Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cumaya eksi göremiyeceğim ..durum onu gösteriyor ama en azindan artidan kurtulmak için elimden geleni yapacağim

Günaydın kızlar. Az önce bir uyandım.göbeğim o kadar inmiş ki herhalde 72 lere falan düşmüşümdür diye düşündüm. Tabii Ellerim falan şiş hala ödemimi atacağım bugün moninin yaptığı ödem atıcıyla İnşallah bir baktım 76 çıktım artı 2 kilo Tabii bu ödem ve de dün akşam yedirdikleri hamsi tuzluydu. Onun ödemi. O nedenle sıkıntı yapmıyorum artık kilo benim için sıkıntı değil sonuçta kalktığımda aynada o zayıf halimi gördükçe her geçen gün bu bana yetiyor. :)

Hangi ödem atıcı

Merhabalar herkese,
Araniza yeni katiliyorum ve ilk defa bir takimda oluyorum. Muzmin kilo verme adayiyim bu defa insallah olacak sizlerle.
Baslangic: 60.85
Hedef: 52 (simdilik)
boy minnacik olunca 52 de cok

Merhabalar herkese,
Araniza yeni katiliyorum ve ilk defa bir takimda oluyorum. Muzmin kilo verme adayiyim bu defa insallah olacak sizlerle.
Hoşgeldin canım. Asıl hedefini yazman gerekir canım

Merhabalar herkese,
Hoşgeldin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın burda., bu arada boy kaç ki?

Merhabalar herkese,
Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…