Oy maşallah. Yaş kaç sorması ayıp olmazsaEvet canım sanırım bu gurubun ablası benim ama küçük anne olduğum için küçük de annane babaanne oldum
Okul mesafesi cok uzak degilse yürüyerek gitme imkanın olabilirimiYok canım. 7 saat ayakta ders anlatıyorum ama yorgunluktan başka bir şey değil. Günde 20 dakika yürüsem ne güzel olur
Kalk ve yürü diyorsun gidip kapı sileyim bari bu soğukta. Isınamıyorum bi türlüOkul mesafesi cok uzak degilse yürüyerek gitme imkanın olabilirimi
canımcım liste konusu, takımda ki paylaşım ve gidişatına en önemlisi de kilo verişine bağlı bir durum.Bu hafta listeye girecek miyimmoni kaptanım
çok geçmiş olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Çay
Öğle
Bir kase tavuk suyu çorbası
Mercimek köftesi
Akşam
Bir kase tavuk suyu çorbası
İki lahmacun
Ayran
Salata
Su 3 litre spor yok çok hastayım
moni
kaptan yürümekten bayıldıAz iş yapayım pc den menü kontrolüyapcam. Kaptanım nerelerdesin
ayy bide soruyoomoni Ayşem kabul edersen burada motive olmak istiyorum ♡ hem eskilerden de burada özlenenler var ♡♡♡♡ hep birlikte kilolarimizi gönderelim artık
olsun canım motive olabileceksen sen vakit bulduğunda yazarsın , esneklik gösteririz bu konudaya sanirim ben grup kurallarindan birisini pek yapamiycam sanirimturkiyeyle aramizda 8 saat fark var ve ben gunduz calisiyorum haliyle ancak aksamlari girebilecegim. (Simdi kisa sureligine bakayim dedim oyle yaziyorum). Kimseyle muhabbet edemiycem gibi hafta sonu ancak gibi
adim sayar (sanirim boyle denmisti) yerine telefonlarda uygulamalar oluyor. Ben gecen yil baya kullanmistim. Masraf etmeye degmez bence.
sabah erken saatlerde aç karnına yapılan yürüyüş güzel yağ yakıyor.Ne yapayım canım ya oturduk ça şişiyorum gündüz fırsatım olmuyor torun bakıyorum eşim hep evde sabah onlar uyurken rahat rahat yürüyorum
Başka ilçede çalışıyorum, hep arabadayımOkul mesafesi cok uzak degilse yürüyerek gitme imkanın olabilirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?