- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
Evet pirinç pilavı yemesem iyidi ama ev halkına yapmıştım zaten 2 kaşık cık yedim kızzzz neyse hadi kalk dedim kendimi soguk filan deme haydi yürüyüşe ben kaçartavsiyem
Canım telefon û her daim yanımda taşıyamıyorum. O yüzden bu aranışımya sanirim ben grup kurallarindan birisini pek yapamiycam sanirimturkiyeyle aramizda 8 saat fark var ve ben gunduz calisiyorum haliyle ancak aksamlari girebilecegim. (Simdi kisa sureligine bakayim dedim oyle yaziyorum). Kimseyle muhabbet edemiycem gibi hafta sonu ancak gibi
adim sayar (sanirim boyle denmisti) yerine telefonlarda uygulamalar oluyor. Ben gecen yil baya kullanmistim. Masraf etmeye degmez bence.
Akşamları daha hafif bitir canım. Gazoz dediğin şekerli su gerçekleri sende biliyorsun.Menum (pazartesi)
Kahvalti:
2 minik domates
Bikac kucuk parca avokado
Peynir
Iki catal sucuklu yumurta ve bi dilim ekmek
Sekerli cay
Ogle yemegi
2 icli kofte
Ara: 10 aci cips (oglan yerken dayanamadim)
aksam :
3 icli kofte (kalanlari bitirme operasyonu:)
Uludag gazoz
Yagsiz tuzsuz salata
Maşallah maşallahEvet pirinç pilavı yemesem iyidi ama ev halkına yapmıştım zaten 2 kaşık cık yedim kızzzz neyse hadi kalk dedim kendimi soguk filan deme haydi yürüyüşe ben kaçar
Maşallah, bu enerji nerden geliyorGünaydın arkadaşlar musmutlu günler ben yürüyüşe gidiyorum haydi sizlerle de kaldırın totoları nızı bakem haydi işe gidenler bebişi olanlar hasta olanlar hariç haydinin kızlar
Hem işe gidiyorum hem bebişim var hem de hastayımGünaydın arkadaşlar musmutlu günler ben yürüyüşe gidiyorum haydi sizlerle de kaldırın totoları nızı bakem haydi işe gidenler bebişi olanlar hasta olanlar hariç haydinin kızlar
Ne yapayım canım ya oturduk ça şişiyorum gündüz fırsatım olmuyor torun bakıyorum eşim hep evde sabah onlar uyurken rahat rahat yürüyorumMaşallah, bu enerji nerden geliyor
Allah yardımcın olsun tatlım zaten sen hareketin fazlasını yapıyorsun Allah saglık versin o da olur ikerdeHem işe gidiyorum hem bebişim var hem de hastayımAhh yürüyüş yapmayı çok istiyorum. İnsan dışarıda temiz hava almayı bile özlüyor
Torun mu?Ne yapayım canım ya oturduk ça şişiyorum gündüz fırsatım olmuyor torun bakıyorum eşim hep evde sabah onlar uyurken rahat rahat yürüyorum
Yok canım. 7 saat ayakta ders anlatıyorum ama yorgunluktan başka bir şey değil. Günde 20 dakika yürüsem ne güzel olurAllah yardımcın olsun tatlım zaten sen hareketin fazlasını yapıyorsun Allah saglık versin o da olur ikerde
Evet canım sanırım bu gurubun ablası benim ama küçük anne olduğum için küçük de annane babaanne oldumTorun mu?
Yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?