo tadilatının peşinden mutfak tadilatim da bitti sonra da bu iş ( penye temizleme ) baya terapi gibi geldi en azından kaçamak yapmayı aklıma getirmiyorum
Büyük kızım da şükür sonunda gaza geldi ve yarından itibaren ana kız spor salonuna başlıyoruzpofuduk olarak başladık artık inşallah yaza doğru baya fark yaratmış oluruz ♡
Ayy nasıl aklında kalmış maşallah benim kafa bi milyon. Nice yaşların olsun sağlıkla evlatlarınlaBen 44 yaşina 1 ay önce girdim..haticenin oğluyla doğum günüm ayniydi galiba öyle hatirliyorum...oda oğlak burcuydu ordan aklimda kalmiş
Sağol canim ..cümleten inşallahAyy nasıl aklında kalmış maşallah benim kafa bi milyon. Nice yaşların olsun sağlıkla evlatlarınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?