Bende yarın denemeyi düşünüyorumsaracım, çay kahve soda hazır ayran vb. içecekler ödem yaptığı için detoks döneminde yasakladı diyetisyenim. 2 haftadır tüketmiyorum. sadece yeşil çay, bitki çayları ve su içiyorum.
hergün de 1 litre suya taze limon dilimleri, 1 çubuk tarçın ve taze zencefille sabahları hazırladığım suyu tüm gün içiyorum ödem için.
Maalesef ben gündüzleri içermiyorum . mesela 1 lt içsem göbeğim 6 aylık gibi şişiyor hatta geçen hün foto bile attım hamileden beterdim ☺☺ o nedenle akşamları evde içiyorum iişse de uzanıyorum rahatlıuorum birazCanım gündüzleri bol, akşamları az su içmek sağlık için daha faydalıymış
saracım, çay kahve soda hazır ayran vb. içecekler ödem yaptığı için detoks döneminde yasakladı diyetisyenim. 2 haftadır tüketmiyorum. sadece yeşil çay, bitki çayları ve su içiyorum.
hergün de 1 litre suya taze limon dilimleri, 1 çubuk tarçın ve taze zencefille sabahları hazırladığım suyu tüm gün içiyorum ödem için.
hani menüler
Çabucak topla git yatSpordan sayılırmı bilmiyorum ama iki gündür evde dip köşe temizlik yaptım halıları kaldırdım çekyatları çektim iki sepet ütü yaptım cam kapı sildim anlayacağınız pert olmuş durumdayım üstüne birde akşam misafirim vardı az önce gittiler şimdi gidip mutfağı toplayacam ama çok uykum var
Canim sende candida bağirsak mantari olabilir...oda şişkinlik yapiyormuş...Maalesef ben gündüzleri içermiyorum . mesela 1 lt içsem göbeğim 6 aylık gibi şişiyor hatta geçen hün foto bile attım hamileden beterdim ☺☺ o nedenle akşamları evde içiyorum iişse de uzanıyorum rahatlıuorum biraz
Ultrasonla falan baktırdım bir şey yok temiz dedi, alanında uzman bir doktor kolonoskopiye gerek görmedi, temiz dedi yiyebiliyorsan her gün 1 bamya ye kayısı 2 lt su yürüyüş zamanla düzelir dedi ,benim şişkinliğim yapısal annem de öyle su içse şişerCanim sende candida bağirsak mantari olabilir...oda şişkinlik yapiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?