• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay mesajımı tekrar okuyunca çok guldum yaa. Bu tlfonun klavyesine bir turlu Alışamadım. Yazdığım kelimeleri kafasına gore düzeltiyor. Bu özellik nasıl değiştiriliyor bulamadım da. :KK66: M Merve M Merve seni de tebrik ediyorum, abuk sabuk yazıyı anlayıp yorum yapabilmiştir :KK66:
:D farklı yazdıgını fark etmedim bile:D Bende saçma sapan yazdığımdan bilinç altım direk algılamış heralde :D

Sabah
Peynirli omlet
domates
peynir
1 tam bugdy ekmegi
ogle
yarim kek
1 sigra boregi
aksam
1 sutlu turk kahvesi
1 avuc cevi
Nerde bizim liste hanı nerede kek borek akşam yememissin ama öğlen karbonhidrat olmuş 2000adim ceza
bende 150 boy kiloymuş bütün dert meğersem çoğu kıyafetin içinde daha özgüvenli oldum hedefe hızla gidiyorum sanırım kalori konusunda birbirimizi takip etmemiz gerek :KK70:
O gebe kız birbirimizi takip etmeyin :D
Bizimki aile apartmanı olduğu için gelenimiz gidenimiz hep olur :) bide düğün, kardeşimin gelmesi, kuzenin askere gidecek olması bayağı ekstra oldu :)

Dünkü seçim sonuçlarından snra pekbişe hazırlayasım gelmedi , torku bisküvide glikoz şurubu yok bide çok yemedim 200 kalori falan yapıyor öle geçiştirebildim anca :/
Maaile yanı şimdi oldu
Akşam kuzenler gelmeden 1 dilim uno lıght ekmeğe peynir sürüp yanında 5 zeytinle yedim. Kuzenler gelincede 2 kaşık kısır, 2 çatal pasta, 2 tane de tuzlu kurabiye yedim. Sonra kuzenlerle 45 dakika yürüdük ben teşvik ettim :)
Hani yemeyecektin neyse ucundan yemissin 1000adimda sana ceza
Iyi gecelerrrr
Menum
Sabah
bi kase sutlu cornflakes
Yesilcay
Ogle
1 kase kisir
1 kase corba
Ara
1 buyuk armut
Aksam
Corba
Patatesli fasulye yemegi ve cok az pirnc pilavi(yemege misafrlkteydk)
Salata
Havuclu kabakli meze
2 3 catal kizartma
Ara
Yarm tatli kasigi kaymakli revani:110::110::110:
1.5 lt yi gecen su
Spor yok malasef
Elifim 3000adim sana ceza
Resmen üç gündür uyuyamıyorum hep gece bu saatlerde ancak uykum geliyor yarın okul var gündüz enerjim yok gece de uyuyamıyorum ne yapıcam ben ya :KK43: yeşil çayın böyle bir yan etkisi var mı acaba üç gündür tek fark o
Evet yüksek kafein içerir
Günaydın kızlar.. Hava çok soğuk :KK43:(
Burda güzel canım çıktık oglumla dışarı 6000adim yuruduk 10000 olur akşama kadar
Günaydın
Pazardan beri gelemedim.
Nasılsınız?
Biraz hatırlayım da 2 günlük geçmiş menümü yazayım=)

pazartesi
kahvaltı yok

öğle
1 activia 1 elma

akşam
1 tabak mantı o_O (cezama razıyım)
1 kase yoğurt

Spor 1 saat yürüyüş
su 2 litre kadar
Nerelerdesin sen mantının cezası 4000adim
Günaydın kizlaaar.. Sabah kahvaltım
15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir

Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştır :KK66: doğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki
yoğurt daha iyi olurdu yumurta baya tok tutar evet ama kötü birşey yememissin en azından

4000 adım kaç dk yuruyus yapar cezamı yapayım aksam

Bir limonu bardağa sıktım içine de 3 havuç dilimledim. Bir de yeşil çay yaptım ;) kuzucuk uyanana kadar azıcık keyif yapayım ;) pofff daha çorba yapıcam, akşam yemeği...

Nerde bizim liste hanı nerede kek borek akşam yememissin ama öğlen karbonhidrat olmuş 2000adim ceza

O gebe kız birbirimizi takip etmeyin :KK70:

Maaile yanı şimdi oldu

Hani yemeyecektin neyse ucundan yemissin 1000adimda sana ceza

Elifim 3000adim sana ceza

Evet yüksek kafein içerir

Burda güzel canım çıktık oglumla dışarı 6000adim yuruduk 10000 olur akşama kadar

Nerelerdesin sen mantının cezası 4000adim
yoğurt daha iyi olurdu yumurta baya tok tutar evet ama kötü birşey yememissin en azından
Ohoooo yuruyusuk7 yaptim bile kaptanim :)) hava guzel diye ciktik disari yuruduk arkadaslarla bayaha yurudum 1 km yi gecmstr

bende 150 boy kiloymuş bütün dert meğersem çoğu kıyafetin içinde daha özgüvenli oldum hedefe hızla gidiyorum sanırım kalori konusunda birbirimizi takip etmemiz gerek :KK70:
Aman dur kız, sen beni takip etme.doğumdan sonra ben seni takip edeyim ama.en düşük 56 kg olduğum halimi hatırlıyorum

Bizim burda bi sıcak bi soğuk dengem şaştı benim böyle olunca da hemen kırgınlaşıyorum

Katılımda çok düşüş var kızlar herkes ustune dusen görevi yapsın lütfen iki msjla olmaz bu iş kurallar diye dayatmak istemiyorum ama bu şekilde yürümez bu iş ikinci Sadi kart diskalifiye sebebi unutmayın

Selamlarr!! Sabahtandır dışarıdayım daha yeni eve geldim.Tabii geldiğim gibi de nefesi yanınızda aldım

Ben uyumaya gidiyorum hiçbirşeyi gözüm görmüyo uykusuzluktan mesajı telafi ederim :(

Katılımda çok düşüş var kızlar herkes ustune dusen görevi yapsın lütfen iki msjla olmaz bu iş kurallar diye dayatmak istemiyorum ama bu şekilde yürümez bu iş ikinci Sadi kart diskalifiye sebebi unutmayın
Ben he burdayom kaptan :KK25:

Selamlarr!! Sabahtandır dışarıdayım daha yeni eve geldim.Tabii geldiğim gibi de nefesi yanınızda aldım
Hg canım nerelerdesin
Ben uyumaya gidiyorum hiçbirşeyi gözüm görmüyo uykusuzluktan mesajı telafi ederim :KK43:
İyi geceler
E ben nasil yurucem okdr :)
kız senin ceza 2000di 1.5km anca işte
Bugün 8170adim attım (3000 koşu bandı gerisi dışarda)

Menu
Sabah
1yumurta
2kk peynir
1kase yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
200g tavuk
1kase yoğurt
Sütlü kahve
Su:3lt