- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke benim olsaydı, hayali bile güzelPerihanın kilosu o yanlış yazılmış![]()
Sende olursun inşallahKeşke benim olsaydı, hayali bile güzel
InşallahSende olursun inşallah
Allah söyletti59 a nasıl düştüm acaba, daha yataktan kalkmadım![]()
Hangi ödem atıcıGünaydın kızlar. Az önce bir uyandım.göbeğim o kadar inmiş ki herhalde 72 lere falan düşmüşümdür diye düşündüm. Tabii Ellerim falan şiş hala ödemimi atacağım bugün moninin yaptığı ödem atıcıyla İnşallah bir baktım 76 çıktım artı 2 kiloTabii bu ödem ve de dün akşam yedirdikleri hamsi tuzluydu. Onun ödemi. O nedenle sıkıntı yapmıyorum artık kilo benim için sıkıntı değil sonuçta kalktığımda aynada o zayıf halimi gördükçe her geçen gün bu bana yetiyor. :)
Hoşgeldin canım. Asıl hedefini yazman gerekir canımMerhabalar herkese,
Araniza yeni katiliyorum ve ilk defa bir takimda oluyorum. Muzmin kilo verme adayiyimbu defa insallah olacak sizlerle.
Baslangic: 60.85
Hedef: 52 (simdilik)
boy minnacik olunca 52 de cok![]()
Hoşgeldin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın burda., bu arada boy kaç ki?Merhabalar herkese,
Araniza yeni katiliyorum ve ilk defa bir takimda oluyorum. Muzmin kilo verme adayiyimbu defa insallah olacak sizlerle.
Limın zencefil tarçın . ama tarçınım yok bakalım bir şeyler yapıcamHangi ödem atıcı
Hoşgeldin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın burda., bu arada boy kaç ki?
[/QUOTE
1.52![]()
Hoşgeldin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın burda., bu arada boy kaç ki?
Hoşgeldiniz canım bol eksilerSanirim kilo vermeden degil de surda cevap yazmayi ogrenmeden baslasam ise iyi olacak![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese,
Ne yapıyoruz bunlarıLimın zencefil tarçın . ama tarçınım yok bakalım bir şeyler yapıcam