Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya sanirim ben grup kurallarindan birisini pek yapamiycam sanirim turkiyeyle aramizda 8 saat fark var ve ben gunduz calisiyorum haliyle ancak aksamlari girebilecegim. (Simdi kisa sureligine bakayim dedim oyle yaziyorum). Kimseyle muhabbet edemiycem gibi hafta sonu ancak gibi

adim sayar (sanirim boyle denmisti) yerine telefonlarda uygulamalar oluyor. Ben gecen yil baya kullanmistim. Masraf etmeye degmez bence.

Menum (pazartesi)
Kahvalti:
2 minik domates
Bikac kucuk parca avokado
Peynir
Iki catal sucuklu yumurta ve bi dilim ekmek
Sekerli cay

Ogle yemegi
2 icli kofte
Ara: 10 aci cips (oglan yerken dayanamadim)

aksam :
3 icli kofte (kalanlari bitirme operasyonu:)
Uludag gazoz
Yagsiz tuzsuz salata

Canım telefon û her daim yanımda taşıyamıyorum. O yüzden bu aranışım
Aradaki saat dilimine gelince. Gruba motivasyon olursun grup seni motive eder dene biraz istersen
Akşamları daha hafif bitir canım. Gazoz dediğin şekerli su gerçekleri sende biliyorsun.
Evet pirinç pilavı yemesem iyidi ama ev halkına yapmıştım zaten 2 kaşık cık yedim kızzzz neyse hadi kalk dedim kendimi soguk filan deme haydi yürüyüşe ben kaçar
Maşallah maşallah

Günaydın arkadaşlar musmutlu günler ben yürüyüşe gidiyorum haydi sizlerle de kaldırın totoları nızı bakem haydi işe gidenler bebişi olanlar hasta olanlar hariç haydinin kızlar
Hem işe gidiyorum hem bebişim var hem de hastayım Ahh yürüyüş yapmayı çok istiyorum. İnsan dışarıda temiz hava almayı bile özlüyor

Hem işe gidiyorum hem bebişim var hem de hastayım Ahh yürüyüş yapmayı çok istiyorum. İnsan dışarıda temiz hava almayı bile özlüyor
Allah yardımcın olsun tatlım zaten sen hareketin fazlasını yapıyorsun Allah saglık versin o da olur ikerde

Kızlar if yi kim yapıyordu. Şöyle bi programı var onu buldum sizin için yeşil alanlar yemek saati. Diğer alanlarda şekersiz çay kahve bitki çayı sade soda su serbest

Eklentiler

• Screenshot_20200125-221417.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…