Bence gerek yok...Kızlar akıllı bileklik düşünüyorum. Sizce müsriflik mi?
Geçmiş olsun canım
Adım sayar ?Bence gerek yok...
Grip miTeşekkür ederim canım
Yeşil muz olduğu için kabızlık sorunu yaratmıyor, daha öncelerde diyete ilk bununla başlayıp ödem atıyordum. Bugün uyamadım o ayrıo kadar muz bir günde yenir mi bu nasıl detoks, kabız olursun Allah korusun.
Kaç gün yapmak gerekYeşil muz olduğu için kabızlık sorunu yaratmıyor, daha öncelerde diyete ilk bununla başlayıp ödem atıyordum. Bugün uyamadım o ayrı
Ben 1 gün yaparım, devamı gelirse o zaman sakıncalı olacaktır. Şeyda coşkun un listeleri olurdu eskiden, onlardan kalma bilgimle yapayım dedimKaç gün yapmak gerek
Bugün yeşil çay limon soda karışımı içtim 1lt.Ben 1 gün yaparım, devamı gelirse o zaman sakıncalı olacaktır. Şeyda coşkun un listeleri olurdu eskiden, onlardan kalma bilgimle yapayım dedim
Ben hiçbirini kullanmiyorum canim ....ihtiyaç duymuyorum ..Adım sayar ?
Ama kaptan soruyor kaç adım gezdin diye. Özgür gezen tavuk olmak istiyorumBen hiçbirini kullanmiyorum canim ....ihtiyaç duymuyorum ..
Hmm sen adim hesabi yapiyorsan al istersen...ben Leslie egsersiz stepper yaptiğim için ihtiyac duymuyorumAma kaptan soruyor kaç adım gezdin diye. Özgür gezen tavuk olmak istiyorum
Ona vaktim kalmıyorHmm sen adim hesabi yapiyorsan al istersen...ben Leslie egsersiz stepper yaptiğim için ihtiyac duymuyorum
Çayı içiyorsun, ama ben değişik yaptım yazarım birazdan tarifi ,kuzucum uyusun daOna vaktim kalmıyor
Leynnnİyi geceler kızlar şu an kıvranıyorum canım acayip tost çekiyor bana bir ley deyin dayanamiommm
Su içiyorum bol bol. Gece 3 e kadar falan ayakta olucam muhtemelen napicam inşallah geçer
Gözüm üstündeÇayı içiyorsun, ama ben değişik yaptım yazarım birazdan tarifi ,kuzucum uyusun da
3 fındık 1 dilim elma yedim üzerine baya bi su içtim açlığım gitti galiba dayanırsam yarına acayip inerimAz iş yapayım pc den menü kontrolüyapcam. Kaptanım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?