Ay mesajımı tekrar okuyunca çok guldum yaa. Bu tlfonun klavyesine bir turlu Alışamadım. Yazdığım kelimeleri kafasına gore düzeltiyor. Bu özellik nasıl değiştiriliyor bulamadım da.M Merve seni de tebrik ediyorum, abuk sabuk yazıyı anlayıp yorum yapabilmiştir
Kahve iconce acikmiyorum canim :)Canım akşam yemek yemeden nasıl durabiliyorsun? Ben zaten geç yatıyorum, acıkinca uyuyamiyorum yaa
Nerde bizim liste hanı nerede kek borek akşam yememissin ama öğlen karbonhidrat olmuş 2000adim cezaSabah
Peynirli omlet
domates
peynir
1 tam bugdy ekmegi
ogle
yarim kek
1 sigra boregi
aksam
1 sutlu turk kahvesi
1 avuc cevi
O gebe kız birbirimizi takip etmeyinbende 150 boy kiloymuş bütün dert meğersem çoğu kıyafetin içinde daha özgüvenli oldum hedefe hızla gidiyorum sanırım kalori konusunda birbirimizi takip etmemiz gerek
Maaile yanı şimdi olduBizimki aile apartmanı olduğu için gelenimiz gidenimiz hep olur :) bide düğün, kardeşimin gelmesi, kuzenin askere gidecek olması bayağı ekstra oldu :)
Dünkü seçim sonuçlarından snra pekbişe hazırlayasım gelmedi , torku bisküvide glikoz şurubu yok bide çok yemedim 200 kalori falan yapıyor öle geçiştirebildim anca :/
Hani yemeyecektin neyse ucundan yemissin 1000adimda sana cezaAkşam kuzenler gelmeden 1 dilim uno lıght ekmeğe peynir sürüp yanında 5 zeytinle yedim. Kuzenler gelincede 2 kaşık kısır, 2 çatal pasta, 2 tane de tuzlu kurabiye yedim. Sonra kuzenlerle 45 dakika yürüdük ben teşvik ettim :)
Elifim 3000adim sana cezaIyi gecelerrrr
Menum
Sabah
bi kase sutlu cornflakes
Yesilcay
Ogle
1 kase kisir
1 kase corba
Ara
1 buyuk armut
Aksam
Corba
Patatesli fasulye yemegi ve cok az pirnc pilavi(yemege misafrlkteydk)
Salata
Havuclu kabakli meze
2 3 catal kizartma
Ara
Yarm tatli kasigi kaymakli revani
1.5 lt yi gecen su
Spor yok malasef
Evet yüksek kafein içerirResmen üç gündür uyuyamıyorum hep gece bu saatlerde ancak uykum geliyor yarın okul var gündüz enerjim yok gece de uyuyamıyorum ne yapıcam ben yayeşil çayın böyle bir yan etkisi var mı acaba üç gündür tek fark o
Burda güzel canım çıktık oglumla dışarı 6000adim yuruduk 10000 olur akşama kadarGünaydın kızlar.. Hava çok soğuk(
Günaydın
Pazardan beri gelemedim.
Nasılsınız?
Biraz hatırlayım da 2 günlük geçmiş menümü yazayım=)
Nerelerdesin sen mantının cezası 4000adimpazartesi
kahvaltı yok
öğle
1 activia 1 elma
akşam
1 tabak mantı(cezama razıyım)
1 kase yoğurt
Spor 1 saat yürüyüş
su 2 litre kadar
yoğurt daha iyi olurdu yumurta baya tok tutar evet ama kötü birşey yememissin en azındanGünaydın kizlaaar.. Sabah kahvaltım
15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir
Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştırdoğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki
Ohoooo yuruyusuk7 yaptim bile kaptanim :)) hava guzel diye ciktik disari yuruduk arkadaslarla bayaha yurudum 1 km yi gecmstrNerde bizim liste hanı nerede kek borek akşam yememissin ama öğlen karbonhidrat olmuş 2000adim ceza
O gebe kız birbirimizi takip etmeyin
Maaile yanı şimdi oldu
Hani yemeyecektin neyse ucundan yemissin 1000adimda sana ceza
Elifim 3000adim sana ceza
Evet yüksek kafein içerir
Burda güzel canım çıktık oglumla dışarı 6000adim yuruduk 10000 olur akşama kadar
Nerelerdesin sen mantının cezası 4000adim
yoğurt daha iyi olurdu yumurta baya tok tutar evet ama kötü birşey yememissin en azından
Aman dur kız, sen beni takip etme.doğumdan sonra ben seni takip edeyim ama.en düşük 56 kg olduğum halimi hatırlıyorumbende 150 boy kiloymuş bütün dert meğersem çoğu kıyafetin içinde daha özgüvenli oldum hedefe hızla gidiyorum sanırım kalori konusunda birbirimizi takip etmemiz gerek
o ayrı bu cezaOhoooo yuruyusuk7 yaptim bile kaptanim :)) hava guzel diye ciktik disari yuruduk arkadaslarla bayaha yurudum 1 km yi gecmstr
Aa ben unutmuşum ya takip etmeyim aynen iki kişilik yersem vay halimeAman dur kız, sen beni takip etme.doğumdan sonra ben seni takip edeyim ama.en düşük 56 kg olduğum halimi hatırlıyorum
E ben nasil yurucem okdr :)o ayrı bu ceza6km yaklaşık 10000adim ediyor
Ben he burdayom kaptanKatılımda çok düşüş var kızlar herkes ustune dusen görevi yapsın lütfen iki msjla olmaz bu iş kurallar diye dayatmak istemiyorum ama bu şekilde yürümez bu iş ikinci Sadi kart diskalifiye sebebi unutmayın
Hg canım nerelerdesinSelamlarr!! Sabahtandır dışarıdayım daha yeni eve geldim.Tabii geldiğim gibi de nefesi yanınızda aldım
İyi gecelerBen uyumaya gidiyorum hiçbirşeyi gözüm görmüyo uykusuzluktan mesajı telafi ederim
kız senin ceza 2000di 1.5km anca işteE ben nasil yurucem okdr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?