Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

farklı yazdıgını fark etmedim bile Bende saçma sapan yazdığımdan bilinç altım direk algılamış heralde

Sabah
Peynirli omlet
domates
peynir
1 tam bugdy ekmegi
ogle
yarim kek
1 sigra boregi
aksam
1 sutlu turk kahvesi
1 avuc cevi
Nerde bizim liste hanı nerede kek borek akşam yememissin ama öğlen karbonhidrat olmuş 2000adim ceza
bende 150 boy kiloymuş bütün dert meğersem çoğu kıyafetin içinde daha özgüvenli oldum hedefe hızla gidiyorum sanırım kalori konusunda birbirimizi takip etmemiz gerek
O gebe kız birbirimizi takip etmeyin
Maaile yanı şimdi oldu
Hani yemeyecektin neyse ucundan yemissin 1000adimda sana ceza
Elifim 3000adim sana ceza
Evet yüksek kafein içerir
Günaydın kızlar.. Hava çok soğuk (
Burda güzel canım çıktık oglumla dışarı 6000adim yuruduk 10000 olur akşama kadar
Günaydın
Pazardan beri gelemedim.
Nasılsınız?
Biraz hatırlayım da 2 günlük geçmiş menümü yazayım=)

pazartesi
kahvaltı yok

öğle
1 activia 1 elma

akşam
1 tabak mantı (cezama razıyım)
1 kase yoğurt

Spor 1 saat yürüyüş
su 2 litre kadar
Nerelerdesin sen mantının cezası 4000adim
yoğurt daha iyi olurdu yumurta baya tok tutar evet ama kötü birşey yememissin en azından

Günaydın fistiklar ancak gelebildim banka işlerim vardı

4000 adım kaç dk yuruyus yapar cezamı yapayım aksam

Bir limonu bardağa sıktım içine de 3 havuç dilimledim. Bir de yeşil çay yaptım kuzucuk uyanana kadar azıcık keyif yapayım pofff daha çorba yapıcam, akşam yemeği...

Ohoooo yuruyusuk7 yaptim bile kaptanim :)) hava guzel diye ciktik disari yuruduk arkadaslarla bayaha yurudum 1 km yi gecmstr

bende 150 boy kiloymuş bütün dert meğersem çoğu kıyafetin içinde daha özgüvenli oldum hedefe hızla gidiyorum sanırım kalori konusunda birbirimizi takip etmemiz gerek
Aman dur kız, sen beni takip etme.doğumdan sonra ben seni takip edeyim ama.en düşük 56 kg olduğum halimi hatırlıyorum

Bizim burda bi sıcak bi soğuk dengem şaştı benim böyle olunca da hemen kırgınlaşıyorum

Katılımda çok düşüş var kızlar herkes ustune dusen görevi yapsın lütfen iki msjla olmaz bu iş kurallar diye dayatmak istemiyorum ama bu şekilde yürümez bu iş ikinci Sadi kart diskalifiye sebebi unutmayın

Selamlarr!! Sabahtandır dışarıdayım daha yeni eve geldim.Tabii geldiğim gibi de nefesi yanınızda aldım

Ben uyumaya gidiyorum hiçbirşeyi gözüm görmüyo uykusuzluktan mesajı telafi ederim

Ben he burdayom kaptan

Selamlarr!! Sabahtandır dışarıdayım daha yeni eve geldim.Tabii geldiğim gibi de nefesi yanınızda aldım
Hg canım nerelerdesin
Ben uyumaya gidiyorum hiçbirşeyi gözüm görmüyo uykusuzluktan mesajı telafi ederim
İyi geceler
E ben nasil yurucem okdr :)
kız senin ceza 2000di 1.5km anca işte
Bugün 8170adim attım (3000 koşu bandı gerisi dışarda)

Menu
Sabah
1yumurta
2kk peynir
1kase yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
200g tavuk
1kase yoğurt
Sütlü kahve
Su:3lt
Spor:8170adim(30+30+30dk yuruyus)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…